Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun blonde neyi var kızının
Sağol canım Ateş ve kusma var . Bohazları baya kötü olmuş . 39- 40 lara kadar çıktı ateşi ve 3 gecedir Ateşlenip ,kustuğu için 3 gecedir uyumuyorum. Cumartesi gecesi baya kötüleşti ve Acile götürdüm.

Allah şifa versin inşallah bu ara kimle konuşsam hasta salgın mı vardır nedir

Benimki de makarnacı . Sever makarnayı diye yapıyor gönlüne gore ama diyetime çok saygılı valla onu da söylemeden gecemeyecem
Benimki de benim salatalara göz dikti elinde bir poşet kivircikla gelmiş banada senin salatalardan yap diyor (tabi onun için yemeğin yanında garnitur olarak)

Benimki de benim salatalara göz dikti elinde bir poşet kivircikla gelmiş banada senin salatalardan yap diyor (tabi onun için yemeğin yanında garnitur olarak)
Sağlıklı yesin yesin canım yok benimki Allah razı olsun 2 dönem ben kilo vermeye niyetlendim hayatım boyunca o ikisinde de yemek yapma zora sokma kendini ben ot kavurmasi makarna tavuk haşlama idare ederim dedi. Ama benim çocuklar da var o yüzden her gün yaparım onlara göre yemek diyete uyarlsyarak az tuzlu ve yağlı

Noldu canım. Sorun ne mutlaka içinden çıkamayacağın sıkıntıların var.
Sen hepsini boş geç. Beynini resetle. Hedefine odaklan. Daha kolay olucak herşey
Herkesten sıyrılıp kendimi düşünme kendime zaman ayırma evresine gecmeyi o kadar çok istiyorum bazen diyorum kendi kendime nerden inceye ordan kopsun herseyi düşünme bu kadar şuan uyuyordum uyandım çünkü uyurken bile beynimle sohbet halindeyim rahat kafa lazım bana .
Tatlışımın gülmeye ihtiyacı var.
Evet abla hemde çooookkkçaaaa
Amannn neyse diye bir laf var her yere her şeye yakışan neyse toparlanacagimmm elcom bamile halinle daralmaya gerek yok seni de
Neylesin bilmiyorum ama az önce paylaştığım videodaki gibi yarınlar geç olabilir. Kendine gel. Sen iyi olmazsan hiçbir şey iyi olmaz. Sende bu dünyaya 1 kez geliyorsun yaşa lütfen
Yarın dinleyeceğim gönderini beğendim cnm teşekkür ediyorum
sen bir ara ne güzel tabak fotoları atıyordun. çok güzeldi yine yapsana. hem seni de motive eder canım
Yaaa evet yaa değil mi toparlanmam lazim o zamn yarın sabahtan tabak hazırlığına başlıyorum
Geldimmm geldim burdayım tutun yakamdan dövün sövün bırakmayın peşimi yoksa sonrası kötü hüsran oluyor

Kızına acil şifalar dilerim

Sarma dolma sevilmez mi tatlım. Hele ki Güneydoğu' nun dolmaları acılı ekşili offf off ama gel gör ki zayıflamak için savaş veriyoruz fedakarlık yapmadan nasıl olacak
85 kiloydum dün annem bize geldi sarma dolma yaptı bana malum 3 çocuk var yetişemiyorum yapmaya oda 2 3 saat oturmaya geldi sözde dolu dolu sarma dolma yaptı 87 kilo oldum çünkü çok yedim çok şükür bitti yarın diyet spora baslicam

Ah bu anneler
Canım annem de ben gitmeden mantı, sarma, sulu köfte, tatlı yaptırıp dondurucuya koyardı, bir defa bile pişirip yemezdim, ben yapabiliyorum, annem yapamıyor diye
Bende arada kızıma yapardım, artık zor ama geçen hafta 1,5 kg kıymadan sulu köfte yaptık torunlarla

Evlerimiz farklı ilçelerde sürekli gelip gidemiyorum malum 3. Çocuk doguncada hiç bsy yapamıyorum baya zkrlaniyorm hepsi küçük malesef benimde yaşım küçük oda her geldiğinde ya evden yapar getirir yada burda yapar Allah razı olsun

Geçmiş olsun canım benim bu sıralar baya bi salgın var sanırım Allah şifa versin

Güzel insanlar üzülmesin Gruptan ayrilani (dert) kurtlari kaparmış .
Ustaaaaa çay koy yeniden başlıyoruz

Kahvaltı yapmayı denesen nasıl olur acaba? Beslenme düzenin seni aciktiriyorsa bir yerde eksiklik , yanlışlık var.
Canım Fulyam proteini artır yanına da bol yeşillik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…