Popüler Konu LenaG ile MasterFit

bazı şeyler alıyoruz kenara koyuyoruz sonra kullanırız diye. özellikler mutfak eşyası falan oluyor. benim de geçen yıllarda aldıklarım vardı.
bugün onların bir kısmını çıkardım. ötekilerle yer değiştirdim. onu sakla bunu sakla. ömür geçiyor kullan gitsin dedim.

Kahvaltı 10.30
1 tane kaşarlı milföy simit
1 kk beyaz peynir

Ara
1 gün kurusu
1 kare bitter
1 elma

Akşam 17.30
1 tabak yeşil fasulye yemeği
1 tabak salata
2 kaşık yoğurt

1 kare bitter 18.00
Afiyet olsun canım 😘 Güzel menü.:KK9: Bildiriminde ictigin su miktarıni varsa sporunu da eklersen çok iyi olur. :super: Bir de kaptan etiketi :dua:

Evliliğin sorumluluğunu genç yaşta almak çok sıkıntılı dediğin gibi bir de büyük bir aile olunca bu kat kat artıyor. 🥺 Aile oluncaya kadar neler çektiğini düşünebiliyorum ama yaşadığın zorlukları hissetmem mümkün değil bitanem. :KK43:
Ben artık saldım, ne hatırlamak ne anlatmak isterim. Failleri Allah’a havale ettim, kafam rahat
Eşimle aram maşaAllah çok iyi, daha ne isterim, gencim, güzelim, sağlıklıyım( ötekini saymıyoruz)
Birde kilo verirsem benden iyisi yok🥰🥰

saol canım inşallah geçecek 😞

ruhum da görüntüm de öyle merak etme 😅

bakma kilom fazla ama yüzümü görsen maksimum 35-40 arası sanırsın zaten. yüzüm yaşımı asla göstermez. bir de doğru düzgün kilo versem çok iyi olacak 😊
ruhen de asla yaşımın insanı değilim. tam o yaşlarda hissediyorum kendimi.

ben fıstık ezmesini evde yapıyorum. aynen içine hiç birşey koymuyorum. ama tabi çok yağlı ve protein oranı yüksek bir tohum. 1 tatlı kaşığını geçmemeli.
Fıstık ezmesi yapmana hiç şaşırmadım ahah 😂😂😂 ya ben hala çok şaşkınım yaşına ve reddettim bile yaşıtız senle 😂😂

Halsizlik için tavsiyeniz var mı? Elim ayağım tutmuyor :KK43:
canım içinde vitamin ve mineral içerikli ürünler var. özellikle bu hastalık döneminde D ve C vitaminleri, B vitamini türleri ile çinko, demir ve magnezyum çok önemli. bunları günlük almak ayakta tutuyor. ben şu an böyle birşey kullanıyorum.

Fıstık ezmesi yapmana hiç şaşırmadım ahah 😂😂😂 ya ben hala çok şaşkınım yaşına ve reddettim bile yaşıtız senle 😂😂
evet valla evde yaptığım inan çok daha güzel oluyor. bir iki kere hazır şekersiz aldım uğraşmayayım diye. hem de ünlü bir markanındı. adını şimdi unuttum. sevemedim. ben de tariflerde kullandım. evde yapılan çok lezzetli oluyor 🤗

evet ruhen yaşıtız :halay:

Son düzenleme:
Doktor ? Demir d vitamini b12 ya da başka bir sorun olabilir. Tek tavsiyem doktor 🥺
Sağol canım. Değerlerimin hepsi iyiydi.
Hastalığım içinde ayrıca salı günü doktora gittim. İlaç kullanıyorum zaten canım çok sağol.
Geçmiş olsun bitanem. :dua: Aklıma ballı bitki çayı geldi. Karnın toksa filtre kahve ve iki üç kare bitter de olur.
Sağol kuzum. Evet ballı bitki çayı yapaym. Bugün onu bile yapacak halim yoktu düşün yani.
canım içinde vitamin ve mineral içerikli ürünler var. özellikle bu hastalık döneminde D ve C vitaminleri, B vitamini türleri ile çinko, demir ve magnezyum çok önemli. bunları günlük almak ayakta tutuyor. ben şu an böyle birşey kullanıyorum.
Sağol canım.

evet valla evde yaptığım inan çok daha güzel oluyor. bir iki kere hazır şekersiz aldım uğraşmayayım diye. hem de ünlü bir markanındı. adını şimdi unuttum. sevemedim. ben de tariflerde kullandım. evde yapılan çok lezzetli oluyor 🤗

evet ruhen yaşıtız :halay:
Peki nasıl ve ne zaman yiyorsun canım

Bu gün serbest gündü galiba dimi canım. Afiyet olsun. Açlık günleri daha devam edecek mi? Bitti mi?
Yoo hayır normal menümdü.

36 saatlik yani 40 a varan açlıklar bitti
Pazartesi 6.seviyeye başlıyorum. 6.seviye ile 3 günlük açlıklar başlicak:KK37:

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan

16 Aralık 2023

sabah 1 tk udi hindi yağı

öğlen 12.40
sucuklu omlet
ezine peyniri, 7 zeytin
çilek reçelinin tanesinden
domates, 2 köz kapya biber
2 dilim ekmek kadar ekşimaya siyez pide