Popüler Konu LenaG ile MasterFit

O telaşlı günleri özletiyorsun bana :KK12:
Güzel günler hocam
Gözüme radarıma kim takılırsa artık :KK70: :KK70: cevap bekliyorum birinden bakalım konu kapanmadan yetişse bari

Yiiiiii beniiiiim gönlümüüü :KK200:
Gözünden kaçmak lazım.
Sibel sen de mi öğretmensin canım
Evet canım öğretmenim
O da yabancı dil öğretmeni canım. :super:
Hayır hayır. Ben sınıf öğretmeniyim.

🙏🏻 Sağol canım Ateş ve kusma var . Bohazları baya kötü olmuş . 39- 40 lara kadar çıktı ateşi ve 3 gecedir Ateşlenip ,kustuğu için 3 gecedir uyumuyorum. Cumartesi gecesi baya kötüleşti ve Acile götürdüm. :KK43:
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

İyi aksamlar🫶🏼
2.5 lt suyumu içtim
Son ogunum 18 de 2 kepce mercimek corbasi ve firinlanmis sebzeler..
Sonrasında yürüyüş
Şimdi zerdecal, zencefil ve limonlu sicak cay🧘🏻‍♀️

Screenshot_2023-12-12-20-56-18-557_com.huawei.health.jpg
IMG_20231212_205540.jpg

Eklentiler

• IMG_20231212_173858.jpg
    IMG_20231212_173858.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 25
Menümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
Ara öğün
Yarım elma
Öğle
2 yumurta
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
2 adet cağ kebabı
Çok az yufka ekmek
Son ara
1 fincan türk kahvesi
Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma
Afiyet olsun
Yumurta diyeti bu mu canım ?

Afiyet olsun canım 😘 Pizza poğaça umalım da iyi davransın sana :dua:

Şifa olsun, hamur fazla olmuş, azıcık lesli ablaylamı takılsan😉
Bugün sabah 78.8 gördüm. Çok sevindim. Güzel gidiyor dedim. Öğlen pizza olayı oldu. Sonra küçüğün kontrolü vardı. Küçük yakinlardayken ben pek telefona bakamıyorum. Büyük oğlumun üst sınıfından iki çocuk inşaata gitmiş. Biri diğerini bıçaklayıp öldürmüş. Büyük dediğime bakmayın 12 yaşında. Hicbiseyden haber alamıyorum diye küçüğe kızdım gerildim kafamdan kurdum senaryolar yazdım. İçimde kocaman bir açıklık var 😔
Bugün midemi bulamaç yaptım. Ucundan kıyısından bana dokunacak bişey yok. O aileler ne halde kimbilir 😔

Bugün sabah 78.8 gördüm. Çok sevindim. Güzel gidiyor dedim. Öğlen pizza olayı oldu. Sonra küçüğün kontrolü vardı. Küçük yakinlardayken ben pek telefona bakamıyorum. Büyük oğlumun üst sınıfından iki çocuk inşaata gitmiş. Biri diğerini bıçaklayıp öldürmüş. Büyük dediğime bakmayın 12 yaşında. Hicbiseyden haber alamıyorum diye küçüğe kızdım gerildim kafamdan kurdum senaryolar yazdım. İçimde kocaman bir açıklık var 😔
Bugün midemi bulamaç yaptım. Ucundan kıyısından bana dokunacak bişey yok. O aileler ne halde kimbilir 😔
Of aman Allahım
Her iki ailede perişan olmuştur, Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🏼😔

Afiyet olsun
Yumurta diyeti bu mu canım ?
Yumurta diyetiydi canım üç gün yapacaktım. Ama bugün okulun yemeği vardı. Mecbur akşam yemegini bozmak zorunda kaldım. Ama yarın yine devam edeceğim. Perşembe de hurma yapıp cumayı bekleyeceğim inşallah
Ben de arapça öğretmeniyim ama başım açık 😂😂😂 açık arapçacı derler bana
Güzel benzetme imiş. Arapçayı merak etmiştim bir ara. Ama merakta kaldı sadece :KK70: :KK70:

Yumurta diyetiydi canım üç gün yapacaktım. Ama bugün okulun yemeği vardı. Mecbur akşam yemegini bozmak zorunda kaldım. Ama yarın yine devam edeceğim. Perşembe de hurma yapıp cumayı bekleyeceğim inşallah

Güzel benzetme imiş. Arapçayı merak etmiştim bir ara. Ama merakta kaldı sadece :KK70: :KK70:
Aman etme boşver derya deniz girdin mi çıkamıyorsun :KK70: :KK70: :KK70:

Offf. Hep korkum bu benimde . Azıcık geç kaldılar mi hep kafada kurup duruyoruz. Rabbim ailelerine sabır versin canım. Evlat başka birşey. Gözümüzden sakiniyoruz. Rabbim karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın diye dua ederim hep.

X