Aklıma Ayşaba geldibazı insanlar bu konuda çok katı oluyorlar. benim yengem evlendiğinde 20 yaşındaydı ve hafif balık etliydi. sonradan doğumlar falan derken çok kilo aldı. yüzü de güzeldir. şu an 63-64 yaşlarında ve hayatında hiç diyet yapmamış. ben kilolarımla mutluyum diyor. ayrıca yediklerimi sayamam, istediğimi yerim kendimi sıkamam diyor. ama kilosundan da gerçekten hiç şikayet etmez.
Doğru bitanem hareket etmek lazım.ekmek karabuğday ekmeği canım glutensiz ve yarım dilim yazdığıma bakma. 3 lokma birşeydi. şu an asıl mesele spor yapamamam. hareket olmayınca beslenme de bir yere kadar kısılıyor. malum 90 kiloda bir tosbiğim
Ben artık saldım, ne hatırlamak ne anlatmak isterim. Failleri Allah’a havale ettim, kafam rahat
Eşimle aram maşaAllah çok iyi, daha ne isterim, gencim, güzelim, sağlıklıyım( ötekini saymıyoruz)
Birde kilo verirsem benden iyisi yok
Zaten sıkıntılı şeylerden bahsettim ki senin de kendi sıkıntında vardı ondan daha da sıkmayayım böyle negatif konularla diye canım.Bugün hasta olduğunu bilmiyordumneden söylemedin.
Adım saati takmamişim su 2 ltSebze mi acaba diye düşündüm bir an .Olsun fotoğrafli da olur .Spor ve su da yazarsak iyi olur.
Kendimi gördüm yengende bende 65 yaşında şişko olacağımbazı insanlar bu konuda çok katı oluyorlar. benim yengem evlendiğinde 20 yaşındaydı ve hafif balık etliydi. sonradan doğumlar falan derken çok kilo aldı. yüzü de güzeldir. şu an 63-64 yaşlarında ve hayatında hiç diyet yapmamış. ben kilolarımla mutluyum diyor. ayrıca yediklerimi sayamam, istediğimi yerim kendimi sıkamam diyor. ama kilosundan da gerçekten hiç şikayet etmez.
Afiyet olsun canım16 Aralık cumartesi
Sabah 10.30
1 dilim ekşi maya
1 zeytin
Birkaç lokma domates
Biraz çeçil
1 hindi füme
Ara
Birkaç lokma dil peyniri
Bir lokma kıymalı börek
Akşam 18.15
3 köfte
Yarım domates
Yarım kase tam buğday makarna
1 yemek kaşığı yoğurt
Spor yürüyüş ve 45 dakika pilates
Suyu bilmiyorum
Mthn83 Elhan
Afiyet olsun Sibelcim.Menümü yazayım.
Kahvaltı
İki dilim ekmek
1 bardak çay
Saymadım ama epeyce zeytin
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle
Bir kase çorba
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
2 adet mandalina
Akşam yarım dilim ekmek
4 çatal et yemeği.
Elhan Jasminium84
Çok geçmiş olsun canım
kan değerlerine bakılması en başta önemli olan tabi. ama hasta olunca tüm değerlerin iyi bile olsa takviye gerekiyor. kardeşim önceki gün bir multivitamin mineral tavsiye etti. çok hastaydım bunu içinde ayağa kalktım dedi. sandoz gibi suda eritiliyor içeriği çok iyi. ondan alıcamDoktor ? Demir d vitamini b12 ya da başka bir sorun olabilir. Tek tavsiyem doktor
yok yaa biz öyle olmayalım. çıtır olalımAdım saati takmamişim su 2 lt
Kendimi gördüm yengende bende 65 yaşında şişko olacağım
Ben vaktini aldım diye üzüldüm kuzum .Zaten sıkıntılı şeylerden bahsettim ki senin de kendi sıkıntında vardı ondan daha da sıkmayayım böyle negatif konularla diye canım.
Salıdan beri devam ediyor malesef...
Kaptanım ben kim yedek kaptanlık kimCanlar çok kafam almıyor okudugumu. Bugünluk beni mazur görün. Yarın daha iyi olacak inşallah
Yedek kaptanfesang menüleri bı degerlendirirse sevinirim
Ben yarın tablo yaparım inşallah.
Benim beslenme kötü geçti. Saat 3 e kadar sadece su ve kahve. Sabah aç karnına 20 dk pilates
3 den itibaren aralıklı fındık ceviz. Saat 5 de 2 yk pilav 1 kase tavuk çorbası salata yoğurt. Arkadan kuru yemislere devam. Aç değil stresliyim. Tutmaya çalışıyorum kendimi. Su 1.5lt olmuştur
Sağol biricikimAfiyet olsun canımMenun çok güzel. Spor da harika
Afiyet olsun Sibelcim.Kacamaksiz çok güzel bir menü
Çok geçmiş olsun canımAfiyet olsun. Yarın halsizlik geçerse güzel bir çorba hazırlayıp iç . Bugünkü menü biraz kuru geldi. Kabızlık yapmasın inşallah
İyi akşamlar DombilimHerkese iyi akşamlar hanımlar
Kaptanini etiketlesen yeter Leylacim.Elhan kaptanim menu spor vs yazdigimizda etiketleme mi yapiyoruz? Kimleri etiketleyecegiz ben hic etiketleme yapmamisim
Havucun harikaaaİyi aksamlarbugun yediklerim ve sporum canim tatli istedi 1 tk tahin pekmez 1tk da cikilatali fistik ezmesi yedim. 3 lt suyumu ictim
Eki Görüntüle 3353537 Eki Görüntüle 3353539 Eki Görüntüle 3353540
Aç uyumak çok faydalıymış gençleştiriyormuş bile sabah tartıdaki eksi iyiki dedirtir inşallah canımteşekkür ederim kaptanimbu hafta bir yarış işine girdim ama rakipler çok dişli elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama şu an çok açımmmmmm Zayif bir Dombili @Beth18