Abla beni bi kendime getirir misinizElhan
@sara_28 @Jou @Akrrep @blonde ambition ve diğer arkadaşlarım ben niye böyle oldum yaa lütfen beni kendime getirin
saholasin canimGeçmiş olsun canım
Aramızda kalsın kankam gel sarılalım tüm hastalıklara şifadır kalpten sarılmaksaholasin canim
En tatlı rakip sensinHım tamamdır o zaman
Oyuyy oyyyy loveni seveyim senin.
Waaaoowwww bugün sen yarın ben yiyeceğim. Afiyet olsun
Kuruyemisciye de baktım bir tane. Onda da yoktu. Vakitte geç olmuştu bakamadım daha
Yedim canım şu an midem de yulaf ezmesi
Ya bir kirabilsem insem 69 karı ucundan da görsem rahatlayacagim.
Al benden de o kadar. Bugün nobetciydim de. Tır çarpmış gibiyim.O kadar hastayım ki butun vucudum agriyor...
Sende öylesin canımEn tatlı rakip sensin
Tatlişim nasıl istersen.Elhan Kaptanım ben izine ayrılmak ıstiyorum bu sıralar günlerim yoğun geçecek yediklerime dikkat edeceğim ama sayfaya giremiyorum girsem okuyamıyorum belki bazen menümü yapamayacağım aklım fikrim sizde olacak fırsat buldukça uğramaya çalışacağım takımı da zora sokmak istemiyorum
Musaden olursa
Allah şifa versin canım.O kadar hastayım ki butun vucudum agriyor...
Ay ne kadar tatlısın çok teşekkür ederim bak ağrılarım geçti sagol :)Aramızda kalsın kankam gel sarılalım tüm hastalıklara şifadır kalpten sarılmak
Gizlerim dolduKankalara duyrulurEki Görüntüle 3350237
Geçmiş olsun canim benim. İnşallah ben de nöbet günüme kadar iyilesirimAl benden de o kadar. Bugün nobetciydim de. Tır çarpmış gibiyim.
Sende öylesin canım
Bugün öğleye kadar okul, sonra çocuğu okuldan aldım onunla oyun sonra diğer çocuğun etkinliği eve gel yemek koy sofraya vallahi pilim bitti. Allah razı olsun eşimden ondan baska kimsem yok yanımda. O şimdi hem mutfağı topluyor hem de çay yapıyor bana sagolsun...Allah şifa versin canım.Okul , çocuklar , hastalık Seninle ilgilenecek , çorba , çay yapacak biri var mı ?
Afiyet olsun canımGünün yüklemesi fıstıkti glutensizden sonra üç yemek kaşığı yemisimdir
11 Aralık
11.30 bir sucuklu yumurta, iki dilim ekmek, biraz peynir
16.00 bir cennrt hurmali puding, iki ceviz
17.30 küçük tabak türlü yemeği, bir dilim ekmek, dünden az brokoli kalmıştı,bol tursu biraz da yoğurt
Leslie yaptım
Lily bacak yapmak da istiyorum
Busra196 Elhan
Hasta olucam sanırım boğazım ve başım ağrıyor..
Çok şükür eşinin evde olması çok iyi.Bugün öğleye kadar okul, sonra çocuğu okuldan aldım onunla oyun sonra diğer çocuğun etkinliği eve gel yemek koy sofraya vallahi pilim bitti. Allah razı olsun eşimden ondan baska kimsem yok yanımda. O şimdi hem mutfağı topluyor hem de çay yapıyor bana sagolsun...
Evet canım o olmasaydı mutlaka gel diyecektim çünkü pilim bitti hemen uyumuşum yeni uyandım zatenÇok şükür eşinin evde olması çok iyi.
Afiyet olsun canim. Gelmeden geçsin inşallahGünün yüklemesi fıstıkti glutensizden sonra üç yemek kaşığı yemisimdir
11 Aralık
11.30 bir sucuklu yumurta, iki dilim ekmek, biraz peynir
16.00 bir cennrt hurmali puding, iki ceviz
17.30 küçük tabak türlü yemeği, bir dilim ekmek, dünden az brokoli kalmıştı,bol tursu biraz da yoğurt
Leslie yaptım
Lily bacak yapmak da istiyorum
Busra196 Elhan
Hasta olucam sanırım boğazım ve başım ağrıyor..
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım bende öyle hasta oldum çok şiştim gercekten şimdi öksürük var uyutmayan onun dışında iyiyim sende cumaya atarsın odemini
geçmiş olsun canımBugün öğleye kadar okul, sonra çocuğu okuldan aldım onunla oyun sonra diğer çocuğun etkinliği eve gel yemek koy sofraya vallahi pilim bitti. Allah razı olsun eşimden ondan baska kimsem yok yanımda. O şimdi hem mutfağı topluyor hem de çay yapıyor bana sagolsun...