Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dilan Polat

Öyleyse şipşifa olsun

Yok tepkili değilim hocam herkes karbonhidrat yemeyin yazınca öyle yazdim sadece sana değil aslında ben sadece kendim için ac gezme bak vücudunun ihtiyaçları var diye uyarayım diye onu not etmek için oraya koymustum. Sanki arkadaşlar bana tepki gösterdi gibi geldi bana da. Ama hiç sorun yok tepkili de değilim normalim yani. Yine bugünde test ettim aç olunca her şeyi yiyorum önemli olan dengeli beslenmek protein yağ k.h. meyve hepsini birlikte tüketmek asıl olan benim için. Yoksa vücut şimdi olmazsa 3 hafta sonra çıkaracak benden bunun acısını yani yemeklere saldırarak. Dengeli beslenmeyi öğrenmezsem böyle olacak demek istedim.

Ayrıca sen her türlü beni uyar sen her türlü kabulümsun

Çok aç ve çok tok hissetmeden yemeyi bir ogrenebilsek her şey o kadar güzel olacak ki Teşekkür ederim. Yorumuma artık devam edebilirim.
Bugünkü menunle bindigin dalı kesmişsin resmen Hazir tabağı buldun tabi aslında okuldan hiç gelmeyecekti o...

Vallah farkında değilim Hoşbulduk.
Bende ifade bildirimi kapalı sadece, bir iki kişiyi de gözardı ettim ama sen değilsin farketmemişimdir, o gün bir sürü kişi yazdı ne bilem

Tatlım afiyet olsun. Beş çiğköfte fazla kuzum. Ödem için yarın su içme festivali yapalım en iyisi .

ZincirKirma Elhan

11 Aralık 2023

sabah
sade Türk kahvesi

öğlen 12.00
5-6 yk çorba
3-4 çatal et
3 yk pilav
1 bardak ayran

ara 14.30
1 dilim cevizli kek
1 fincan kabuk tarçın çayı

ara 16.30
2,5 ceviz
1 lokma şekersiz incir pestili (ben yaptım)
1 fincan naneli yeşil çay

akşam 19.15
domates soslu 4 köfte ve 1 servis kaşığı patates
domatesli soğanlı taze börülce salatası
1/2 dilim karakılçık tbe

ara 20.15
1 avuç kabak çekirdeği
1 kk şekersiz fıstıklı tahin helvası

ara 21.30
1 küçük portakal tarçınlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…