Popüler Konu LenaG ile MasterFit

teşekkür ederim kaptanim bu hafta bir yarış işine girdim ama rakipler çok dişli elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama şu an çok açımmmmmm Zayif bir Dombili Beth18
Sabah gözlerini açtığında ne iyi etmiş de aç kalmışım diyeceksin
İki üç kaşık yoğurt , şeker oranı az bir meyve, bir bardak ayran , tarçınlı bir çay bardağı süt bunlardan birini tercih edip yiyebilirsin kuzum. Rakipler için değer açlik

Bugün hasta olduğunu bilmiyordum neden söylemedin.

Canlar çok kafam almıyor okudugumu. Bugünluk beni mazur görün. Yarın daha iyi olacak inşallah
Yedek kaptan fesang menüleri bı degerlendirirse sevinirim
Ben yarın tablo yaparım inşallah.
Benim beslenme kötü geçti. Saat 3 e kadar sadece su ve kahve. Sabah aç karnına 20 dk pilates
3 den itibaren aralıklı fındık ceviz. Saat 5 de 2 yk pilav 1 kase tavuk çorbası salata yoğurt. Arkadan kuru yemislere devam. Aç değil stresliyim. Tutmaya çalışıyorum kendimi. Su 1.5lt olmuştur

Afiyet olsun çıtırim. Menun çok güzel. Spor da öyle. Su içiyoruz sadece. cildin, saçin guzellesecek hem de

Tatlım sana ne iyi gelecekse Rabbim yardımına yetişsin. Ben de ilgilenirim menülerle . Bir an önce iyi hissetmeni diliyorum.

Afiyet olsun canım Genel itibariyle menü güzel. Ceşit çok olunca çok yemişsin gibi görünüyor ama miktarları çok az...of ne çok çok kullandım
Sadece akşam ogununde makarna varken yarım dilim ekmeğe ne gerek vardı ki diye düşündüm. Tam tersi de olabilir ekmek varken makarna yenmeyebilir. Yerken biraz seçici ve kararlı olmalıyız ki sağlıklı beslenme alışkanlığımız oluşsun

ekmek karabuğday ekmeği canım glutensiz ve yarım dilim yazdığıma bakma. 3 lokma birşeydi. şu an asıl mesele spor yapamamam. hareket olmayınca beslenme de bir yere kadar kısılıyor. malum 90 kiloda bir tosbiğim

Evet sabahı düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum da karnımdan gelen seslerrr cocuklar izin verirse erken yatmayı planlıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…