Popüler Konu LenaG ile MasterFit

bazı insanlar bu konuda çok katı oluyorlar. benim yengem evlendiğinde 20 yaşındaydı ve hafif balık etliydi. sonradan doğumlar falan derken çok kilo aldı. yüzü de güzeldir. şu an 63-64 yaşlarında ve hayatında hiç diyet yapmamış. ben kilolarımla mutluyum diyor. ayrıca yediklerimi sayamam, istediğimi yerim kendimi sıkamam diyor. ama kilosundan da gerçekten hiç şikayet etmez.
Aklıma Ayşaba geldi :confused:

Sebze mi acaba diye düşündüm bir an . 🤩 Olsun fotoğrafli da olur .Spor ve su da yazarsak iyi olur.
Adım saati takmamişim su 2 lt
bazı insanlar bu konuda çok katı oluyorlar. benim yengem evlendiğinde 20 yaşındaydı ve hafif balık etliydi. sonradan doğumlar falan derken çok kilo aldı. yüzü de güzeldir. şu an 63-64 yaşlarında ve hayatında hiç diyet yapmamış. ben kilolarımla mutluyum diyor. ayrıca yediklerimi sayamam, istediğimi yerim kendimi sıkamam diyor. ama kilosundan da gerçekten hiç şikayet etmez.
Kendimi gördüm yengende bende 65 yaşında şişko olacağım 😂😂🥹

16 Aralık cumartesi

Sabah 10.30

1 dilim ekşi maya
1 zeytin
Birkaç lokma domates
Biraz çeçil
1 hindi füme

Ara

Birkaç lokma dil peyniri
Bir lokma kıymalı börek

Akşam 18.15

3 köfte
Yarım domates
Yarım kase tam buğday makarna
1 yemek kaşığı yoğurt

Spor yürüyüş ve 45 dakika pilates
Suyu bilmiyorum

Mthn83 Mthn83 Elhan Elhan
Afiyet olsun canım 😘 Menun çok güzel. :KK9: Spor da harika 🧿
Menümü yazayım.
Kahvaltı
İki dilim ekmek
1 bardak çay
Saymadım ama epeyce zeytin
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle
Bir kase çorba
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
2 adet mandalina
Akşam yarım dilim ekmek
4 çatal et yemeği.
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun Sibelcim. :KK60:Kacamaksiz çok güzel bir menü :super:
Bu gün ki menüm :

14:00 = 8 adet yaprak sarması

Ara = 1 mandalina ,1 kaşık keçi boynuzu özü,
1 avuç kuruyemiş

18:30 = 1 lahmacun , Ayran

Spor bu hafta yapamam Mthn83 Mthn83 iyileşmeye çalşyrm halsizliğim. İyileşmek için Vücudumu dinlendireceğim.

Elhan Elhan
Çok geçmiş olsun canım 😘 Afiyet olsun. Yarın halsizlik geçerse güzel bir çorba hazırlayıp iç . Bugünkü menü biraz kuru geldi. Kabızlık yapmasın inşallah 🙏

Doktor ? Demir d vitamini b12 ya da başka bir sorun olabilir. Tek tavsiyem doktor 🥺
kan değerlerine bakılması en başta önemli olan tabi. ama hasta olunca tüm değerlerin iyi bile olsa takviye gerekiyor. kardeşim önceki gün bir multivitamin mineral tavsiye etti. çok hastaydım bunu içinde ayağa kalktım dedi. sandoz gibi suda eritiliyor içeriği çok iyi. ondan alıcam

Canlar çok kafam almıyor okudugumu. Bugünluk beni mazur görün. Yarın daha iyi olacak inşallah 🤲
Yedek kaptan fesang fesang menüleri bı degerlendirirse sevinirim 😘
Ben yarın tablo yaparım inşallah.
Benim beslenme kötü geçti. Saat 3 e kadar sadece su ve kahve. Sabah aç karnına 20 dk pilates
3 den itibaren aralıklı fındık ceviz. Saat 5 de 2 yk pilav 1 kase tavuk çorbası salata yoğurt. Arkadan kuru yemislere devam. Aç değil stresliyim. Tutmaya çalışıyorum kendimi. Su 1.5lt olmuştur
Kaptanım ben kim yedek kaptanlık kim 😂😂 sayfaya doğru düzgün giremiyorum

16 Aralık
11.00 Bir buçuk yumurta, maydanoz, peynir , zeytin , ince bir dilim tam tahıllı ekmek , domates, salatalik
13.00 Kahve
15.00 Bir tutam çiğ fındık
17.00 Smoothie ( salatalik, limon, maydanoz, yeşil elma)
20.00 Bir mandalina, bir tutam çiğ fındık daha
patimsilizm patimsilizm
Mthn83 Mthn83
IMG_20231216_180228.jpg

X