Olmazmı ben bile tükendimOf aman Allahım
Her iki ailede perişan olmuştur, Rabbim kimseye yaşatmasın
İşte bir girme teşebbüsüm oldu. Kafam karıştı. Çok karışık işlerin adamı değilim ben. Sonra çıkamam diye girmedim. Aynı merak bir ara osmanlicaya sardım. Hatta uzaktan eğitim de aldım. Ama sonrası beni sarmadı. Onu da biraktimAman etme boşver derya deniz girdin mi çıkamıyorsun
Boş derslerim İngilizcede yazıyorum ya hep. O yüzden öyle kalmıştır hocam aklında. Yoksa şu an 2. Sınıf okutuyorum.Niye benim aklımda İngilizce öğretmeni olarak kaldın ki
Haberlerde okudum canım. Bilgisayar oyunu yüzünden olmuş. Allah esirgesin çocuklarımızı.Bugün sabah 78.8 gördüm. Çok sevindim. Güzel gidiyor dedim. Öğlen pizza olayı oldu. Sonra küçüğün kontrolü vardı. Küçük yakinlardayken ben pek telefona bakamıyorum. Büyük oğlumun üst sınıfından iki çocuk inşaata gitmiş. Biri diğerini bıçaklayıp öldürmüş. Büyük dediğime bakmayın 12 yaşında. Hicbiseyden haber alamıyorum diye küçüğe kızdım gerildim kafamdan kurdum senaryolar yazdım. İçimde kocaman bir açıklık var
Bugün midemi bulamaç yaptım. Ucundan kıyısından bana dokunacak bişey yok. O aileler ne halde kimbilir
Doğrudur. Neyse bilgileri güncellemis oldum.İşte bir girme teşebbüsüm oldu. Kafam karıştı. Çok karışık işlerin adamı değilim ben. Sonra çıkamam diye girmedim. Aynı merak bir ara osmanlicaya sardım. Hatta uzaktan eğitim de aldım. Ama sonrası beni sarmadı. Onu da biraktim
Boş derslerim İngilizcede yazıyorum ya hep. O yüzden öyle kalmıştır hocam aklında. Yoksa şu an 2. Sınıf okutuyorum.
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 1 ince dilim yumurtalı ekmek 2 çatal peynir
Ara 1 mandalin
Öğlen 8kaşık pirinçli pırasa yemeği
Akşam 3 parça hazır çiğköfte ayran yeşillik yarım hazır lavaş .onlar incecik oluyor zaten
Su 1 lt kadar
Spor yok
Elhan @kayipdunya
Ben ingilizce öğretmeniyim belki benimle karistirmissindir canimNiye benim aklımda İngilizce öğretmeni olarak kaldın ki
Tmm canımAfiyet olsun canımBugünü iyi gecirmişsin çok şükür. Biraz daha su iç hatta yarın da içmeye devam et inşallah
Afiyet olsun Sibelim.Menümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
Ara öğün
Yarım elma
Öğle
2 yumurta
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
2 adet cağ kebabı
Çok az yufka ekmek
Son ara
1 fincan türk kahvesi
Elhan @kayipdunya
Şu bilgisayar oyunlarından nefret ediyorum. Bazen benim büyük oğlumda yelteniyordu oyunlara. Kızıyordum açıkçası, morali de bozuluyordu. Başta agliyordu. Ben aglayacagima sen ağla diyordum. Simdi anladı artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu.Haberlerde okudum canım. Bilgisayar oyunu yüzünden olmuş. Allah esirgesin çocuklarımızı.
Senin güncellemeni severimDoğrudur. Neyse bilgileri güncellemis oldum.
Kaptanimi biliyorum öncesinden .Ben ingilizce öğretmeniyim belki benimle karistirmissindir canim
Afiyet olsun Saracim doyurucu güzel bir menü.11.12.2023
Sabah
Haşlanmış yumurta
Peynir
Şekersiz çay
Öğle
Üç tane biber dolması
Yoğurt
Akşam
Fırında somon
Salata
Arpa şehriye çorbası
Su 1 litre spor yok
Elhan Busra196 Efenin_Annesi
Ama.midem küçülmüş hocam iki cağ bile fazla geldi. Hatta tatlı isteyeceklerdi. Başka zaman olsa asla yok demezdim. Ama artık baktım yiyecek yerim bile yok dedim. Siz yiyorsanız yiyin dedim. Onlarda yemediler.Afiyet olsun Sibelim.Dengeli güzel bir menü. Kacamaksiz menüler huzur veriyor.
YokKaptanimi biliyorum öncesinden .Ben ne öğretmeniydim sen hatırlıyor musun
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun Saracim doyurucu güzel bir menü.
Afiyet olsun canim etli ekmek nasıl oluyor Afyon'da yasarken yapardı annem komşulardan öğrenmişti. O mu acaba12.12.2023 menüm
Sabah
Yok
Öğle
Et köfte
Salata
Ayran
Akşam
Etli etmek
Ayran
Su 1 litre spor yok
Elhan Busra196 Efenin_Annesi
Aynı sikintilari benimkiler ergenken ben de yaşadım canım. Bilgisayar oyunları beni hep korkuttu.Şu bilgisayar oyunlarından nefret ediyorum. Bazen benim büyük oğlumda yelteniyordu oyunlara. Kızıyordum açıkçası, morali de bozuluyordu. Başta agliyordu. Ben aglayacagima sen ağla diyordum. Simdi anladı artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu.
Senin güncellemeni severim
Afiyet olsun canim11.12.2023
Sabah
Haşlanmış yumurta
Peynir
Şekersiz çay
Öğle
Üç tane biber dolması
Yoğurt
Akşam
Fırında somon
Salata