- 18 Mart 2018
- 30.197
- 119.540
- 34
Spor ayakkabıyla da ayaklarım üşüyorSponsor bulma calismalarini kim yapacak
Bu sene de idare et kuzum , seneye koşmaya başlayacağın için çizme rahat olmaz
Evet sen izni iptal et geri dön sıkı kurallıya, gerçi 2 ayda 12 kiloyu verince onun yanında başka neler gider belli olmazevet kesin öleydim..
bi gün gruba girdim burasi degil..
ve ordan 2 ayda 12 kg verdim..
baya bi sıkı kurallı gruptu.. ben kurallı sıkı seviyorum.. motivasyon benim için çok önemliydi. :) ordan şimdilik izine cıktım. 2 hafta olacak neredeyse kilo veremedim. salıyorum bi anda dedim kendime dur dedim.
izin almak pişmanlikti bunu anladim
Denesem benim de aklıma gelmezdi direkt dalardim eldivensiz .Canın sağolsun
Akşam poğaça yaptım. Dün akşam 5 de açlığa başladım bugün 1.30 gibi bozdum.Yemediğine göre zoru atlatmışsın
Acı olmasa tat olur mu yavvBen hazırını yedim, çok güzeldi, yapmak aklımda yoktu, Elhoş aklıma soktu
Ben içlerine baharatlı sürme peynir sıktım, biberlerim çok acı, tadı nasıl olur bilmiyorum.
Birdahasına normal kapya biberle deneyeceğim
Yaa bn rahat kilo veriyorum 105 kilodan 88 düştüm 20 günde 88 de sabit kalınca çok üzüldüm 5 günde 83 kiloya düştümSürekli demedim zaten. Şu an 87 kilosun tahmini bir ay sonra 84 olur diye düşündüm.Şaka bir yana yemeklerimizi dikkatli yedikten sonra sıkıntı olmaz.
Şuanda hergun gel diyor bize gittiğim zaman orada kilo alıyorum maleseff zayiflamayana kadar gelmem diyorumOyy kıyamam
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım artık hastalıklar da uzun sürüyor
Benimkiler de tam tersi hiç oralı değil, çünkü herkes zayıf ve iştahlı
Hoşgeldin canım başlangıcın hayırlı olsun
Ellerine sağlık hayatım
Günaydın
Aynen Aşkitom
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Tabi düzen bozulunca bi de adet artı çıkar. Seni tanıyor muyum
Günaydın
Afiyet olsun canım. Oooh bol sucuklu
Niye endişeleniyorsamYaa bn rahat kilo veriyorum 105 kilodan 88 düştüm 20 günde 88 de sabit kalınca çok üzüldüm 5 günde 83 kiloya düştüm
Afiyet olsun canımBugünkü menum
11.15
Yarım tabak yeşil fasulye
150 gram kadar balik
Ara
Kuruyemisli tahıl bar
1 bardak kefir
Akşam
Çıtır tavuk Salata
Elhan ZincirKirma
Afiyet olsun canımAkşam poğaça yaptım. Dün akşam 5 de açlığa başladım bugün 1.30 gibi bozdum.
Küçük boy pizza yedim diyelim ölçü olarak.
Eve gelince de 1 poğaça yedim 2 yk tavuk sote salata 2 yk yoğurt.
ZincirKirma Elhan
Evet ben de kendimi tebrik ediyorumAfiyet olsun canımKacamaksiz harika bir menü.
Bence sağlıklı bir besin bişi olmaz :)Ya kızlar bsy soracağım ton balığı kilo aldırıyor mu bu aralar hergun onu yemek istiyorum yemedigim zmn çok kötü oluyorum malesef
Tartı günleri ne zaman ve tartilirken nick ve tarihi koyayim mi tartinin uzerineNiye endişeleniyorsam
Çok tok tutuyor ve bayılıyorum tadına durduramiyorum malesef kendimi inşallah kilo aldırmaz daBence sağlıklı bir besin bişi olmaz :)
Sen yine de beni çok şey etme :) ben bı türlü sevemedim onuÇok tok tutuyor ve bayılıyorum tadına durduramiyorum malesef kendimi inşallah kilo aldırmaz da