Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar Cumartesi kutlama mesajlarınızın bir kısmına döndüm ,bir kaçını da bugün görüp döndüm ama arada bazı alıntıladıklarım vardı silindi ve tekrar bulamadım kusura bakmayın 🙏🏻 hem iş yoğunluğundan hemde kızım hasta olunca detaylı okuyamadım onun için arada cevap yazmadığım kim varsa kusura bakmasın lütfen ve hepinize güzel dilekleri için çooooookkkkkk teşekkür ederim. 🙏🏻 iyi ki varsınız. 🥰
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim. :dua::KK200:Yavrucuk nasıl olduo_O

85 kiloydum dün annem bize geldi sarma dolma yaptı bana malum 3 çocuk var yetişemiyorum yapmaya oda 2 3 saat oturmaya geldi sözde dolu dolu sarma dolma yaptı 87 kilo oldum çünkü çok yedim😂 çok şükür bitti yarın diyet spora baslicam 😂
Hilalcim şimdilik bitti dolma sarma 84 kiloya düştügünde annen ikinci bir posta dolma sarma yaparsa pişirmeden poşetleyip dolaba koyuyorsun. Tamam mı :sopa:ve de koyduğunu unutuyorsun :KK20:

ZincirKirma ZincirKirma Elhan Elhan

11 Aralık 2023

sabah
sade Türk kahvesi

öğlen 12.00
5-6 yk çorba
3-4 çatal et
3 yk pilav
1 bardak ayran

ara 14.30
1 dilim cevizli kek
1 fincan kabuk tarçın çayı

ara 16.30
2,5 ceviz
1 lokma şekersiz incir pestili (ben yaptım)
1 fincan naneli yeşil çay

akşam 19.15
domates soslu 4 köfte ve 1 servis kaşığı patates
domatesli soğanlı taze börülce salatası
1/2 dilim karakılçık tbe

ara 20.15
1 avuç kabak çekirdeği
1 kk şekersiz fıstıklı tahin helvası

ara 21.30
1 küçük portakal tarçınlı
Afiyet olsun canim son lokma saatini 20.00 a cennete çalışırsan güzel sonuçlar aliriz

Selamm bugün ki menum
11.30 1dilim tbe ile kaşarlı tost 6 zeytin
14.00 fırında karnabahar 3 tk yoğurt 1 dilim tbe yeşillik 1 kahve biraz karışık çerez
18.30 5 tne çiğ köfte 1 sb ayran yeşillik
2 litre ye yakın su
Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma
45 dk yürüyüş
Afiyet olsun güzel menu

Demeyi isterdim :cry:

Sence toparlar miyim spor ve sağlıklı beslenerek ay bir toparlayamadım ya bi inemedim 60a :KK43:
Ne zormuş arkadas
Böyle içemezsin çıkarsın 🤣🤣🤣 80ler den 70lere içemedim bende inemedikce çıktım zor gerçekten bu süreçte biraz daha fedakarlık yapmak lazım karbonhidrattan 💙🙏

Sabah 08.00

Yoğurtlu karışım 1 dilim ekmek

Öğle 13.30
1 kase çorba 150 gram tavuk sote

Ara 2 mandalina

Akşam 5 kaşık pırasa yemeği
1 kase çorba

Ara 21.30
10 fındık 2 kayısı

Elhan Elhan
ZincirKirma ZincirKirma
Süper menü afiyet olsun 20.00 da çiğnemeyi olayını bırakırsak olacak bu iş

Hadi kalk toparlan :KK4: bu yaza kadar fıstık gibi olacağız. Sen hemen önden başla hadi bende toparlanır toparlanmaz arkadan geliyorum.

Canım yıl sonu yoğunluğu var kafamı kaldîramıyorum ondan biraz dinleneyim dedim çünkü ne yiyip , ne içiyorum haberim yok şuan ve üstünede kızım hasta oldu onun için kaç gündür hiç girip bakamadım bile :KK43:
Her şey yoluna girer girmez burada olacağım. 🙏🏻
Oyy kıyamam kuzum geçmiş olsun ❤️

Leyla hanım tekrar hoş geldiniz. :KK36:
Şu an benim hayalimdeki kilodasıniz nasıl şaşkinim anlatamam. Çünkü o kiloda kemiklerim sayılıyor :işsiz:Boyumuz da aynı üstelik. 🥴 53 kiloda kendinizi daha iyi hissedecekseniz burada bizimle devam edin hedefinize ulaşın inşallah 🙏🌹 Bugünden itibaren en son öğününüzden sonra menü paylaşımını yapmanızı rica edeceğim. Yarın fotoğrafli bir tartı bildirimi ile kaydınız tamamlanacak. Arkadaş ortamimizi seveceginizi biliyorum. Siz de pozitif bir hanimsaniz hiç sıkıntı yaşamazsınız. ☺️
Gunaydin hepinize🤩
Elhan Elhan tarti fotom🥂

Eklentiler

• IMG_20231212_084118.jpg
    IMG_20231212_084118.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 21
X