Popüler Konu LenaG ile MasterFit

O telaşlı günleri özletiyorsun bana
Güzel günler hocam
Gözüme radarıma kim takılırsa artık cevap bekliyorum birinden bakalım konu kapanmadan yetişse bari

Yiiiiii beniiiiim gönlümüüü
Gözünden kaçmak lazım.
Sibel sen de mi öğretmensin canım
Evet canım öğretmenim
O da yabancı dil öğretmeni canım.
Hayır hayır. Ben sınıf öğretmeniyim.

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Afiyet olsun
Yumurta diyeti bu mu canım ?

Afiyet olsun canım Pizza poğaça umalım da iyi davransın sana

Şifa olsun, hamur fazla olmuş, azıcık lesli ablaylamı takılsan
Bugün sabah 78.8 gördüm. Çok sevindim. Güzel gidiyor dedim. Öğlen pizza olayı oldu. Sonra küçüğün kontrolü vardı. Küçük yakinlardayken ben pek telefona bakamıyorum. Büyük oğlumun üst sınıfından iki çocuk inşaata gitmiş. Biri diğerini bıçaklayıp öldürmüş. Büyük dediğime bakmayın 12 yaşında. Hicbiseyden haber alamıyorum diye küçüğe kızdım gerildim kafamdan kurdum senaryolar yazdım. İçimde kocaman bir açıklık var
Bugün midemi bulamaç yaptım. Ucundan kıyısından bana dokunacak bişey yok. O aileler ne halde kimbilir

Of aman Allahım
Her iki ailede perişan olmuştur, Rabbim kimseye yaşatmasın

Afiyet olsun
Yumurta diyeti bu mu canım ?
Yumurta diyetiydi canım üç gün yapacaktım. Ama bugün okulun yemeği vardı. Mecbur akşam yemegini bozmak zorunda kaldım. Ama yarın yine devam edeceğim. Perşembe de hurma yapıp cumayı bekleyeceğim inşallah
Ben de arapça öğretmeniyim ama başım açık açık arapçacı derler bana
Güzel benzetme imiş. Arapçayı merak etmiştim bir ara. Ama merakta kaldı sadece

Aman etme boşver derya deniz girdin mi çıkamıyorsun

Offf. Hep korkum bu benimde . Azıcık geç kaldılar mi hep kafada kurup duruyoruz. Rabbim ailelerine sabır versin canım. Evlat başka birşey. Gözümüzden sakiniyoruz. Rabbim karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın diye dua ederim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…