Popüler Konu LenaG ile MasterFit

spor ve menü paylaşım tablosu
canlar ilk işaret spor için ikincisi menü için.
hasta olanlardan spor beklemiyorum ama en azından gün sonunda bunu yaptım diye bildirirseniz sevinirim.

bu takımın giriş kurallarından biride günlük 5 mesaj yazmak. Elhan kaptanım iyi niyetiyle birşey demiyor ama ceee diyip gitmek ne size ne bize fayda sağlıyor. bu işi yanlız yapabilsek zaten yapardık buraya gelmezdik.

işaretlerin eksi ve artı olması kimse için bişey ifade etmiyor. sadece sizin kendinizi takip etmesinde kolaylık oluşturmak istedim. ben imkanım ölçüsünde sizin arkanızdayım peşinizdeyim yakanızdayım hangisini kabul ederseniz. ama asıl kendiniz kendinizin yakasına yapışın olurmu

çocuklar uyandığı için listeleri alel acele yaptım eksiğim varsa beni etiketleyip düzeltmemi isteyin lütfen

patimsilizm canım kırmızı takım kaptanı olarak beni etiketle ve elhanı canım.

Hayatımızda yeni bir yıl başlayacak. bizde yenilenelim. diyet konusunda bi sizinle rahat konuşuyorum. çevremde yine o diyetlerden biri olarak görülüyor çünkü. o yüzden birbirimizi bırakmayalım

Ellerine sağlık canim kaptanim

İnsan çok aciz bir canlı Kendi aileni , sağlığını düşünmek zorundasın. İyi bak kendine tatlışım.
Kaptanlarin hası
Ellerine sağlık bitanem emeğin desteğin her şeyin için teşekkürler sevgiyle kucaklıyorum her isteğini. Dün adımimi paylaşmayı unutmuşum yetmemiş utanmadan adımınızı paylaşın beni etiketleyin demişim

Casminimmm
Sayfa isminin bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum Yuvam , huzurun daim olsun bebeğim.
Amiiinnn, hepimizin biriciğim

Afiyet olsun canım, menün kalabalık değil ama sebze hiç yok, bu sana kabızlık olarak döner
her öğününe yeşillik dahi olsa bir sebze ekle olur mu canım

iyi akşamlar. bugün pek gelemedim hasta oldum iyice. bu sefer sinüsler dolu. boğaz gıcık yapıyor. hiç keyfim yok. haftalardır iş dışında gezmeye gidemedim. iyice sıkıldım.
Çok çok geçmiş olsun, hastalık başladı mı bitmiyor bi ya

Afiyet olsun canım çok güzel çok dengeli bir menü olmuş

Afiyet olsun canım, az da olsa cipsi bırak bitanem çok sağlıksız, kilodan ziyade sağlığına zarar

Geçen hafta ben de mutfak için yaptım, inan 5 poşet atılacak şey çıktı

İyi yapmışsın, ellerine sağlık canım

Menün çok güzel canım afiyet olsun

Makarna yanında ekmek olmasa daha güzel olurmuş canım afiyet olsun

Canım menünde hiç sebze yok, maydonoz, dereotu, salatalık tarzı şeyler bile eklesen iyi gelecektir diyetine ve sağlığına

Bir de su miktarın da çok az, en azından 2ye çıkarmaya çalışsan süper olur

Afiyet olsun

Zaten sıkıntılı şeylerden bahsettim ki senin de kendi sıkıntında vardı ondan daha da sıkmayayım böyle negatif konularla diye canım.
Salıdan beri devam ediyor malesef...
Ahhh canımm anlatamadım bi, Rabbim şifa versin

Zaman zaman bana da oluyor o ne yazık ki, çok birşey demeyeceğim o yüzden
Zaten günü çok Erken kapatarak eritmişsindir bile
Afiyet olsun canım

Sefan olsun o zaman canım arada böylesi de gerekiyor, diyetimizin sürekliliğini sağlıyor aslında, yeterki sonrasında dengelemeyi başarabilelim

Regl ağrıları bitti sahalara döndüm
15 dk ebru şallı videosu 150 p
30 dk Leslie boosted 300 p
5 bin adım 500 p
300 ip atlama 1500 p
Toplam 2450 p
2 buçuk litre su
Elhan @kayipdunya
Offfff bu nasıl bir spor, maşallah

Pancar dediğin kırmızı pancar mı kaptanım
Evet canım

Afiyet olsun canım güzel menü

Sarma bugünün yemeği galiba yokku başla sarma gömennnn aaaa dostlar
Ayyy ben de dün sarma yedim

Canım çok fazla karbonhidratlı bir menü olmuş ve sende de hiç sebze yok
Bugün biraz daha sebze protein ağırlıklı beslenirsen dünü güzel dengelersin, afiyet olsun canım

Ben sana okuyup üfleyeyim

Çok güldüm canım
İsmine hiç bakmamisim gruptan biri ne güzel öğünleri değerlendirmiş diyorum bende
Ellerine sağlık kaptanım

Çok güldüm canım

İsmine hiç bakmamisim gruptan biri ne güzel öğünleri değerlendirmiş diyorum bende
Ellerine sağlık kaptanım
Menü yorumlarını keşke her yarışmacı yapsa. Sadece kaptanlara bırakılmamalı aslında. Farklı bakış açıları bir dahaki menüye çok fayda sağlayacaktır kaptanım. Düşünceni destekliyorum. Bu konuda emek veren herkese sonsuz teşekkürler.

Öğretmen ablalarim sizden akıl istiyorum. Benim oğlum tarih aşığı ve ben bu konuda çok boşum. Onun dünya tarihine hakim olma çabası içinde ben dünkü hayatıma bile hakim değilim
Sürekli bilmiyorum dememek için onu dinliyor gibi yapıyorum ama bu bilginin bı önü arkası olmayınca olmuyor.
Nasıl bir yol izleyeyim bilemiyorum. Eşim tarih konusunda bilgili o herzaman ortamda olmuyor. Olsada bilmiyorum dediği konular çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…