- 4 Eylül 2011
- 19.219
- 68.066
Niyeymis neyin eksikYeme dicem diyemiyorum.. 1 tane ye ama sabah kahvaltısında değerlendir.. Ben de kek yedim bir güzel.. 60 ı göremicem byle gidersem
Kek hayatında hep olacak hem kek yiyeceksin hemde vereceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyeymis neyin eksikYeme dicem diyemiyorum.. 1 tane ye ama sabah kahvaltısında değerlendir.. Ben de kek yedim bir güzel.. 60 ı göremicem byle gidersem
Böyle gitmesin limonicim. Yediğimiz için burada nefis savaşı veriyoruz. yemeyelim bir süre kaybettigimiz tek şey yaglarimiz olacakYeme dicem diyemiyorum.. 1 tane ye ama sabah kahvaltısında değerlendir.. Ben de kek yedim bir güzel.. 60 ı göremicem byle gidersem
Tabi ki yeme bu saatte hamur işi yemek bile bile lades demektir. Yarın moral bozukluğu pişmanlık kalacak elinde.İşini bitir üzerini kapat.
Allah şifa versin bademime .Menüm
Sabah 1 ısırık haşlanmış yumurta 3 lokma ekmek veled yumurtama göz koydu hayır demedim tabi ehhehe yemedim yedirdim diycem
4 gibi 1 elma bol çay
Akşam 1 kaşık kıymalı yumurta 1 dlm ekmke
İstahsızım bugün bademcikerden mütevellid bari kilo versem
Keşke bende eşime sen kalk yap ye beni bulaştırma diyebilseydim ona yaptım bi kaç kaşık yedim maalesefMakarna no no noo ben de çok severim her çeşidini makarnanın . Beni çok zorluyor yememekdün eşimin canı istedi . Oğlum da çok sever. Beni karıştırmayın mutfakta yapın yiyin görmek istemiyorum dedim o kadar seviyorum
Bana bunlarla gel canımTabi ki yeme bu saatte hamur işi yemek bile bile lades demektir. Yarın moral bozukluğu pişmanlık kalacak elinde.İşini bitir üzerini kapat.
Aa hiçbir şey söylemedin hocamAfiyet olsun canım
Yani benden gelen bildirimleri mi kapadın demek öyle bir şey oluyor mu bilmiyorum da canım. Daha önce de çok yazmıştım sonra ilk geldiğinde de yazdım hosgeldin diye ama hiç cevap vermedin ben de öyle bir şey sandım. Neyse görmedin sanırım.O ne demek canım anlamadım
Oysa bavulum kenarda hazırdıTamam kuzum... transfer yapılmıyor.
BenideAynenn siz şimdi beni cuma gorunn
Öyle canim ama ben hic serbest ögun ya da ödül yapmamıştım be cancagizim . O olsun diyelim . Cumaya kadar menülerin iyi canim . Çalıştığım için çocuklar da küçük önden belirliyorum genelde menümü ön hazırlığı fln yapiyorumSarma dolma sevilmez mi tatlım. Hele ki Güneydoğu' nun dolmaları acılı ekşili offf off ama gel gör ki zayıflamak için savaş veriyoruz fedakarlık yapmadan nasıl olacak
Hoşgeldin canımKatılım formu:
ADINIZ: Leyla
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ:60.2 (cuma günü tartılıp sağlıklı beslenme ve düzenli spor ile 2 gün geçirdim)
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar anne
MESLEGINIZ:Fotoğraf
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kısır döngü(kilo ver, çok aşırı ye kilo al)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında seneler önce Cuma zayıflama grubundaydım,eski nickimle giriş yapamadım. Genç kızlığımda 90 kilo idim sağlıklı beslenme ve yürüyüş ile 58 kiloya inip evlenmiştim. Sonrasında hamilelik ile bi kilo alışım oldu.Doğum kilolarımı bu grupla vermiştim(78 den 58 e düşerek). sürekli bu kilomu koruma çabasındayım 65 leri görüp geri 58 e in,tekrar geri çık... Bu döngüden çıkıp aklımdaki ideal kiloma ulaşıp orada seyretmek istiyorum desteklerinizle
Afiyet olsun canimBusra196 Elhan
Kahvaltı 09.00
Tatlı patatesli peynirli omlet
Yarım dilim tahıllı ekmek
1 tk fıstık ezmesi
Öğle 13.30
1,5 hindiba
1 kase salata
Yarım kase sulu yerinden ev yoğurdu
Akşam 19.00
1 kase kapuska
2 köfte
2 kaşık makarna
Ara 21.00
1,5 bitterli pirinç patlağı
Su 2,5 lt
40 dk reformer pilates
8.275 adım
Söylemedim çünkü bugün karbonhidrat hakkında konuştugumuzda biraz tepkili olduğunu hissettim. Hastasın da bir taraftan belki evde yemek yoktu yemek zorunda kaldin. Kısacası emin olamadım kuzum. İyilesince daha özenli güzel menüler hazirlarsin inşallahAa hiçbir şey söylemedin hocam
Yani benden gelen bildirimleri mi kapadın demek öyle bir şey oluyor mu bilmiyorum da canım. Daha önce de çok yazmıştım sonra ilk geldiğinde de yazdım hosgeldin diye ama hiç cevap vermedin ben de öyle bir şey sandım. Neyse görmedin sanırım.
Benimki de makarnacı . Sever makarnayı diye yapıyor gönlüne gore ama diyetime çok saygılı valla onu da söylemeden gecemeyecemKeşke bende eşime sen kalk yap ye beni bulaştırma diyebilseydim ona yaptım bi kaç kaşık yedim maalesef
Maşallah saniyesinde görüyosun kaptanım teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canım Hem menü hem spor çok güzel.Busra196 Elhan
Kahvaltı 09.00
Tatlı patatesli peynirli omlet
Yarım dilim tahıllı ekmek
1 tk fıstık ezmesi
Öğle 13.30
1,5 hindiba
1 kase salata
Yarım kase sulu yerinden ev yoğurdu
Akşam 19.00
1 kase kapuska
2 köfte
2 kaşık makarna
Ara 21.00
1,5 bitterli pirinç patlağı
Su 2,5 lt
40 dk reformer pilates
8.275 adım
Ayipsinn bizde beleeMaşallah saniyesinde görüyosun kaptanım teşekkür ederim
Omletimi beğendin demekAfiyet olsun canım Hem menü hem spor çok güzel.
Sen apaçi değilsin ama ona benzer bir açlık yapıyorsun doğru da ben onu unuttum işte şimdi hatırladım.Öyle canim ama ben hic serbest ögun ya da ödül yapmamıştım be cancagizim . O olsun diyelim . Cumaya kadar menülerin iyi canim . Çalıştığım için çocuklar da küçük önden belirliyorum genelde menümü ön hazırlığı fln yapiyorum