Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Allah ilim aşığı oğlunun yolunu açık etsin canım.
Dünya tarihine ilgili ve meraklı olan birinin konuya tam hakim olması çok uzun zaman isteyecek bir süreç. Soru sorduğunda hadi birlikte araştırıp öğrenelim diyebilirsin. Bu şekilde bir öğrenme daha kalıcı olur emek sarf edecegi için. Tarih dergisi aboneliği de iyi olur. Benim oğlum küçükken bilim çocuk dergisini istemişti benden aglayacaktim neredeyse. En baştan tarihi ogrenmek zorunda değil . Öğrendikleri beyninde puzzle gibi yerine oturacaktır. Tek sıkıntı yaşina uygun tarih bilgileri içeren kaynağa ulaşabilmek. Bunu da okuldaki tarih öğretmeninden öğrenebiliriz. İlber Ortaylınin videolarını dinleyebilirsiniz birlikte. Tarihi ben de çok seviyorum. History Channel varsa izleyebilir.

Dergi aldım da bilim çocuk aldım.
Ay buradan kopmak çok zor
Bissuru iş beni bekliyor

Afiyet olsun aşkım ona yumpat değil patyum derler öğren de gel

Hayatımın anlamı spor hocam bana şekersiz fıstık ezmesi al spor öncesi bir kaşık ye dedi, dün aldım bu sabah tadına baktım tövbe bismillah korkunç bişey asla yiyemem
Canım fıstığı at rondoya al sana şekersiz fıstık ezmesi
Elindekini hindistan cevizi ile tatlandirabilirain canım. Hazırlar gerçekten kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…