Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bu ekmeğin arası açılıyor benim nımızsız kocam arasına tereyağı sucuk döşeyip tosta basıyor allammm allaammm ama hala 68 kilo adam

Yiyemem zaten takıldım 70 lerde ühüüüüii
Ama ne de güzel olur ki tostta
Ay bu hafta 60 Lara inmek istiyorum artık. Sıkıldım ben de hedefime ulaşınca iyi yiyeceğim ama

Aynen canım. Bende çok çabaladım çok üzüldüm resmen uyku uyuyamadım kaç gündür ama düşününce hayırlısı buymuş demek ki.

Aynen canım. Bu gün artık toparlanmaya çalışıyorum. Hayırlısı buymuş.
İnşallah hepimiz için çok güzel şeyler olur

Sabaha kadar uyumadım canım ya kızım baya hasta hiç durmuyor hastahaneye gittik geldik ilaç verdi inşallah toparlar bı an önce çok küçük ama ya hasta olmak için

Bn yemek yapabildigime şükrediyorum hastalık havasi bizi de vurdu valla

Ben de görüyorum ve artiriyorum kuzum. Bugun 10.10 da diş randevum vardı, dönüşte eşim, deniz manzaralı bir mekanda kahvaltı teklif etti gitmedim
vallahi ben hayır diyemezdim, şundan diyemezdim "yavvv kırk yılın başında bi karımı kahvaltıya götürmek istemişim ona da itiraz ediyorsun" demesin diye eşim

Ay bu hafta 60 Lara inmek istiyorum artık. Sıkıldım ben de hedefime ulaşınca iyi yiyeceğim ama
maşallah kaptanım çok iyi gidiyorsun, çok uzun sürmez hedefine ulaşman

Sabaha kadar uyumadım canım ya kızım baya hasta hiç durmuyor hastahaneye gittik geldik ilaç verdi inşallah toparlar bı an önce çok küçük ama ya hasta olmak için
çok geçmiş olsun canım nesi varmış

14 yaşındaki kızım inat aç kalır yemez . Diğerlerine yedirtebilirim bu teknikle aslında

Benim büyük olan erkek genelde kıyamıyor duygu sömürüsü yapınca kıyamıyor . Kız çok fena 3yasinda normalde çok inat onuda şimdiden alıştırıyorum.

Salı artı gelmemiş olsaydım dediğin gibi yapardım kuzum. Akşam buraya gelip menü yazmaya yüzüm olmazdı. Ama ben eşime hani bana kahvaltı ismarlamistin hatırlıyor musun diye sorarimCuma doğum günü cumartesiye aldım kutlama yemegini -izniyle tabi- garibim yok diyemedi.

Son düzenleme:
Kızlarcımmmm bugünkü menüyü yazıyım mutfağa giriş yapicam .

Saat 09.00 hindiba kahve içine kolajen

Saat 11.30 1.5 haşlama yumurta üzerine çörekotu avuç içi kadar köy peyniri 6 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos

Saat 14.30 çok fena acıktım. 10 tane çiğ fındık yedim 1 bardak çay

Saat 18.00 yağsız tavada 10 hamsi +salata + 4 kaşık portakallı kereviz

Evdekilere balık sonrası fırına güveçte tahin helvası ceviz atıcam onlar yer ben yemem
Saat 20.00 maden suyu
İskeleye +kargoya yürüdüm geldim 5000 adım attım

Su 3litre LenaG Sitare55

Bugün yemek fasli bitti.
20 Kasım
11.00 Üç kaşık yoğurt, üç hurma
12.30 Türk kahvesi
14.30 Bir minnak portakal
16.00 Mandalina büyüklüğünde bir kereviz, bir küçük havuç , bir kabak rendelenip iki yumurta, bir kaşık çavdar unu, bir yemek kaşığı zeytinyağı hepsi karıştırılıp tavada alt üst kizartilip bir bardak ayran eşliginde yenildi.
İki litre su

LenaG Sitare55 Boncuk2307

Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…