Afiyet olsun canımKahvaltı 10.30
1 tane kaşarlı milföy simit
1 kk beyaz peynir
Ara
1 gün kurusu
1 kare bitter
1 elma
Akşam 17.30
1 tabak yeşil fasulye yemeği
1 tabak salata
2 kaşık yoğurt
1 kare bitter 18.00
Doktor ? Demir d vitamini b12 ya da başka bir sorun olabilir. Tek tavsiyem doktorHalsizlik için tavsiyeniz var mı? Elim ayağım tutmuyor
Ben artık saldım, ne hatırlamak ne anlatmak isterim. Failleri Allah’a havale ettim, kafam rahatEvliliğin sorumluluğunu genç yaşta almak çok sıkıntılı dediğin gibi bir de büyük bir aile olunca bu kat kat artıyor.Aile oluncaya kadar neler çektiğini düşünebiliyorum ama yaşadığın zorlukları hissetmem mümkün değil bitanem.
Sebze mi acaba diye düşündüm bir an .Evet kanat :) ablacım yazmayi üşendim böyle atmak daha iyi
Fıstık ezmesi yapmana hiç şaşırmadım ahahsaol canım inşallah geçecek
ruhum da görüntüm de öyle merak etme
bakma kilom fazla ama yüzümü görsen maksimum 35-40 arası sanırsın zaten. yüzüm yaşımı asla göstermez. bir de doğru düzgün kilo versem çok iyi olacak
ruhen de asla yaşımın insanı değilim. tam o yaşlarda hissediyorum kendimi.
ben fıstık ezmesini evde yapıyorum. aynen içine hiç birşey koymuyorum. ama tabi çok yağlı ve protein oranı yüksek bir tohum. 1 tatlı kaşığını geçmemeli.
Geçmiş olsun bitanem.Halsizlik için tavsiyeniz var mı? Elim ayağım tutmuyor
canım içinde vitamin ve mineral içerikli ürünler var. özellikle bu hastalık döneminde D ve C vitaminleri, B vitamini türleri ile çinko, demir ve magnezyum çok önemli. bunları günlük almak ayakta tutuyor. ben şu an böyle birşey kullanıyorum.Halsizlik için tavsiyeniz var mı? Elim ayağım tutmuyor
evet valla evde yaptığım inan çok daha güzel oluyor. bir iki kere hazır şekersiz aldım uğraşmayayım diye. hem de ünlü bir markanındı. adını şimdi unuttum. sevemedim. ben de tariflerde kullandım. evde yapılan çok lezzetli oluyorFıstık ezmesi yapmana hiç şaşırmadım ahahya ben hala çok şaşkınım yaşına ve reddettim bile yaşıtız senle
Sağol canım. Değerlerimin hepsi iyiydi.Doktor ? Demir d vitamini b12 ya da başka bir sorun olabilir. Tek tavsiyem doktor
Sağol kuzum. Evet ballı bitki çayı yapaym. Bugün onu bile yapacak halim yoktu düşün yani.Geçmiş olsun bitanem.Aklıma ballı bitki çayı geldi. Karnın toksa filtre kahve ve iki üç kare bitter de olur.
Sağol canım.canım içinde vitamin ve mineral içerikli ürünler var. özellikle bu hastalık döneminde D ve C vitaminleri, B vitamini türleri ile çinko, demir ve magnezyum çok önemli. bunları günlük almak ayakta tutuyor. ben şu an böyle birşey kullanıyorum.
Peki nasıl ve ne zaman yiyorsun canımevet valla evde yaptığım inan çok daha güzel oluyor. bir iki kere hazır şekersiz aldım uğraşmayayım diye. hem de ünlü bir markanındı. adını şimdi unuttum. sevemedim. ben de tariflerde kullandım. evde yapılan çok lezzetli oluyor
evet ruhen yaşıtız
Yoo hayır normal menümdü.Bu gün serbest gündü galiba dimi canım. Afiyet olsun. Açlık günleri daha devam edecek mi? Bitti mi?
Teşekkür ederimafiyet olsun. senin dolmalar meşhur
Teşekkür ederimAfiyet olsun Akrepcim.
Bu güzel yemekleri sen mi yapıyorsun
annen mi yapıyor canım?Teşekkür ederim
Hayır ben yapmıyorum. Sadece menü içinde bana en uygunu seçiyorum.
D vitamini tavsiye ederim. Çok iyi geliyor halsizliğeHalsizlik için tavsiyeniz var mı? Elim ayağım tutmuyor