Haklısın canım. Ben elimden geldigince aktif olmaya çalışıyorum burda. Menülere de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım artıkMenü yorumlarını keşke her yarışmacı yapsa. Sadece kaptanlara bırakılmamalı aslında. Farklı bakış açıları bir dahaki menüye çok fayda sağlayacaktır kaptanım. Düşünceni destekliyorum. Bu konuda emek veren herkese sonsuz teşekkürler.
Canisi hiç tartıya çıktın mıGünaydın canlarimm . Umarım keyifler yerindedir. Cook güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için
Çıktım nazar etmeyeceksin eksim var canimCanisi hiç tartıya çıktın mı
Ben artidayim. Sen ne durumdasın. Listede bir üstümde sen varsın ilk hedef sensin cuma görelim bakalım
Günaydın güzel annem.Günaydın canlarimm . Umarım keyifler yerindedir. Cook güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için
ahahahha hiç yaş takıntım yok24.5 diyelimgeceleri saymayı kim icat ettiyse
aynen öyle bir türlü bitemediÇok çok geçmiş olsun, hastalık başladı mı bitmiyor bi ya
Geçen hafta ben de mutfak için yaptım, inan 5 poşet atılacak şey çıktı
Makarna yanında ekmek olmasa daha güzel olurmuş canım afiyet olsun
Totonu kaşıÇıktım nazar etmeyeceksin eksim var canim
vavvvv babysi keyifler yerinde deseneGünaydın güzel annem.Keyifler gıcır teşekkür ederim. Yürüyüşteyim mola verdim emekliler kahvesinde çay içip
gündem sohbetlerini dinliyorum.
Sabah eksiye düşer kaptanım.Canisi hiç tartıya çıktın mı
Ben artidayim. Sen ne durumdasın. Listede bir üstümde sen varsın ilk hedef sensin cuma görelim bakalım
Sağol canımÇok güldüm canım
İsmine hiç bakmamisim gruptan biri ne güzel öğünleri değerlendirmiş diyorum bende
Ellerine sağlık kaptanım
Haklısın aslında, kaptan değilken ben de hiç ama hiç yorum yapmıyorumMenü yorumlarını keşke her yarışmacı yapsa. Sadece kaptanlara bırakılmamalı aslında. Farklı bakış açıları bir dahaki menüye çok fayda sağlayacaktır kaptanım. Düşünceni destekliyorum. Bu konuda emek veren herkese sonsuz teşekkürler.
Bende seni hep daha genç düşündüm. Bence de ruhun senle aynı yaşta değilahahahha hiç yaş takıntım yokama insan belli bir yaştan sonra geriye bakınca, hayatı ne kadar boş geçirdiğini anlıyor
bence de gecelerin sayılması hiç mantıklı diil
aynen öyle bir türlü bitemedi
kesinlikle ara ara giysiler, mutfak eşyaları, ıncık cıncık herşeyi elden geçirmek gerekli. illa birşey çıkıyor. hatta daha da bakacaklarım var benim. dolaplar çok dolu rahatlatmak lazım.
Bugün sıvı yapıyorum rakibin korkusu kırmızı takım liderliğindeSabah eksiye düşer kaptanım.Aksam öğününü sıvı yapabilir misin? Çorba veya smoothie gibi
Sen tartildin mıSağol canım
Haklısın aslında, kaptan değilken ben de hiç ama hiç yorum yapmıyorum
Bundan sonra ben de dikkat edeceğim
Hepimizin keyfi yerinde olsun Fulyacim inşallahvavvvv babysi keyifler yerinde desene
yaşı küçük daha canım. şu an bununla ilgili sadece kitap alabilirsin. en başta Cumhuriyet tarihini iyice öğrensin. Osmanlıyı okur. dünya tarihi okur falanÖğretmen ablalarim sizden akıl istiyorum. Benim oğlum tarih aşığı ve ben bu konuda çok boşum. Onun dünya tarihine hakim olma çabası içinde ben dünkü hayatıma bile hakim değilim
Sürekli bilmiyorum dememek için onu dinliyor gibi yapıyorum ama bu bilginin bı önü arkası olmayınca olmuyor.
Nasıl bir yol izleyeyim bilemiyorum. Eşim tarih konusunda bilgili o herzaman ortamda olmuyor. Olsada bilmiyorum dediği konular çok fazla
TamamdırBugün sıvı yapıyorum rakibin korkusu kırmızı takım liderliğinde
Bakayım bı ne yapıyormus kopya çekeyim
Oo harika . Bende spor için eşimin gelmesini bekliyorum eveGünaydın güzel annem.Keyifler gıcır teşekkür ederim. Yürüyüşteyim mola verdim emekliler kahvesinde çay içip
gündem sohbetlerini dinliyorum.
Canım o okuyor zaten. Bilgilerini paylaşıyor yada neden böyle olmamış diyor. Mesela eskiden şöyle bı politika varmış neden devam etmemis diyoryaşı küçük daha canım. şu an bununla ilgili sadece kitap alabilirsin. en başta Cumhuriyet tarihini iyice öğrensin. Osmanlıyı okur. dünya tarihi okur falan