Afiyet olsun canımBugünkü menum
3 yumurta
Yarım kaşarlı tost
1 küçük börek
1 küçük köstebek pasta
1 kaşık makarna salatası
1 kaşık patates salatası
Yarım kakaolu kurabiye
2 3 kaşık ağlayan pasta
Kendime hazırladığım hastalık çayı
Elhan ZincirKirma
Makarna no no noo
Afiyet olsun canımSelamlar umarım herkes için güzel başlamıştır hafta :)
Pazartesi
Saat: 10.30
2 yumurta
Peynir zeytin
1 elma
14.00
Zuber
Saat 16.00
Yemek yoktu spora gideceğim için saçma bisiler yedim
Kaşar peyniri
Karadut pekmezi
Kete
( Sahne bı karışim )
Saat 19.30
1 kaşık makarna
Busra196 Elhan
Spor olarak pilatese başladım ama şu anda omurga sağlığı çalışıyoruz zayıflama , sikilasmaya çok bir faydası yok
Afiyet olsun canim. Spor konusunda sevindim darısı başımaSelamlar umarım herkes için güzel başlamıştır hafta :)
Pazartesi
Saat: 10.30
2 yumurta
Peynir zeytin
1 elma
14.00
Zuber
Saat 16.00
Yemek yoktu spora gideceğim için saçma bisiler yedim
Kaşar peyniri
Karadut pekmezi
Kete
( Sahne bı karışim )
Saat 19.30
1 kaşık makarna
Busra196 Elhan
Spor olarak pilatese başladım ama şu anda omurga sağlığı çalışıyoruz zayıflama , sikilasmaya çok bir faydası yok
Corde çok özlemişim ya normalde spor hayatimdaydi 1 yıldır yoktu , ilaç gibi geldi. Seni de gaza getirelim :)Afiyet olsun canim. Spor konusunda sevindim darısı başıma
Evet evet iyi gelsin zamanla sıkılaşma işine de gecicez inşallahAfiyet olsun canimm. Olsun omurgan kadar sağlamsin ve sagliklisin ,en önemlisi o
Süpersin canım. Ben de başlayacağım ayakkabı almam lazım ev için tembellik ediyorum.Corde çok özlemişim ya normalde spor hayatimdaydi 1 yıldır yoktu , ilaç gibi geldi. Seni de gaza getirelim :)
Çiçeğim sen bu takımın spor koçu değilmiydin. Senin ayrıca spor sayfan yokmuydu. Yaşlıyım tazeleyin hafizamiSüpersin canım. Ben de başlayacağım ayakkabı almam lazım ev için tembellik ediyorum.
Afiyet olsun kordişim ne güzel bir menüSabah 08.00
Yoğurtlu karışım 1 dilim ekmek
Öğle 13.30
1 kase çorba 150 gram tavuk sote
Ara 2 mandalina
Akşam 5 kaşık pırasa yemeği
1 kase çorba
Ara 21.30
10 fındık 2 kayısı
Elhan
ZincirKirma
O ne demek canım anlamadımfesang sen bana bildirimlerini mi kapadın canim?
Çok yoruldu çok emek verdi hepimiz için. Hakkı çok üzerimizde tatlımÇiçeğim sen bu takımın spor koçu değilmiydin. Senin ayrıca spor sayfan yokmuydu. Yaşlıyım tazeleyin hafizami
Bir yemiş pir yemişsinBugünkü menum
8.30 1 kupa sade kahve
10.45 1 kupa yeşil çay
16.30 1 kase mercimek çorbası , bir küçük kase sarimsakli marullu yoğurt , 5 adet lahana sarma ,1 patlıcan 1 biber
2 litre su
6500 adım 650 p
100 ip atlama 500p
Ebru şallı videosu 15 dk 150 p
Toplam 1300p
Elhan ZincirKirma
Valla ben sarma hastasıyım bu kadarla atlattigima şükrediyorumBir yemiş pir yemişsinAfiyet olsun bitanem canım kaptanım
Bir isiriktan fazla yemek yasaktır kuzucum.Kızlar çocukları beslenme için poğaça yapıyorum bana dua edin ne olur yemeyeyim
Yeme dicem diyemiyorum.. 1 tane ye ama sabah kahvaltısında değerlendir.. Ben de kek yedim bir güzel.. 60 ı göremicem byle gidersemKızlar çocukları beslenme için poğaça yapıyorum bana dua edin ne olur yemeyeyim
Sarma dolma sevilmez mi tatlım. Hele ki Güneydoğu' nun dolmaları acılı ekşili offf off ama gel gör ki zayıflamak için savaş veriyoruz fedakarlık yapmadan nasıl olacakValla ben sarma hastasıyım bu kadarla atlattigima şükrediyorumtartıda fark yok ama misafirlikten gelir gelmez tartıldım
10 olmuş onuda yeme diyeceksin kız ablaBir isiriktan fazla yemek yasaktır kuzucum.kolik olursun bak buradan müdahale zor oluyor please