Kırmızı şeyler ne ?İyi aksamlarbugun yediklerim ve sporum canim tatli istedi 1 tk tahin pekmez 1tk da cikilatali fistik ezmesi yedim. 3 lt suyumu ictim
Eki Görüntüle 3353537 Eki Görüntüle 3353539 Eki Görüntüle 3353540
Allah ilim aşığı oğlunun yolunu açık etsin canım.Öğretmen ablalarim sizden akıl istiyorum. Benim oğlum tarih aşığı ve ben bu konuda çok boşum. Onun dünya tarihine hakim olma çabası içinde ben dünkü hayatıma bile hakim değilim
Sürekli bilmiyorum dememek için onu dinliyor gibi yapıyorum ama bu bilginin bı önü arkası olmayınca olmuyor.
Nasıl bir yol izleyeyim bilemiyorum. Eşim tarih konusunda bilgili o herzaman ortamda olmuyor. Olsada bilmiyorum dediği konular çok fazla
HavuçKırmızı şeyler ne ?
Sağol canım
Haklısın aslında, kaptan değilken ben de hiç ama hiç yorum yapmıyorum
Bundan sonra ben de dikkat edeceğim
Afiyet olsun o zamanHavuçUrfa'da pürçüklü diye satılıyordu. Orada çalıştım da ondan biliyorum
Dergi aldım da bilim çocuk aldım.Allah ilim aşığı oğlunun yolunu açık etsin canım.
Dünya tarihine ilgili ve meraklı olan birinin konuya tam hakim olması çok uzun zaman isteyecek bir süreç. Soru sorduğunda hadi birlikte araştırıp öğrenelim diyebilirsin. Bu şekilde bir öğrenme daha kalıcı olur emek sarf edecegi için. Tarih dergisi aboneliği de iyi olur. Benim oğlum küçükken bilim çocuk dergisini istemişti benden aglayacaktim neredeyse.En baştan tarihi ogrenmek zorunda değil . Öğrendikleri beyninde puzzle gibi yerine oturacaktır. Tek sıkıntı yaşina uygun tarih bilgileri içeren kaynağa ulaşabilmek. Bunu da okuldaki tarih öğretmeninden öğrenebiliriz. İlber Ortaylınin videolarını dinleyebilirsiniz birlikte. Tarihi ben de çok seviyorum. History Channel varsa izleyebilir.
Olsun, o da sevimlidirKöpek canım
Afiyet olsun aşkım
İhtiyacıni karsilayabildigini düşünüyorsan sorun yok canımMthn83 kaptanım ben su içiyorum ama ölçüsünü bilemiyorum kendime motivasyon matarası bakayım bugün
Canım fıstığı at rondoya al sana şekersiz fıstık ezmesiHayatımın anlamı spor hocam bana şekersiz fıstık ezmesi al spor öncesi bir kaşık ye dedi, dün aldım bu sabah tadına baktım tövbe bismillah korkunç bişey asla yiyemem
Kaptanım arkadaşıma vereceğim gözüm görmesin asla yiyememCanım fıstığı at rondoya al sana şekersiz fıstık ezmesi
Elindekini hindistan cevizi ile tatlandirabilirain canım. Hazırlar gerçekten kötü oluyor
AA bayağı yakına gelmissin. Diyarbakiri da gezmissindir sen şimdiHavuçUrfa'da pürçüklü diye satılıyordu. Orada çalıştım da ondan biliyorum
Tartıldım bitanem ama azıcık artıdayımSen tartildin mı
Öyle canım öyle hem nasıl sevimli, küçücük birşeyOlsun, o da sevimlidir
Maalesef kuzum nasip olmadı .AA bayağı yakına gelmissin. Diyarbakiri da gezmissindir sen şimdi
Mutlu pazarlar bitanemMutlu pazarlar
Yaa olsun . Ben gezdirirm belki bir gün kimbilirMaalesef kuzum nasip olmadı .