16.12.23 | 17.12.23 | 18.12.23 | 19.12.23 | 20.12.23 | 21.12.23 | |
| -+ | |||||
@kayipdunya | -+ | |||||
| -+ | |||||
| ++ | |||||
| -+ | |||||
| ++ | |||||
| -+ | |||||
| ++ | |||||
@Ruveyda- | ++ | |||||
| -+ | |||||
| -- | |||||
| ++ | |||||
| -+ | |||||
| ||||||
| ||||||
| -+ |
Ellerine sağlık canim kaptanimspor ve menü paylaşım tablosu
canlar ilk işaret spor için ikincisi menü için.
16.12.23 17.12.23 18.12.23 19.12.23 20.12.23 21.12.23 Mthn83 -+ @kayipdunya -+ Wilma11 -+ gezegenfeza ++ Ellssa -+ fesang ++ minerva1988 -+ Hayalkuran ++ @Ruveyda- ++ blonde ambition -+ Beth18 -- patimsilizm ++ suspushanimcim -+ Efenin_Annesi badem000 Elhan -+
hasta olanlardan spor beklemiyorum ama en azından gün sonunda bunu yaptım diye bildirirseniz sevinirim.
bu takımın giriş kurallarından biride günlük 5 mesaj yazmak.Elhan kaptanım iyi niyetiyle birşey demiyor ama ceee diyip gitmek ne size ne bize fayda sağlıyor. bu işi yanlız yapabilsek zaten yapardık buraya gelmezdik.
işaretlerin eksi ve artı olması kimse için bişey ifade etmiyor. sadece sizin kendinizi takip etmesinde kolaylık oluşturmak istedim. ben imkanım ölçüsünde sizin arkanızdayım peşinizdeyim yakanızdayım hangisini kabul ederseniz. ama asıl kendiniz kendinizin yakasına yapışın olurmu
çocuklar uyandığı için listeleri alel acele yaptım eksiğim varsa beni etiketleyip düzeltmemi isteyin lütfen
patimsilizm canım kırmızı takım kaptanı olarak beni etiketle ve elhanı canım.
Hayatımızda yeni bir yıl başlayacak. bizde yenilenelim. diyet konusunda bi sizinle rahat konuşuyorum. çevremde yine o diyetlerden biri olarak görülüyor çünkü. o yüzden birbirimizi bırakmayalım
Ben çok seviyorum, tavsiye ederimAfiyet olsun canımYoğurtlu meyve salatası gözüme çok şirin geldi. Bol eksi getirsin inşallah.
İnsan çok aciz bir canlıElhan kaptanım ellerine sağlık. Bugün vakit bulunca tablomu duzenlerim.
Ben dün bilinçsizce yedim. Cerez türü yediğim için sıkıntılı oldu yoksa çok yemedim. 2 lt civarı su içtim. Adım sayım 2 bin civarıydı. Hemen hemen hiçbir şey yapmadım çünkü
En son kalp krizi gibi göğüs ağrısı ile günü bitirdim. Gücümün yetmediği şeylere canımı sikmayi basariyorum tebrik ederim kendimi
Kaptanlarin hasıspor ve menü paylaşım tablosu
canlar ilk işaret spor için ikincisi menü için.
16.12.23 17.12.23 18.12.23 19.12.23 20.12.23 21.12.23 Mthn83 -+ @kayipdunya -+ Wilma11 -+ gezegenfeza ++ Ellssa -+ fesang ++ minerva1988 -+ Hayalkuran ++ @Ruveyda- ++ blonde ambition -+ Beth18 -- patimsilizm ++ suspushanimcim -+ Efenin_Annesi badem000 Elhan -+
hasta olanlardan spor beklemiyorum ama en azından gün sonunda bunu yaptım diye bildirirseniz sevinirim.
bu takımın giriş kurallarından biride günlük 5 mesaj yazmak.Elhan kaptanım iyi niyetiyle birşey demiyor ama ceee diyip gitmek ne size ne bize fayda sağlıyor. bu işi yanlız yapabilsek zaten yapardık buraya gelmezdik.
işaretlerin eksi ve artı olması kimse için bişey ifade etmiyor. sadece sizin kendinizi takip etmesinde kolaylık oluşturmak istedim. ben imkanım ölçüsünde sizin arkanızdayım peşinizdeyim yakanızdayım hangisini kabul ederseniz. ama asıl kendiniz kendinizin yakasına yapışın olurmu
çocuklar uyandığı için listeleri alel acele yaptım eksiğim varsa beni etiketleyip düzeltmemi isteyin lütfen
patimsilizm canım kırmızı takım kaptanı olarak beni etiketle ve elhanı canım.
Hayatımızda yeni bir yıl başlayacak. bizde yenilenelim. diyet konusunda bi sizinle rahat konuşuyorum. çevremde yine o diyetlerden biri olarak görülüyor çünkü. o yüzden birbirimizi bırakmayalım
Amiiinnn, hepimizin biriciğimCasminimmm
Sayfa isminin bu kadar etkili olduğunu bilmiyordumYuvam , huzurun daim olsun bebeğim.
Afiyet olsun canım, menün kalabalık değil ama sebze hiç yok, bu sana kabızlık olarak dönerMenümü yazayım.
Kahvaltı
İki dilim ekmek
1 bardak çay
Saymadım ama epeyce zeytin
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle
Bir kase çorba
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
2 adet mandalina
Akşam yarım dilim ekmek
4 çatal et yemeği.
Elhan Jasminium84
Çok çok geçmiş olsun, hastalık başladı mı bitmiyor bi yaiyi akşamlar. bugün pek gelemedim hasta oldum iyice. bu sefer sinüsler dolu. boğaz gıcık yapıyor. hiç keyfim yok. haftalardır iş dışında gezmeye gidemedim. iyice sıkıldım.
Afiyet olsun canım çok güzel çok dengeli bir menü olmuşMenümü yazayım
10.30 mantarlı omlet yeşillik havuç 1 dilim yumurtalı ekmek
14.00 1 hurma 1 kivi 1 kahve yarım avuç kuruyemis
17.30 2 parca fırında sebzeli tavuk 3 yk bulgur pilavı Salata
19.00 1 kivi 3 ceviz
2 litre su
2 mil leslie
100 ipsiz atlama
Elhan Jasminium84
Afiyet olsun canım, az da olsa cipsi bırak bitanem çok sağlıksız, kilodan ziyade sağlığına zarar16 Aralık
14.30 bir küçük muz ve fotodakiler
15.30 yarım porsiyon tiramisu
17.30 birazcık cips
19.30 pancarlı, havuçlu,elmalı salata
Günü hafif geçirdim ve regl oldum bugün
Elhan Jasminium84
Geçen hafta ben de mutfak için yaptım, inan 5 poşet atılacak şey çıktıbazı şeyler alıyoruz kenara koyuyoruz sonra kullanırız diye. özellikler mutfak eşyası falan oluyor. benim de geçen yıllarda aldıklarım vardı.
bugün onların bir kısmını çıkardım. ötekilerle yer değiştirdim. onu sakla bunu sakla. ömür geçiyor kullan gitsin dedim.
Menün çok güzel canım afiyet olsun16 Aralık Cumartesi menüm
Sabah Yok
Öğle 12.00
2 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Salata
Ara 15 00
3 ceviz 2 mandalina
Akşam 19.40
1 tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
Salata
Ara 21.30
3 ceviz kahve
2 litre su
Elhan Jasminium84
Makarna yanında ekmek olmasa daha güzel olurmuş canım afiyet olsunJasminium84 Elhan
16 Aralık 2023
sabah 1 tk udi hindi yağı
öğlen 12.40
sucuklu omlet
ezine peyniri, 7 zeytin
çilek reçelinin tanesinden
domates, 2 köz kapya biber
2 dilim ekmek kadar ekşimaya siyez pide
ara 15.20
2 mandalina
1 küçük kase çekirdek-kuruyemiş karışımı
şekersiz karadut özü eklenmiş madensuyu
akşam 18.30
1 tabak etli patatesli havuçlu bezelye yemeği
2-3 yk kıymalı makarna
marul salatası
1/2 dilim karabuğday ekmeği
az sonra sıcak birşeyler içerim.
Canım menünde hiç sebze yok, maydonoz, dereotu, salatalık tarzı şeyler bile eklesen iyi gelecektir diyetine ve sağlığınaBugunku menum
Sabah 12:00
Menemen
2 dilim tbekmegi
Peynir zeytin
Sekersiz cay
1 yemek kaşığı miktari tahin pekmez
Akşam 18:00
2 yemek kaşığı pilav
Üzerine 3 ymk kaşığı nohut(susuz)
Ara
Sekersiz cay
Kucuk bir avuç yer fıstığı
1 lt su
Elhan Jasminium84
Ahhh canımm anlatamadım bi, Rabbim şifa versinZaten sıkıntılı şeylerden bahsettim ki senin de kendi sıkıntında vardı ondan daha da sıkmayayım böyle negatif konularla diye canım.
Salıdan beri devam ediyor malesef...
Zaman zaman bana da oluyor o ne yazık ki, çok birşey demeyeceğim o yüzdenSabah
Lavaş arası peynir yeşillik domates salatalık vs
Çayla
Öğlen 13:30 bir açlık krizi geldi
10-15 tane sarma yedim bir sinirle durduramadım kendimi
1 Lt dukan birası
1,5 Lt su
1 kiraz sapı çayı
Günü kapattım şükür
Jasminium84
Elhan
Sefan olsun o zaman canım arada böylesi de gerekiyor, diyetimizin sürekliliğini sağlıyor aslında, yeterki sonrasında dengelemeyi başarabilelimİnşallah kaptanellam ya nasıl vicdan yaptım akşamki yiyeceğim salatayı bile yemedim ama çok güzeldi böyle düşünmeden yemeyi özlemişim 1 ayı geçti hep kontrollüyüm Bian aha psikolojik açlık krizi dedim korktum
Offfff bu nasıl bir spor, maşallahRegl ağrıları bitti sahalara döndüm
15 dk ebru şallı videosu 150 p
30 dk Leslie boosted 300 p
5 bin adım 500 p
300 ip atlama 1500 p
Toplam 2450 p
2 buçuk litre su
Elhan @kayipdunya
Evet canımPancar dediğin kırmızı pancar mı kaptanım
Afiyet olsun canım güzel menü16 Aralık Cumartesi
Jasminium84 Elhan
Kahvaltı 10.40
2 h yumurta
Bol salatalık
6 zeytin
1 tk tahin pekmez
1 sb portakal suyu
Öğle 14.30
1 kase mercimek çorbası
Akşam 17.00
Falafel ve tulum peynirli salata
Ara 20.00
1 kase kestane
Ayyy ben de dün sarma yedimSarma bugünün yemeği galiba yokku başla sarma gömennnn aaaa dostlar
Canım çok fazla karbonhidratlı bir menü olmuş ve sende de hiç sebze yokİyi geceler
Bugünkü menüm
Kahvaltı
5 patates kızartması (yagsız)
Akşam
Bir tabak pilav
Bir kase mercimek çorbası
Bir bardak ayran
Bir kase patatesli tavuk yemegi
(misafirim vardı mecburen eslik ettim)
Jasminium84 Elhan
Ben sana okuyup üfleyeyimÇevremde beni bir ay görmeyenler şok kızlar 62 ile başlamıştım 57 leri ucundan görünce erimissin kilo verme daha sakın kemik oldun diyorlar ama ben 55 te kararlı gibiyim
Ne irade varmış diyorlar nazar duası da okuyamadım djjdjdjsk
Günaydın kızlar
Akşamları çok giremiyorum, hafta içi, haftasonu farketmiyor akşam oldu mu bir yoğunluk oluyor evde
Bir de şimdi küçük bir oğlumuz oldu, onunla ilgileniyorum, zamanımı bir de o bölüyor şimdi sıpa
Hayırlı sabahlar fezocum.Hayırlı sabahlar kızlar
Çalışırken yulaf yoğurt meyve karışımı okula götürürdüm canım. Seninkinin de enfes olduğunu tahmin edebiliyorum.Ben çok seviyorum, tavsiye ederim
Köpek canımdiye tahmin ediyorum
Yumpat ne sevimli bir buluş.Yumurta patates canım . Evet ama işte seçim yapmam gerekti, ilk kez gelecekti misafir yemek durumunda idim. Bugüne toparlarim .
Pazarimsitesi diye bir gün icat etseler yetmiyor çalışanlara biliyorum.İyi pazarlar, ne kadar hızlı bitiyor haftasonu ya
Çok güldüm canımİnsan çok aciz bir canlıKendi aileni , sağlığını düşünmek zorundasın. İyi bak kendine tatlışım.
Kaptanlarin hası
Ellerine sağlık bitanememeğin desteğin her şeyin için teşekkürler sevgiyle kucaklıyorum her isteğini. Dün adımimi paylaşmayı unutmuşum yetmemiş utanmadan adımınızı paylaşın beni etiketleyin demişim
İsmine hiç bakmamisim gruptan biri ne güzel öğünleri değerlendirmiş diyorum bendeAmiiinnn, hepimizin biriciğim
Afiyet olsun canım, menün kalabalık değil ama sebze hiç yok, bu sana kabızlık olarak döner
her öğününe yeşillik dahi olsa bir sebze ekle olur mu canım
Çok çok geçmiş olsun, hastalık başladı mı bitmiyor bi ya
Afiyet olsun canım çok güzel çok dengeli bir menü olmuş
Afiyet olsun canım, az da olsa cipsi bırak bitanem çok sağlıksız, kilodan ziyade sağlığına zarar
Geçen hafta ben de mutfak için yaptım, inan 5 poşet atılacak şey çıktı
İyi yapmışsın, ellerine sağlık canım
Menün çok güzel canım afiyet olsun
Makarna yanında ekmek olmasa daha güzel olurmuş canım afiyet olsun
Canım menünde hiç sebze yok, maydonoz, dereotu, salatalık tarzı şeyler bile eklesen iyi gelecektir diyetine ve sağlığına
Bir de su miktarın da çok az, en azından 2ye çıkarmaya çalışsan süper olur
Afiyet olsun
Ahhh canımm anlatamadım bi, Rabbim şifa versin
Zaman zaman bana da oluyor o ne yazık ki, çok birşey demeyeceğim o yüzden
Zaten günü çok Erken kapatarak eritmişsindir bile
Afiyet olsun canım
Sefan olsun o zaman canım arada böylesi de gerekiyor, diyetimizin sürekliliğini sağlıyor aslında, yeterki sonrasında dengelemeyi başarabilelim
Offfff bu nasıl bir spor, maşallah
Evet canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Ayyy ben de dün sarma yedim
Canım çok fazla karbonhidratlı bir menü olmuş ve sende de hiç sebze yok
Bugün biraz daha sebze protein ağırlıklı beslenirsen dünü güzel dengelersin, afiyet olsun canım
Ben sana okuyup üfleyeyim
Silkeledigin tozlardan birazcık kalabilir tatlışım.Yarından itibaren silkelenip kendime gelmem lazım
Menü yorumlarını keşke her yarışmacı yapsa. Sadece kaptanlara bırakılmamalı aslında. Farklı bakış açıları bir dahaki menüye çok fayda sağlayacaktır kaptanım. Düşünceni destekliyorum. Bu konuda emek veren herkese sonsuz teşekkürler.Çok güldüm canım
İsmine hiç bakmamisim gruptan biri ne güzel öğünleri değerlendirmiş diyorum bende
Ellerine sağlık kaptanım