Ya artık okulum tam günHani mantar
Amin, inşaAllahDenesem benim de aklıma gelmezdi direkt dalardim eldivensiz .Benim hayalimde melek gibi bir hanimsin yine de yaşadigin fiziki aci günahlarına kefaret olsun canım fezom.
Şifa olsun, hamur fazla olmuş, azıcık lesli ablaylamı takılsanAkşam poğaça yaptım. Dün akşam 5 de açlığa başladım bugün 1.30 gibi bozdum.
Küçük boy pizza yedim diyelim ölçü olarak.
Eve gelince de 1 poğaça yedim 2 yk tavuk sote salata 2 yk yoğurt.
@kayipdunyaElhan
Cuma tartimiz fotoğraf tarih ve nick ekli evet canım.Tartı günleri ne zaman ve tartilirken nick ve tarihi koyayim mi tartinin uzerine
GöreceğimAcı olmasa tat olur mu yavv
Afiyet olsun canımKahvaltı 12.30
Menemen 1 yumurtalı
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara
1 kare bitter
Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorba
5 kaşık kıymalı makarna
5 kaşık yoğurtlu közlenmiş patltlican
Kötü derken? Nasıl kötü, vicdanen mi, fiziken miYa kızlar bsy soracağım ton balığı kilo aldırıyor mu bu aralar hergun onu yemek istiyorum yemedigim zmn çok kötü oluyorum malesef
Yemek saatleri arasında yemesen bence iyi olur.Ya kızlar bsy soracağım ton balığı kilo aldırıyor mu bu aralar hergun onu yemek istiyorum yemedigim zmn çok kötü oluyorum malesef
Afiyet olsun canım
Yooo hayirrr.Afiyet olsun canımTartın cuma günü yüzüne gülsün ne diyeyim. Bir bütün ekmekle biraz kahkaha atar ama mutlusun kim takar değil mi
Şasirtmaçli diyorsunYooo hayirrr.
57 ye indircem onu ben daha üç gün var metabolizma çalıştırma bunlar
Hareketim yoğun bu aralar
Derhal değiştir okulu!Ya artık okulum tam günnormalde öğleden sonra diye evde yapıyordum. Şimdi okula mantar pişirmek sorun olabilir asdf.
Ton balığı yediğim zaman yemek yemiyorumYemek saatleri arasında yemesen bence iyi olur.
Onu Allah bilir :))) şimdi kuşum kime göre neye göre . Abartı dediğimiz kavram zaten çok göreceli değil mi ? Tek bir hakikat yokken benim makarnaya az ya da çok demem makarnayi incitirAfiyet olsun minoşum..Makarna abartılı olmadığı sürece sıkıntı yok. bilmiyoruz tabi