Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kazasız belasız varın canim
vardıkkkk çok şükür, çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım . Yolculuk bitti mi?
Menü yolculuğa rağmen harika
çokkk teşekkür ederim bitti az önce girdim eve. hayatımda yaptığım en korkunç yolculuktu
eh bizimm kaptanımıza verilmiş bi sözümüz var yüzünü kara çıkaramayız menüler her gün özenli olmalı

Hayır olsun inşallah canım. Allah içine ferahlık versin. İyi geceler.
Amin canım benim. Uyuyabilirsem uyuyacagim. Bütün bebelerimi aldım yatak odasına. Koklayıp koklayıp uyuyamasam da sarılırım.
Afiyet olsun canım menü harika
Geçmiş olsun canım. Harikasınız.

24 Kasım menü
07.30 1 bardak sirkeli su
08.30 1 fincan kahve 1 hurma
10.30 2 yumurta yarım avokado ve bol yeşillikli salata 2 dilim tb ekmek
13.00 1 fincan süt artırıcı bitki çayı yarım ejder meyvesi 5 badem
17.00 1 kase mercimek çorbası, 5 kaşık mantı
19.00 yarım dilim kek, 1 avuç karışık kuruyemiş
3 litre su 30 dk yürüyüş emzirmeye devam
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
Bu gün üst üste plansız iki tur misafirim geldi akşam sonrası dengesizlesti ne güzel sebze yemeği ile günü kapatacaktim

Afiyet olsun kaptanım Herşeyden kararında yemişsin.Bol eksilerin olsun inşAllah
Gayet güzel olmuş canım Afiyet olsun tatlım
Afiyet olsun kuzum 17:00 öğüne salata ekleseydin canım belki 19:00 da olan öğüne ihtiyaç olmazdı şekerim Ama sıkıntılı bir durum yok bence önümüzde 5 günümüz var.

Pazar Menusu
9.00 Chialı, maydonozlu limonlu su

10.00 5 yk biberli yumurta ,1 zeytin, bolca marul, 3 dilim peynir , 2 dilim tam bugday ekmek

15 .00 1 elma

18.00 1 kase mercimek corbası , 1 porsiyon balık, bolca salata ,1 bardak mey. suyu

19.00 6 badem, 2 kuru dut ,1 dilim elma

20.00 kiraz saplı yeşil cay

1.5 lt

5 dk eva video..... 50p
3162 adım .... 316 p
34 sn plank.....34 p
200 tane plates ... 200 p
toplam... 600 puan

LenaG
Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307

Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307

anlamadigim bir sekilde etiketler olmamıs

Sendrom uykuyu etkiliyor uyku sendromu böyle bir kısır döngü var. Uyku için ilaç kullanınca da tetikleniyor çok yorulursam da tutuyor yaşım genç olduğu için ilaç da vermiyorlar soğuk suyla yıkıyorum ben de bazen.
Çok teşekkür ederim kaptanım, şimdi dukanı da içtim bir iki kere tuvalete taşınırım sonra yatarım inşallah
Ayy açık sözlülüğüne bittim bayılıyorum böyle insanlara, iyi ki geldin aramıza çişim gelmesin dediğin yerde kaldım çok hoşsun, afiyet olsun
Hahaha ee sen ben olabilir misin, kocaya karşı duyulan hislerle falan birebiriz bazen sarılasım bazen de boğasım geliyor benimkini
Çok güzel menü olmuş ablacım afiyet olsun
Her mesajında gülesim geliyor, Sonra da bugün kocama kaç kere sinir olduğum idolüm feza abla ama sen de gelecekteki halimsin
Ahhh ahh, ne hoş çok imreniyorum. Allahım nazardan saklasın, anlatma kız kimseye nazar değer ben daha çok sinir oluyorum onun laubali hallerine
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun
Güzel menü olmuş afiyet olsun çiçeğim
Menün güzel olmuş ablacım afiyet olsun
Ben de sana sarılmak istiyorum hep derim eşime sen bana destek olacağına köstek oluyorsun diye. Senin de mi aybaşın geldi diyorum bir kavga başlıyor zaten hazıra bakıyorum gerçekten sen yazdıkça bir tuhaf oldum
Çok güzel menü planı, afiyet eksi olsun
Bu ara canım hep balık istiyor afiyet olsun çiçeğim
Afiyet olsun kaptanım az bile olmuş
Evet, unutmuşum gene söyle, birdaha, birdaha bir bir b
Sen benim idolümsün, parti kur oy verelim feza ablam, ders ver bana biraz, koca nasıl yola getirilir adlı çalışmalarını takip etmek istiyorum
Afiyet olsun idolüm canım feza ablam
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canımı fasulye çektirdin be ablam
Afiyet eksi olsun inşallah güzel olmuş
Misafir gelince insanın nevri dönüyor yarın toparlarsın sen
Iyi aksmalar
24 kasim
09.30
1 elma
12.30
1servis kasigi cennet corbasi
Yaril.avuc kuru yemis

15.301servis kasigi kiymali.ispanak

17.30
2 kare cikolata
Su 2lt
4.335 adim
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın günü acıkmadın mı

Harikasın, menü de spor da düşman çatlatan afiyet olsun çok güzel gidiyorsun bu hafta aktifsin ablacım tek tek hesapladığın için de ayrıca öpüyorum seni

Sağol canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…