Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Allah şifa versin bademime .
Sadece çocuga değil eşine de yeme yedir evde poğaça , börek tatlı kalmasın
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş.

Keşke bende eşime sen kalk yap ye beni bulaştırma diyebilseydim ona yaptım bi kaç kaşık yedim maalesef

Afiyet olsun canım
Aa hiçbir şey söylemedin hocam
O ne demek canım anlamadım
Yani benden gelen bildirimleri mi kapadın demek öyle bir şey oluyor mu bilmiyorum da canım. Daha önce de çok yazmıştım sonra ilk geldiğinde de yazdım hosgeldin diye ama hiç cevap vermedin ben de öyle bir şey sandım. Neyse görmedin sanırım.

Busra196 Elhan

Kahvaltı 09.00
Tatlı patatesli peynirli omlet
Yarım dilim tahıllı ekmek
1 tk fıstık ezmesi

Öğle 13.30
1,5 hindiba
1 kase salata
Yarım kase sulu yerinden ev yoğurdu

Akşam 19.00
1 kase kapuska
2 köfte
2 kaşık makarna

Ara 21.00
1,5 bitterli pirinç patlağı

Su 2,5 lt

40 dk reformer pilates
8.275 adım

Sarma dolma sevilmez mi tatlım. Hele ki Güneydoğu' nun dolmaları acılı ekşili offf off ama gel gör ki zayıflamak için savaş veriyoruz fedakarlık yapmadan nasıl olacak
Öyle canim ama ben hic serbest ögun ya da ödül yapmamıştım be cancagizim . O olsun diyelim . Cumaya kadar menülerin iyi canim . Çalıştığım için çocuklar da küçük önden belirliyorum genelde menümü ön hazırlığı fln yapiyorum

Hoşgeldin canım

Afiyet olsun canim

Söylemedim çünkü bugün karbonhidrat hakkında konuştugumuzda biraz tepkili olduğunu hissettim. Hastasın da bir taraftan belki evde yemek yoktu yemek zorunda kaldin. Kısacası emin olamadım kuzum. İyilesince daha özenli güzel menüler hazirlarsin inşallah

Afiyet olsun canım Hem menü hem spor çok güzel.

Sen apaçi değilsin ama ona benzer bir açlık yapıyorsun doğru da ben onu unuttum işte şimdi hatırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…