Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.Kızlar Cumartesi kutlama mesajlarınızın bir kısmına döndüm ,bir kaçını da bugün görüp döndüm ama arada bazı alıntıladıklarım vardı silindi ve tekrar bulamadım kusura bakmayınhem iş yoğunluğundan hemde kızım hasta olunca detaylı okuyamadım onun için arada cevap yazmadığım kim varsa kusura bakmasın lütfen ve hepinize güzel dilekleri için çooooookkkkkk teşekkür ederim. iyi ki varsınız.
Tamamdir kankişim buralarda geziniyor olacağım teşekkür ederim
Hilalcim şimdilik bitti dolma sarma 84 kiloya düştügünde annen ikinci bir posta dolma sarma yaparsa pişirmeden poşetleyip dolaba koyuyorsun. Tamam mı85 kiloydum dün annem bize geldi sarma dolma yaptı bana malum 3 çocuk var yetişemiyorum yapmaya oda 2 3 saat oturmaya geldi sözde dolu dolu sarma dolma yaptı 87 kilo oldum çünkü çok yedimçok şükür bitti yarın diyet spora baslicam
Afiyet olsun canim son lokma saatini 20.00 a cennete çalışırsan güzel sonuçlar alirizZincirKirma Elhan
11 Aralık 2023
sabah
sade Türk kahvesi
öğlen 12.00
5-6 yk çorba
3-4 çatal et
3 yk pilav
1 bardak ayran
ara 14.30
1 dilim cevizli kek
1 fincan kabuk tarçın çayı
ara 16.30
2,5 ceviz
1 lokma şekersiz incir pestili (ben yaptım)
1 fincan naneli yeşil çay
akşam 19.15
domates soslu 4 köfte ve 1 servis kaşığı patates
domatesli soğanlı taze börülce salatası
1/2 dilim karakılçık tbe
ara 20.15
1 avuç kabak çekirdeği
1 kk şekersiz fıstıklı tahin helvası
ara 21.30
1 küçük portakal tarçınlı
Afiyet olsun güzel menuSelamm bugün ki menum
11.30 1dilim tbe ile kaşarlı tost 6 zeytin
14.00 fırında karnabahar 3 tk yoğurt 1 dilim tbe yeşillik 1 kahve biraz karışık çerez
18.30 5 tne çiğ köfte 1 sb ayran yeşillik
2 litre ye yakın su
Elhan ZincirKirma
45 dk yürüyüş
Böyle içemezsin çıkarsınDemeyi isterdim
Sence toparlar miyim spor ve sağlıklı beslenerek ay bir toparlayamadım ya bi inemedim 60a
Ne zormuş arkadas
Süper menü afiyet olsun 20.00 da çiğnemeyi olayını bırakırsak olacak bu işSabah 08.00
Yoğurtlu karışım 1 dilim ekmek
Öğle 13.30
1 kase çorba 150 gram tavuk sote
Ara 2 mandalina
Akşam 5 kaşık pırasa yemeği
1 kase çorba
Ara 21.30
10 fındık 2 kayısı
Elhan
ZincirKirma
HoşgeldinHoşbuldum cnm
Oyy kıyamam kuzum geçmiş olsunHadi kalk toparlanbu yaza kadar fıstık gibi olacağız. Sen hemen önden başla hadi bende toparlanır toparlanmaz arkadan geliyorum.
Canım yıl sonu yoğunluğu var kafamı kaldîramıyorum ondan biraz dinleneyim dedim çünkü ne yiyip , ne içiyorum haberim yok şuan ve üstünede kızım hasta oldu onun için kaç gündür hiç girip bakamadım bile
Her şey yoluna girer girmez burada olacağım.
Annem sürekli gelip giden biri değil ya ztnHilalcim şimdilik bitti dolma sarma 84 kiloya düştügünde annen ikinci bir posta dolma sarma yaparsa pişirmeden poşetleyip dolaba koyuyorsun. Tamam mıve de koyduğunu unutuyorsun
Hoşbuldum cnmHoşgeldin
Sürekli demedim zaten. Şu an 87 kilosun tahmini bir ay sonra 84 olur diye düşündüm.Annem sürekli gelip giden biri değil ya ztn
Oyy kıyamamAnnem sürekli gelip giden biri değil ya ztn
Selam canım o kadar karmakarışığım ki siteye bile giremiyorum eskisi gibi ama döneceğim yakında
Gunaydin hepinizeLeyla hanım tekrar hoş geldiniz.
Şu an benim hayalimdeki kilodasıniz nasıl şaşkinim anlatamam. Çünkü o kiloda kemiklerim sayılıyorBoyumuz da aynı üstelik. 53 kiloda kendinizi daha iyi hissedecekseniz burada bizimle devam edin hedefinize ulaşın inşallah Bugünden itibaren en son öğününüzden sonra menü paylaşımını yapmanızı rica edeceğim. Yarın fotoğrafli bir tartı bildirimi ile kaydınız tamamlanacak. Arkadaş ortamimizi seveceginizi biliyorum. Siz de pozitif bir hanimsaniz hiç sıkıntı yaşamazsınız.