Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Denesem benim de aklıma gelmezdi direkt dalardim eldivensiz . Benim hayalimde melek gibi bir hanimsin yine de yaşadigin fiziki aci günahlarına kefaret olsun canım fezom.
Amin, inşaAllah
Ne kadar şükrettim farklı şeylere, Rabbim unutturmasın,
Senin güzel bakan kalbini severim

Şifa olsun, hamur fazla olmuş, azıcık lesli ablaylamı takılsan

Ya kızlar bsy soracağım ton balığı kilo aldırıyor mu bu aralar hergun onu yemek istiyorum yemedigim zmn çok kötü oluyorum malesef
Kötü derken? Nasıl kötü, vicdanen mi, fiziken mi
Ton balığını ben salataya eklersem yanında yemek yemiyor, salatayı büyük kaseyle yiyorum, kilo yaptığına denk gelmedim
Bikaç mesaj yukarda arkadaş yazmıştı, yağını sürmekle ilgili, ben süzgece boşaltıp yıkıyorum

11.30
Bugün yarım.ekmek sucuklu tost
17.00
akşam da yarım ekmek tavuk döner yedim
Pişman değilim ilk beyaz ekmeğim
Bir bütün beyaz ekmek gömdüm ohhh tokum
Busra196 Elhan
Afiyet olsun canım Tartın cuma günü yüzüne gülsün ne diyeyim. Bir bütün ekmekle biraz kahkaha atar ama mutlusun kim takar değil mi

Afiyet olsun minoşum.. Makarna abartılı olmadığı sürece sıkıntı yok. bilmiyoruz tabi
Onu Allah bilir :))) şimdi kuşum kime göre neye göre . Abartı dediğimiz kavram zaten çok göreceli değil mi ? Tek bir hakikat yokken benim makarnaya az ya da çok demem makarnayi incitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…