Popüler Konu LenaG ile MasterFit

spor ve menü paylaşım tablosu
canlar ilk işaret spor için ikincisi menü için.
hasta olanlardan spor beklemiyorum ama en azından gün sonunda bunu yaptım diye bildirirseniz sevinirim.❤️

bu takımın giriş kurallarından biride günlük 5 mesaj yazmak.📖📖📖 Elhan Elhan kaptanım iyi niyetiyle birşey demiyor ama ceee diyip gitmek ne size ne bize fayda sağlıyor. bu işi yanlız yapabilsek zaten yapardık buraya gelmezdik.:KK50::KK50::KK50:

işaretlerin eksi ve artı olması kimse için bişey ifade etmiyor. sadece sizin kendinizi takip etmesinde kolaylık oluşturmak istedim. ben imkanım ölçüsünde sizin arkanızdayım peşinizdeyim yakanızdayım hangisini kabul ederseniz. ama asıl kendiniz kendinizin yakasına yapışın olurmu:sinirli::sinirli::sinirli::KK53::KK53::KK53::KK19:

çocuklar uyandığı için listeleri alel acele yaptım eksiğim varsa beni etiketleyip düzeltmemi isteyin lütfen❤️

patimsilizm patimsilizm canım kırmızı takım kaptanı olarak beni etiketle ve elhanı canım.❤️

Hayatımızda yeni bir yıl başlayacak. bizde yenilenelim. diyet konusunda bi sizinle rahat konuşuyorum. çevremde yine o diyetlerden biri olarak görülüyor çünkü. o yüzden birbirimizi bırakmayalım🌲🌲🌲:KK60::KK4::KK4::KK4:

hasta olanlardan spor beklemiyorum ama en azından gün sonunda bunu yaptım diye bildirirseniz sevinirim.❤️

bu takımın giriş kurallarından biride günlük 5 mesaj yazmak.📖📖📖 Elhan Elhan kaptanım iyi niyetiyle birşey demiyor ama ceee diyip gitmek ne size ne bize fayda sağlıyor. bu işi yanlız yapabilsek zaten yapardık buraya gelmezdik.:KK50::KK50::KK50:

işaretlerin eksi ve artı olması kimse için bişey ifade etmiyor. sadece sizin kendinizi takip etmesinde kolaylık oluşturmak istedim. ben imkanım ölçüsünde sizin arkanızdayım peşinizdeyim yakanızdayım hangisini kabul ederseniz. ama asıl kendiniz kendinizin yakasına yapışın olurmu:sinirli::sinirli::sinirli::KK53::KK53::KK53::KK19:

çocuklar uyandığı için listeleri alel acele yaptım eksiğim varsa beni etiketleyip düzeltmemi isteyin lütfen❤️

patimsilizm patimsilizm canım kırmızı takım kaptanı olarak beni etiketle ve elhanı canım.❤️

Hayatımızda yeni bir yıl başlayacak. bizde yenilenelim. diyet konusunda bi sizinle rahat konuşuyorum. çevremde yine o diyetlerden biri olarak görülüyor çünkü. o yüzden birbirimizi bırakmayalım🌲🌲🌲:KK60::KK4::KK4::KK4:
Ellerine sağlık canim kaptanim

Elhan Elhan kaptanım ellerine sağlık. Bugün vakit bulunca tablomu duzenlerim.
Ben dün bilinçsizce yedim. Cerez türü yediğim için sıkıntılı oldu yoksa çok yemedim. 2 lt civarı su içtim. Adım sayım 2 bin civarıydı. Hemen hemen hiçbir şey yapmadım çünkü 😔
En son kalp krizi gibi göğüs ağrısı ile günü bitirdim. Gücümün yetmediği şeylere canımı sikmayi basariyorum tebrik ederim kendimi
İnsan çok aciz bir canlı :KK43: Kendi aileni , sağlığını düşünmek zorundasın. İyi bak kendine tatlışım. :dua::KK200:

Kaptanlarin hası :KK9: :KK9:
Ellerine sağlık bitanem ❤️ emeğin desteğin her şeyin için teşekkürler ❤️ sevgiyle kucaklıyorum her isteğini. :KK74:Dün adımimi paylaşmayı unutmuşum 🙈 yetmemiş utanmadan adımınızı paylaşın beni etiketleyin demişim :olamaz:

Casminimmm:KK74:
Sayfa isminin bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum :olamaz: Yuvam , huzurun daim olsun bebeğim. :dua::KK200:
Amiiinnn, hepimizin biriciğim 😍🥰🥰

Menümü yazayım.
Kahvaltı
İki dilim ekmek
1 bardak çay
Saymadım ama epeyce zeytin
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle
Bir kase çorba
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
2 adet mandalina
Akşam yarım dilim ekmek
4 çatal et yemeği.
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canım, menün kalabalık değil ama sebze hiç yok, bu sana kabızlık olarak döner 🥺
her öğününe yeşillik dahi olsa bir sebze ekle olur mu canım 😍

iyi akşamlar. bugün pek gelemedim hasta oldum iyice. bu sefer sinüsler dolu. boğaz gıcık yapıyor. hiç keyfim yok. haftalardır iş dışında gezmeye gidemedim. iyice sıkıldım.
Çok çok geçmiş olsun, hastalık başladı mı bitmiyor bi ya 🥺

Menümü yazayım 😊
10.30 mantarlı omlet yeşillik havuç 1 dilim yumurtalı ekmek
14.00 1 hurma 1 kivi 1 kahve yarım avuç kuruyemis
17.30 2 parca fırında sebzeli tavuk 3 yk bulgur pilavı Salata
19.00 1 kivi 3 ceviz
2 litre su
2 mil leslie
100 ipsiz atlama
Afiyet olsun canım çok güzel çok dengeli bir menü olmuş 😍🙏🏻

16 Aralık
14.30 bir küçük muz ve fotodakiler
15.30 yarım porsiyon tiramisu 🤣
17.30 birazcık cips
19.30 pancarlı, havuçlu,elmalı salata
Günü hafif geçirdim ve regl oldum bugün 🥲
Afiyet olsun canım, az da olsa cipsi bırak bitanem çok sağlıksız, kilodan ziyade sağlığına zarar 🙏🏻🥰

bazı şeyler alıyoruz kenara koyuyoruz sonra kullanırız diye. özellikler mutfak eşyası falan oluyor. benim de geçen yıllarda aldıklarım vardı.
bugün onların bir kısmını çıkardım. ötekilerle yer değiştirdim. onu sakla bunu sakla. ömür geçiyor kullan gitsin dedim.
Geçen hafta ben de mutfak için yaptım, inan 5 poşet atılacak şey çıktı

İyi yapmışsın, ellerine sağlık canım

16 Aralık Cumartesi menüm

Sabah Yok

Öğle 12.00
2 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Salata

Ara 15 00
3 ceviz 2 mandalina

Akşam 19.40

1 tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
Salata

Ara 21.30
3 ceviz kahve
2 litre su

Menün çok güzel canım afiyet olsun 🙏🏻💙😍

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan

16 Aralık 2023

sabah 1 tk udi hindi yağı

öğlen 12.40
sucuklu omlet
ezine peyniri, 7 zeytin
çilek reçelinin tanesinden
domates, 2 köz kapya biber
2 dilim ekmek kadar ekşimaya siyez pide

ara 15.20
2 mandalina
1 küçük kase çekirdek-kuruyemiş karışımı
şekersiz karadut özü eklenmiş madensuyu

akşam 18.30
1 tabak etli patatesli havuçlu bezelye yemeği
2-3 yk kıymalı makarna
marul salatası
1/2 dilim karabuğday ekmeği

az sonra sıcak birşeyler içerim.
Makarna yanında ekmek olmasa daha güzel olurmuş canım afiyet olsun 🥰

Bugunku menum
Sabah 12:00
Menemen
2 dilim tbekmegi
Peynir zeytin
Sekersiz cay
1 yemek kaşığı miktari tahin pekmez
Akşam 18:00
2 yemek kaşığı pilav
Üzerine 3 ymk kaşığı nohut(susuz)
Ara
Sekersiz cay
Kucuk bir avuç yer fıstığı
1 lt su
Canım menünde hiç sebze yok, maydonoz, dereotu, salatalık tarzı şeyler bile eklesen iyi gelecektir diyetine ve sağlığına

Bir de su miktarın da çok az, en azından 2ye çıkarmaya çalışsan süper olur 😍💙

Afiyet olsun 🥰

Zaten sıkıntılı şeylerden bahsettim ki senin de kendi sıkıntında vardı ondan daha da sıkmayayım böyle negatif konularla diye canım. :KK60:
Salıdan beri devam ediyor malesef...
Ahhh canımm anlatamadım bi, Rabbim şifa versin 🙏🏻

Sabah
Lavaş arası peynir yeşillik domates salatalık vs
Çayla
Öğlen 13:30 bir açlık krizi geldi
10-15 tane sarma yedim bir sinirle durduramadım kendimi 🙈🙈
1 Lt dukan birası
1,5 Lt su
1 kiraz sapı çayı

Günü kapattım şükür
Jasminium84 Jasminium84
Elhan Elhan
Zaman zaman bana da oluyor o ne yazık ki, çok birşey demeyeceğim o yüzden 😇
Zaten günü çok Erken kapatarak eritmişsindir bile 😍
Afiyet olsun canım 🥰

İnşallah kaptanellam ya nasıl vicdan yaptım akşamki yiyeceğim salatayı bile yemedim ama çok güzeldi böyle düşünmeden yemeyi özlemişim 1 ayı geçti hep kontrollüyüm Bian aha psikolojik açlık krizi dedim korktum 😬😬😅🙈🙈🙈
Sefan olsun o zaman canım arada böylesi de gerekiyor, diyetimizin sürekliliğini sağlıyor aslında, yeterki sonrasında dengelemeyi başarabilelim 💃🏼🌸

Regl ağrıları bitti sahalara döndüm😂 💃💃
15 dk ebru şallı videosu 150 p
30 dk Leslie boosted 300 p
5 bin adım 500 p
300 ip atlama 1500 p
Toplam 2450 p
2 buçuk litre su
Elhan Elhan @kayipdunya
Offfff bu nasıl bir spor, maşallah 🧿 💃🏼😍😍

Pancar dediğin kırmızı pancar mı kaptanım
Evet canım

16 Aralık Cumartesi

Kahvaltı 10.40
2 h yumurta
Bol salatalık
6 zeytin
1 tk tahin pekmez
1 sb portakal suyu

Öğle 14.30
1 kase mercimek çorbası

Akşam 17.00
Falafel ve tulum peynirli salata

Ara 20.00
1 kase kestane
Afiyet olsun canım güzel menü 🥰🥰

Sarma bugünün yemeği galiba yokku başla sarma gömennnn aaaa dostlar 😂😂😂
Ayyy ben de dün sarma yedim 😂😂

İyi geceler
Bugünkü menüm
Kahvaltı
5 patates kızartması (yagsız)
Akşam
Bir tabak pilav
Bir kase mercimek çorbası
Bir bardak ayran
Bir kase patatesli tavuk yemegi
(misafirim vardı mecburen eslik ettim)
Canım çok fazla karbonhidratlı bir menü olmuş ve sende de hiç sebze yok 🥺
Bugün biraz daha sebze protein ağırlıklı beslenirsen dünü güzel dengelersin, afiyet olsun canım 😍

Çevremde beni bir ay görmeyenler şok kızlar 62 ile başlamıştım 57 leri ucundan görünce erimissin kilo verme daha sakın kemik oldun diyorlar ama ben 55 te kararlı gibiyim 🤣
Ne irade varmış diyorlar nazar duası da okuyamadım djjdjdjsk
Ben sana okuyup üfleyeyim 😁🥰🧿🧿🧿🧿

İnsan çok aciz bir canlı :KK43: Kendi aileni , sağlığını düşünmek zorundasın. İyi bak kendine tatlışım. :dua::KK200:

Kaptanlarin hası :KK9: :KK9:
Ellerine sağlık bitanem ❤️ emeğin desteğin her şeyin için teşekkürler ❤️ sevgiyle kucaklıyorum her isteğini. :KK74:Dün adımimi paylaşmayı unutmuşum 🙈 yetmemiş utanmadan adımınızı paylaşın beni etiketleyin demişim :olamaz:
Çok güldüm canım 🤣🤣🤣
Amiiinnn, hepimizin biriciğim 😍🥰🥰

Afiyet olsun canım, menün kalabalık değil ama sebze hiç yok, bu sana kabızlık olarak döner 🥺
her öğününe yeşillik dahi olsa bir sebze ekle olur mu canım 😍

Çok çok geçmiş olsun, hastalık başladı mı bitmiyor bi ya 🥺

Afiyet olsun canım çok güzel çok dengeli bir menü olmuş 😍🙏🏻

Afiyet olsun canım, az da olsa cipsi bırak bitanem çok sağlıksız, kilodan ziyade sağlığına zarar 🙏🏻🥰

Geçen hafta ben de mutfak için yaptım, inan 5 poşet atılacak şey çıktı

İyi yapmışsın, ellerine sağlık canım

Menün çok güzel canım afiyet olsun 🙏🏻💙😍

Makarna yanında ekmek olmasa daha güzel olurmuş canım afiyet olsun 🥰

Canım menünde hiç sebze yok, maydonoz, dereotu, salatalık tarzı şeyler bile eklesen iyi gelecektir diyetine ve sağlığına

Bir de su miktarın da çok az, en azından 2ye çıkarmaya çalışsan süper olur 😍💙

Afiyet olsun 🥰

Ahhh canımm anlatamadım bi, Rabbim şifa versin 🙏🏻

Zaman zaman bana da oluyor o ne yazık ki, çok birşey demeyeceğim o yüzden 😇
Zaten günü çok Erken kapatarak eritmişsindir bile 😍
Afiyet olsun canım 🥰

Sefan olsun o zaman canım arada böylesi de gerekiyor, diyetimizin sürekliliğini sağlıyor aslında, yeterki sonrasında dengelemeyi başarabilelim 💃🏼🌸

Offfff bu nasıl bir spor, maşallah 🧿 💃🏼😍😍

Evet canım

Afiyet olsun canım güzel menü 🥰🥰

Ayyy ben de dün sarma yedim 😂😂

Canım çok fazla karbonhidratlı bir menü olmuş ve sende de hiç sebze yok 🥺
Bugün biraz daha sebze protein ağırlıklı beslenirsen dünü güzel dengelersin, afiyet olsun canım 😍

Ben sana okuyup üfleyeyim 😁🥰🧿🧿🧿🧿
İsmine hiç bakmamisim gruptan biri ne güzel öğünleri değerlendirmiş diyorum bende 🙄😅
Ellerine sağlık kaptanım❤️

Çok güldüm canım 🤣🤣🤣

İsmine hiç bakmamisim gruptan biri ne güzel öğünleri değerlendirmiş diyorum bende 🙄😅
Ellerine sağlık kaptanım❤️
Menü yorumlarını keşke her yarışmacı yapsa. Sadece kaptanlara bırakılmamalı aslında. Farklı bakış açıları bir dahaki menüye çok fayda sağlayacaktır kaptanım. Düşünceni destekliyorum. Bu konuda emek veren herkese sonsuz teşekkürler. :KK60::KK200:

Öğretmen ablalarim sizden akıl istiyorum. Benim oğlum tarih aşığı ve ben bu konuda çok boşum. Onun dünya tarihine hakim olma çabası içinde ben dünkü hayatıma bile hakim değilim 🙄
Sürekli bilmiyorum dememek için onu dinliyor gibi yapıyorum ama bu bilginin bı önü arkası olmayınca olmuyor.
Nasıl bir yol izleyeyim bilemiyorum. Eşim tarih konusunda bilgili o herzaman ortamda olmuyor. Olsada bilmiyorum dediği konular çok fazla 🙄

X