- 18 Mart 2018
- 30.197
- 119.544
- 34
Yemediğine göre zoru atlatmışsınKızlar ekiple yemeğe gelmek zorunda kaldım
Ben poğaça bile yemedim çok zordayım
Ay bunu da gördüm biri deneme videosu atmıştı. Çok güzel görünüyor . Denesem mi ki bende ?Eki Görüntüle 3350957
Yok canım bundan yaptım
bu orucu ne zaman acacagımı bi beliryeyim yapalım canım yine yetişirse belki dayanırsam uzatırım diye yarın olsun konuşalım tekrar bunu inşallahTamam o zaman canım pazartesiye de çok varmis ya tartı öncesi yapsaydik bir kere
Tamam canimbu orucu ne zaman acacagımı bi beliryeyim yapalım canım yine yetişirse belki dayanırsam uzatırım diye yarın olsun konuşalım tekrar bunu inşallah
Allah yardımcınız olsun canımÇok şükür ishal kusma vb iyileşti kızım ama normalde de engelli benim kızım. Cerebral palsili. Onun da etkisiyle zor geçiyor hastalıkları. Aslında benim de canım yemek yemek istediğinden değil de stresli anlarımda bir kaçış gibi. Raporu bitti yeni rapor için uğraşıyoruz. Çok yordular çocuğu da beni de. O kadar çaresiz bırakıyorlar ki psikolojik olarak çok diplerdeyim. Hayırlısı bakalım Rabbim büyük. Bu hafta da gündüzleri hastanedeyiz bakalım ama yine de Allah'ın izniyle Perşembe orucunu tutacağım.
Bir yaramaz gördüm sankiBir süredir banlıydım. Pazartesi kilosu 60.4 geldim - 200 olarak güncelleme yapabiliri.m.Elhan @kayipdunya geç bildirim için üzgünüm. Artık burdayım menülerimle sıkıntı yok
Canım önerilen haftada 2 sefer 36 saatlik, pazartesi ve perşembe günleriTek ogun bile zorluyordu beni çokça .ama alıştım şimdi de haftada bir kaç gün 36 saatlik oruç düşünüyorum. Bir sonraki orucuna ne zaman baslayacaksin canimm . Eşlik etmek isterim sana
Sıkı kurallı gruba devam etmen lazım o zaman.evet kesin öleydim..
bi gün gruba girdim burasi degil..
ve ordan 2 ayda 12 kg verdim..
baya bi sıkı kurallı gruptu.. ben kurallı sıkı seviyorum.. motivasyon benim için çok önemliydi. :) ordan şimdilik izine cıktım. 2 hafta olacak neredeyse kilo veremedim. salıyorum bi anda dedim kendime dur dedim.
izin almak pişmanlikti bunu anladim
Hedefine ulaşmak en güzel ödülMerhaba.
Yılbaşına hedefine ulaşana ödül var miElhan
şimdilik yılbaşı için ben hedefime odaklamam lazim:)
odaklanirsa herkes de odaklansin istiyorum. benim için motivasyon önemli:) 29 aralık hedefim. 70,9
Grilik gariplerin hâlidir geçmiş olsun. .. Hoş geldin karacim.Bir süredir banlıydım. Pazartesi kilosu 60.4 geldim - 200 olarak güncelleme yapabiliri.m.Elhan @kayipdunya geç bildirim için üzgünüm. Artık burdayım menülerimle sıkıntı yok
Perşembe yapıyoruz biz apacılarTamam o zaman canım pazartesiye de çok varmis ya tartı öncesi yapsaydik bir kere
Sibel sen de mi öğretmensin canımSıra kimde
Dersim boş oturdum ayaklarımı uzattım. Keyfim gıcır.
O da yabancı dil öğretmeni canım.Sibel sen de mi öğretmensin canım
Ben hazırını yedim, çok güzeldi, yapmak aklımda yoktu, Elhoş aklıma soktuAy bunu da gördüm biri deneme videosu atmıştı. Çok güzel görünüyor . Denesem mi ki bende ?
Ödül derkenMerhaba.
Yılbaşına hedefine ulaşana ödül var miElhan
şimdilik yılbaşı için ben hedefime odaklamam lazim:)
odaklanirsa herkes de odaklansin istiyorum. benim için motivasyon önemli:) 29 aralık hedefim. 70,9
Yaktı beni , yaktı beni , yaktı beniiiiiiiiiiBen hazırını yedim, çok güzeldi, yapmak aklımda yoktu, Elhoş aklıma soktu
Ben içlerine baharatlı sürme peynir sıktım, biberlerim çok acı, tadı nasıl olur bilmiyorum.
Birdahasına normal kapya biberle deneyeceğim
Canın sağolsunYaktı beni , yaktı beni , yaktı beniiiiiiiiii
Oraya gidebilirsin daha iyi geliyorsa, burası sıkı kuralli bir grup değil , şefkatle daha sağlıklı kilo verme grubu .evet kesin öleydim..
bi gün gruba girdim burasi degil..
ve ordan 2 ayda 12 kg verdim..
baya bi sıkı kurallı gruptu.. ben kurallı sıkı seviyorum.. motivasyon benim için çok önemliydi. :) ordan şimdilik izine cıktım. 2 hafta olacak neredeyse kilo veremedim. salıyorum bi anda dedim kendime dur dedim.
izin almak pişmanlikti bunu anladim
Sponsor bulma calismalarini kim yapacakÖdül derken
Ben programı bozmayacağım göre ödül olarak bir çift çizme alabilirmiyim