Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Haklısın canım. Ben elimden geldigince aktif olmaya çalışıyorum burda. Menülere de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım artık

24.5 diyelim geceleri saymayı kim icat ettiyse
ahahahha hiç yaş takıntım yok ama insan belli bir yaştan sonra geriye bakınca, hayatı ne kadar boş geçirdiğini anlıyor
bence de gecelerin sayılması hiç mantıklı diil
aynen öyle bir türlü bitemedi
kesinlikle ara ara giysiler, mutfak eşyaları, ıncık cıncık herşeyi elden geçirmek gerekli. illa birşey çıkıyor. hatta daha da bakacaklarım var benim. dolaplar çok dolu rahatlatmak lazım.

Çok güldüm canım

İsmine hiç bakmamisim gruptan biri ne güzel öğünleri değerlendirmiş diyorum bende
Ellerine sağlık kaptanım
Sağol canım

Haklısın aslında, kaptan değilken ben de hiç ama hiç yorum yapmıyorum
Bundan sonra ben de dikkat edeceğim

Bende seni hep daha genç düşündüm. Bence de ruhun senle aynı yaşta değil

yaşı küçük daha canım. şu an bununla ilgili sadece kitap alabilirsin. en başta Cumhuriyet tarihini iyice öğrensin. Osmanlıyı okur. dünya tarihi okur falan

yaşı küçük daha canım. şu an bununla ilgili sadece kitap alabilirsin. en başta Cumhuriyet tarihini iyice öğrensin. Osmanlıyı okur. dünya tarihi okur falan
Canım o okuyor zaten. Bilgilerini paylaşıyor yada neden böyle olmamış diyor. Mesela eskiden şöyle bı politika varmış neden devam etmemis diyor
Okulda dersleri anlatacak kadar bilgisi var. Ama ben off anlamıyorum git başımdan gib bı tavir içinde olmamak için çok çabalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…