Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Aman etme boşver derya deniz girdin mi çıkamıyorsun
İşte bir girme teşebbüsüm oldu. Kafam karıştı. Çok karışık işlerin adamı değilim ben. Sonra çıkamam diye girmedim. Aynı merak bir ara osmanlicaya sardım. Hatta uzaktan eğitim de aldım. Ama sonrası beni sarmadı. Onu da biraktim
Niye benim aklımda İngilizce öğretmeni olarak kaldın ki
Boş derslerim İngilizcede yazıyorum ya hep. O yüzden öyle kalmıştır hocam aklında. Yoksa şu an 2. Sınıf okutuyorum.

Haberlerde okudum canım. Bilgisayar oyunu yüzünden olmuş. Allah esirgesin çocuklarımızı.

Doğrudur. Neyse bilgileri güncellemis oldum.

Afiyet olsun canım Bugünü iyi gecirmişsin çok şükür. Biraz daha su iç hatta yarın da içmeye devam et inşallah

Haberlerde okudum canım. Bilgisayar oyunu yüzünden olmuş. Allah esirgesin çocuklarımızı.
Şu bilgisayar oyunlarından nefret ediyorum. Bazen benim büyük oğlumda yelteniyordu oyunlara. Kızıyordum açıkçası, morali de bozuluyordu. Başta agliyordu. Ben aglayacagima sen ağla diyordum. Simdi anladı artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu.
Doğrudur. Neyse bilgileri güncellemis oldum.
Senin güncellemeni severim

Afiyet olsun Sibelim. Dengeli güzel bir menü. Kacamaksiz menüler huzur veriyor.
Ama.midem küçülmüş hocam iki cağ bile fazla geldi. Hatta tatlı isteyeceklerdi. Başka zaman olsa asla yok demezdim. Ama artık baktım yiyecek yerim bile yok dedim. Siz yiyorsanız yiyin dedim. Onlarda yemediler.

Aynı sikintilari benimkiler ergenken ben de yaşadım canım. Bilgisayar oyunları beni hep korkuttu. Sanal alemle mücadele edemiyoruz düşmanları tanımıyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…