- 10 Aralık 2014
- 4.527
- 16.172
valla ben genelde ara öğünde 1 tk ağzıma atıyordum ya da yulaf lapasının üstüne koyuyorum. sıcak yulaf lapasında müthiş oluyor.Peki nasıl ve ne zaman yiyorsun canım
Yulaf lapası sevmiyorum ama wasaya sürerim ben de üstüne de muz dilimlerimvalla ben genelde ara öğünde 1 tk ağzıma atıyordum ya da yulaf lapasının üstüne koyuyorum. sıcak yulaf lapasında müthiş oluyor.
Bu cevaptan sonra başka bir soru sormayacagim kiTeşekkür ederim
Hayır ben yapmıyorum. Sadece menü içinde bana en uygunu seçiyorum.
teşekkür ederim kaptanimAfiyet olsun menekşem.Harika bir menü Spor da çok güzel.
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah 12:00
Menemen
2 dilim tbekmegi
Peynir zeytin
Sekersiz cay
1 yemek kaşığı miktari tahin pekmez
Akşam 18:00
2 yemek kaşığı pilav
Üzerine 3 ymk kaşığı nohut(susuz)
Ara
Sekersiz cay
Kucuk bir avuç yer fıstığı
1 lt su
Elhan Jasminium84
Sabah gözlerini açtığında ne iyi etmiş de aç kalmışım diyeceksinteşekkür ederim kaptanimbu hafta bir yarış işine girdim ama rakipler çok dişli elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama şu an çok açımmmmmm Zayif bir Dombili Beth18
Bugün hasta olduğunu bilmiyordumSağol canım. Değerlerimin hepsi iyiydi.
Hastalığım içinde ayrıca salı günü doktora gittim. İlaç kullanıyorum zaten canım çok sağol.
Sağol kuzum. Evet ballı bitki çayı yapaym. Bugün onu bile yapacak halim yoktu düşün yani.
Sağol canım.
Afiyet olsun çıtırim.
evet öyle de çok güzel olurYulaf lapası sevmiyorum ama wasaya sürerim ben de üstüne de muz dilimlerim
Tatlım sana ne iyi gelecekse Rabbim yardımına yetişsin.Canlar çok kafam almıyor okudugumu. Bugünluk beni mazur görün. Yarın daha iyi olacak inşallah
Yedek kaptanfesang menüleri bı degerlendirirse sevinirim
Ben yarın tablo yaparım inşallah.
Benim beslenme kötü geçti. Saat 3 e kadar sadece su ve kahve. Sabah aç karnına 20 dk pilates
3 den itibaren aralıklı fındık ceviz. Saat 5 de 2 yk pilav 1 kase tavuk çorbası salata yoğurt. Arkadan kuru yemislere devam. Aç değil stresliyim. Tutmaya çalışıyorum kendimi. Su 1.5lt olmuştur
Afiyet olsun canımJasminium84 Elhan
16 Aralık 2023
sabah 1 tk udi hindi yağı
öğlen 12.40
sucuklu omlet
ezine peyniri, 7 zeytin
çilek reçelinin tanesinden
domates, 2 köz kapya biber
2 dilim ekmek kadar ekşimaya siyez pide
ara 15.20
2 mandalina
1 küçük kase çekirdek-kuruyemiş karışımı
şekersiz karadut özü eklenmiş madensuyu
akşam 18.30
1 tabak etli patatesli havuçlu bezelye yemeği
2-3 yk kıymalı makarna
marul salatası
1/2 dilim karabuğday ekmeği
az sonra sıcak birşeyler içerim.
Allah'ım çok güzel bir menü16 Aralık Cumartesi menüm
Sabah Yok
Öğle 12.00
2 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Salata
Ara 15 00
3 ceviz 2 mandalina
Akşam 19.40
1 tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
Salata
Ara 21.30
3 ceviz kahve
2 litre su
Elhan Jasminium84
ekmek karabuğday ekmeği canım glutensiz ve yarım dilim yazdığıma bakma. 3 lokma birşeydi. şu an asıl mesele spor yapamamam. hareket olmayınca beslenme de bir yere kadar kısılıyor. malum 90 kiloda bir tosbiğimAfiyet olsun canımGenel itibariyle menü güzel. Ceşit çok olunca çok yemişsin gibi görünüyor ama miktarları çok az...of ne çok çok kullandım
Sadece akşam ogununde makarna varken yarım dilim ekmeğe ne gerek vardı ki diye düşündüm. Tam tersi de olabilir ekmek varken makarna yenmeyebilir. Yerken biraz seçici ve kararlı olmalıyız ki sağlıklı beslenme alışkanlığımız oluşsun
Evet sabahı düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum da karnımdan gelen seslerrrSabah gözlerini açtığında ne iyi etmiş de aç kalmışım diyeceksin
İki üç kaşık yoğurt , şeker oranı az bir meyve, bir bardak ayran , tarçınlı bir çay bardağı süt bunlardan birini tercih edip yiyebilirsin kuzum.Rakipler için değer açlik