Popüler Konu LenaG ile MasterFit

17:00

2 kase kemikli ayran çorbası ( un, patates yok)
Domates, salatalık ( sinamekili)
Biraz sürme peynir, kaju

1 lt su
1 lt ye yakın zencefil, limon çayı
3 kupa kahve

Daha su içerdim, ellerim müsade etmedi
Minicik biberler 🌶️ ne acıymış yahu
8 saattir suyla duruyorum, uzanmıyorum, oturduğum yerde kafam öne düşüyor😔

Elhan Elhan Busra196 Busra196

@kayipdunya Elhan Elhan

11 Aralık 2023

sabah
sade Türk kahvesi

öğlen 12.00
5-6 yk çorba
3-4 çatal et
3 yk pilav
1 bardak ayran

ara 14.30
1 dilim cevizli kek
1 fincan kabuk tarçın çayı

ara 16.30
2,5 ceviz
1 lokma şekersiz incir pestili (ben yaptım)
1 fincan naneli yeşil çay

akşam 19.15
domates soslu 4 köfte ve 1 servis kaşığı patates
domatesli soğanlı taze börülce salatası
1/2 dilim karakılçık tbe

ara 20.15
1 avuç kabak çekirdeği
1 kk şekersiz fıstıklı tahin helvası

ara 21.30
1 küçük portakal tarçınlı
Afiyet olsun canım 😘 Oku oku bitmeyen bir menü. 🥺 üç ara öğünü cok buldum tatlım ya 😭

17:00

2 kase kemikli ayran çorbası ( un, patates yok)
Domates, salatalık ( sinamekili)
Biraz sürme peynir, kaju

1 lt su
1 lt ye yakın zencefil, limon çayı
3 kupa kahve

Daha su içerdim, ellerim müsade etmedi
Minicik biberler 🌶️ ne acıymış yahu
8 saattir suyla duruyorum, uzanmıyorum, oturduğum yerde kafam öne düşüyor😔

Elhan Elhan Busra196 Busra196
Afiyet olsun canım 😘 Aç aç uyuyacaksin sanırım. :KK61:Allah kolaylık versin fezocum. :dua:

Afiyet olsun canım 😘 Oku oku bitmeyen bir menü. 🥺 üç ara öğünü cok buldum tatlım ya 😭
evet çok dağınık oldu bugün. ben de pek memnun değilim.
kahvaltı zaten yapmıyorum. öğlen düzgün yiyemedim. doymadım. neyse sonra kek vardı. yememem lazım ama hadi 1 dilim yedim. ama kan şekerim düştü 16.30 gibi ceviz attım ağzıma. idare etti ama nedense halen açtım. Allahtan akşam köfte vardı ama sonrasında tatlı isteği oldu diğerlerini yedim.
bakalım yarın nasıl olacak öğlen menüsü pek güzel değil. yine doymayacağım.

Çok aç ve çok tok hissetmeden yemeyi bir ogrenebilsek her şey o kadar güzel olacak ki :dua: Teşekkür ederim. :KK60: Yorumuma artık devam edebilirim. :KK71:
Bugünkü menunle bindigin dalı kesmişsin resmen :KK62:Hazir tabağı buldun tabi aslında okuldan hiç gelmeyecekti o...
Hah şöyle şimdi oldu :KK70: :KK70: tamam yarın dengelicem söz bu hafta bari 63u goreyim
Geçmiş olsun canım
Sagolasin :KK66:
Vallah farkında değilim Hoşbulduk.
Bende ifade bildirimi kapalı sadece, bir iki kişiyi de gözardı ettim ama sen değilsin farketmemişimdir, o gün bir sürü kişi yazdı ne bilem
Tamam canim öyledir diye de düşündüm aslında da yine de sorayım dedim :KK66:
@kayipdunya Elhan Elhan

11 Aralık 2023

sabah
sade Türk kahvesi

öğlen 12.00
5-6 yk çorba
3-4 çatal et
3 yk pilav
1 bardak ayran

ara 14.30
1 dilim cevizli kek
1 fincan kabuk tarçın çayı

ara 16.30
2,5 ceviz
1 lokma şekersiz incir pestili (ben yaptım)
1 fincan naneli yeşil çay

akşam 19.15
domates soslu 4 köfte ve 1 servis kaşığı patates
domatesli soğanlı taze börülce salatası
1/2 dilim karakılçık tbe

ara 20.15
1 avuç kabak çekirdeği
1 kk şekersiz fıstıklı tahin helvası

ara 21.30
1 küçük portakal tarçınlı
Bana da biraz fazla geldi ama yine de azar azar olmuş sanki

Abla beni bi kendime getirir misiniz Elhan Elhan
@sara_28 @Jou @Akrrep blonde ambition blonde ambition ve diğer arkadaşlarım ben niye böyle oldum yaa lütfen beni kendime getirin :KK51:
Hadi kalk toparlan :KK4: bu yaza kadar fıstık gibi olacağız. Sen hemen önden başla hadi bende toparlanır toparlanmaz arkadan geliyorum.
Canım yıl sonu yoğunluğu var kafamı kaldîramıyorum ondan biraz dinleneyim dedim çünkü ne yiyip , ne içiyorum haberim yok şuan ve üstünede kızım hasta oldu onun için kaç gündür hiç girip bakamadım bile :KK43:
Her şey yoluna girer girmez burada olacağım. 🙏🏻

Kızlar Cumartesi kutlama mesajlarınızın bir kısmına döndüm ,bir kaçını da bugün görüp döndüm ama arada bazı alıntıladıklarım vardı silindi ve tekrar bulamadım kusura bakmayın 🙏🏻 hem iş yoğunluğundan hemde kızım hasta olunca detaylı okuyamadım onun için arada cevap yazmadığım kim varsa kusura bakmasın lütfen ve hepinize güzel dilekleri için çooooookkkkkk teşekkür ederim. 🙏🏻 iyi ki varsınız. 🥰

Kızlar Cumartesi kutlama mesajlarınızın bir kısmına döndüm ,bir kaçını da bugün görüp döndüm ama arada bazı alıntıladıklarım vardı silindi ve tekrar bulamadım kusura bakmayın 🙏🏻 hem iş yoğunluğundan hemde kızım hasta olunca detaylı okuyamadım onun için arada cevap yazmadığım kim varsa kusura bakmasın lütfen ve hepinize güzel dilekleri için çooooookkkkkk teşekkür ederim. 🙏🏻 iyi ki varsınız. 🥰
Geçmiş olsun blonde neyi var kızının

X