Afiyet olsun canım@kayipdunyaElhan
11 Aralık 2023
sabah
sade Türk kahvesi
öğlen 12.00
5-6 yk çorba
3-4 çatal et
3 yk pilav
1 bardak ayran
ara 14.30
1 dilim cevizli kek
1 fincan kabuk tarçın çayı
ara 16.30
2,5 ceviz
1 lokma şekersiz incir pestili (ben yaptım)
1 fincan naneli yeşil çay
akşam 19.15
domates soslu 4 köfte ve 1 servis kaşığı patates
domatesli soğanlı taze börülce salatası
1/2 dilim karakılçık tbe
ara 20.15
1 avuç kabak çekirdeği
1 kk şekersiz fıstıklı tahin helvası
ara 21.30
1 küçük portakal tarçınlı
Harika canım menun11 Aralık
11.30 Lorlu omlet, marul , domates salatalik, ceviz
13.00 Kahve
16.00 Bir portakal
17.30 İki gün önceki karnabahar yemeği kıymalı bozulmamisti onu yedim.
İki litre su
Busra196
Afiyet olsun canım17:00
2 kase kemikli ayran çorbası ( un, patates yok)
Domates, salatalık ( sinamekili)
Biraz sürme peynir, kaju
1 lt su
1 lt ye yakın zencefil, limon çayı
3 kupa kahve
Daha su içerdim, ellerim müsade etmedi
Minicik biberlerne acıymış yahu
8 saattir suyla duruyorum, uzanmıyorum, oturduğum yerde kafam öne düşüyor
Elhan Busra196
Teşekkür ederim kaptanım. Cumaya kadar bir şeyler yapmalıyım.Harika canım menunerken de kapatmissin günü daha ne olsun
Biberle mi uğraştın canım ? Eğer elinde yanma varsa limonla ov geçiyorAfiyet olsun canımAç aç uyuyacaksin sanırım. Allah kolaylık versin fezocum.
Kaptanım fezonun yanıyor elleri ...Biberle mi uğraştın canım ? Eğer elinde yanma varsa limonla ov geçiyor
Yapar benim tatlı dilli arkadaşımmTeşekkür ederim kaptanım. Cumaya kadar bir şeyler yapmalıyım.
evet çok dağınık oldu bugün. ben de pek memnun değilim.Afiyet olsun canımOku oku bitmeyen bir menü. üç ara öğünü cok buldum tatlım ya
Hah şöyle şimdi olduÇok aç ve çok tok hissetmeden yemeyi bir ogrenebilsek her şey o kadar güzel olacak kiTeşekkür ederim. Yorumuma artık devam edebilirim.
Bugünkü menunle bindigin dalı kesmişsin resmenHazir tabağı buldun tabi aslında okuldan hiç gelmeyecekti o...
SagolasinGeçmiş olsun canım
Tamam canim öyledir diye de düşündüm aslında da yine de sorayım dedimVallah farkında değilim Hoşbulduk.
Bende ifade bildirimi kapalı sadece, bir iki kişiyi de gözardı ettim ama sen değilsin farketmemişimdir, o gün bir sürü kişi yazdı ne bilem
Bana da biraz fazla geldi ama yine de azar azar olmuş sanki@kayipdunyaElhan
11 Aralık 2023
sabah
sade Türk kahvesi
öğlen 12.00
5-6 yk çorba
3-4 çatal et
3 yk pilav
1 bardak ayran
ara 14.30
1 dilim cevizli kek
1 fincan kabuk tarçın çayı
ara 16.30
2,5 ceviz
1 lokma şekersiz incir pestili (ben yaptım)
1 fincan naneli yeşil çay
akşam 19.15
domates soslu 4 köfte ve 1 servis kaşığı patates
domatesli soğanlı taze börülce salatası
1/2 dilim karakılçık tbe
ara 20.15
1 avuç kabak çekirdeği
1 kk şekersiz fıstıklı tahin helvası
ara 21.30
1 küçük portakal tarçınlı
evet canım çok dağınık oldu menüm bugünHah şöyle şimdi oldutamam yarın dengelicem söz bu hafta bari 63u goreyim
Sagolasin
Tamam canim öyledir diye de düşündüm aslında da yine de sorayım dedim
Bana da biraz fazla geldi ama yine de azar azar olmuş sanki
Migi PolatDilan Polat
Sağol canım, acıkmıyorum çok şükürAfiyet olsun canımAç aç uyuyacaksin sanırım. Allah kolaylık versin fezocum.
Ayağa kalkınca deneyeceğimBiberle mi uğraştın canım ? Eğer elinde yanma varsa limonla ov geçiyoryine yanlış yoruma yazivermisim gezegenfeza
Valla bacaklarımı unutturduKaptanım fezonun yanıyor elleri ...
Oyy geçmiş olsun ablacımHala elleri yanıyormuş
Hadi kalk toparlanAbla beni bi kendime getirir misinizElhan
@sara_28 @Jou @Akrrepblonde ambition ve diğer arkadaşlarım ben niye böyle oldum yaa lütfen beni kendime getirin
Canım yıl sonu yoğunluğu var kafamı kaldîramıyorum ondan biraz dinleneyim dedim çünkü ne yiyip , ne içiyorum haberim yok şuan ve üstünede kızım hasta oldu onun için kaç gündür hiç girip bakamadım bile
Geçmiş olsun blonde neyi var kızınınKızlar Cumartesi kutlama mesajlarınızın bir kısmına döndüm ,bir kaçını da bugün görüp döndüm ama arada bazı alıntıladıklarım vardı silindi ve tekrar bulamadım kusura bakmayınhem iş yoğunluğundan hemde kızım hasta olunca detaylı okuyamadım onun için arada cevap yazmadığım kim varsa kusura bakmasın lütfen ve hepinize güzel dilekleri için çooooookkkkkk teşekkür ederim. iyi ki varsınız.