Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menü yorumlarını keşke her yarışmacı yapsa. Sadece kaptanlara bırakılmamalı aslında. Farklı bakış açıları bir dahaki menüye çok fayda sağlayacaktır kaptanım. Düşünceni destekliyorum. Bu konuda emek veren herkese sonsuz teşekkürler. :KK60::KK200:
Haklısın canım. Ben elimden geldigince aktif olmaya çalışıyorum burda. Menülere de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım artık♥️

24.5 diyelim :KK12:geceleri saymayı kim icat ettiyse :işsiz:
ahahahha hiç yaş takıntım yok 🤗 ama insan belli bir yaştan sonra geriye bakınca, hayatı ne kadar boş geçirdiğini anlıyor 😞
bence de gecelerin sayılması hiç mantıklı diil :KK12:
Çok çok geçmiş olsun, hastalık başladı mı bitmiyor bi ya 🥺

Geçen hafta ben de mutfak için yaptım, inan 5 poşet atılacak şey çıktı

Makarna yanında ekmek olmasa daha güzel olurmuş canım afiyet olsun 🥰
aynen öyle bir türlü bitemedi 🥺
kesinlikle ara ara giysiler, mutfak eşyaları, ıncık cıncık herşeyi elden geçirmek gerekli. illa birşey çıkıyor. hatta daha da bakacaklarım var benim. dolaplar çok dolu rahatlatmak lazım.

Çok güldüm canım 🤣🤣🤣

İsmine hiç bakmamisim gruptan biri ne güzel öğünleri değerlendirmiş diyorum bende 🙄😅
Ellerine sağlık kaptanım❤️
Sağol canım 😍🥰

Menü yorumlarını keşke her yarışmacı yapsa. Sadece kaptanlara bırakılmamalı aslında. Farklı bakış açıları bir dahaki menüye çok fayda sağlayacaktır kaptanım. Düşünceni destekliyorum. Bu konuda emek veren herkese sonsuz teşekkürler. :KK60::KK200:
Haklısın aslında, kaptan değilken ben de hiç ama hiç yorum yapmıyorum 🙈
Bundan sonra ben de dikkat edeceğim

ahahahha hiç yaş takıntım yok 🤗 ama insan belli bir yaştan sonra geriye bakınca, hayatı ne kadar boş geçirdiğini anlıyor 😞
bence de gecelerin sayılması hiç mantıklı diil :KK12:

aynen öyle bir türlü bitemedi 🥺
kesinlikle ara ara giysiler, mutfak eşyaları, ıncık cıncık herşeyi elden geçirmek gerekli. illa birşey çıkıyor. hatta daha da bakacaklarım var benim. dolaplar çok dolu rahatlatmak lazım.
Bende seni hep daha genç düşündüm. Bence de ruhun senle aynı yaşta değil ❤️

Öğretmen ablalarim sizden akıl istiyorum. Benim oğlum tarih aşığı ve ben bu konuda çok boşum. Onun dünya tarihine hakim olma çabası içinde ben dünkü hayatıma bile hakim değilim 🙄
Sürekli bilmiyorum dememek için onu dinliyor gibi yapıyorum ama bu bilginin bı önü arkası olmayınca olmuyor.
Nasıl bir yol izleyeyim bilemiyorum. Eşim tarih konusunda bilgili o herzaman ortamda olmuyor. Olsada bilmiyorum dediği konular çok fazla 🙄
yaşı küçük daha canım. şu an bununla ilgili sadece kitap alabilirsin. en başta Cumhuriyet tarihini iyice öğrensin. Osmanlıyı okur. dünya tarihi okur falan

yaşı küçük daha canım. şu an bununla ilgili sadece kitap alabilirsin. en başta Cumhuriyet tarihini iyice öğrensin. Osmanlıyı okur. dünya tarihi okur falan
Canım o okuyor zaten. Bilgilerini paylaşıyor yada neden böyle olmamış diyor. Mesela eskiden şöyle bı politika varmış neden devam etmemis diyor🙄
Okulda dersleri anlatacak kadar bilgisi var. Ama ben off anlamıyorum git başımdan gib bı tavir içinde olmamak için çok çabalıyorum 🙄

X