- 10 Aralık 2014
- 4.527
- 16.172
İftarı mi.actim orucluydum yatanakadar devam ederim şu içmeye artıkAfiyet olsun canim 1 bardak si ne canim
afiyet olsun. tam gün menüsü olmuşBugünkü menum
3 yumurta
Yarım kaşarlı tost
1 küçük börek
1 küçük köstebek pasta
1 kaşık makarna salatası
1 kaşık patates salatası
Yarım kakaolu kurabiye
2 3 kaşık ağlayan pasta
Kendime hazırladığım hastalık çayı
Elhan ZincirKirma
Toparlarsin inşallah canım. Dikkat edin kendinize. Geçmiş olsun canım tekrardanAy ne kadar tatlısın çok teşekkür ederim bak ağrılarım geçti sagol :)
Gizlerim doldu
Geçmiş olsun canim benim. İnşallah ben de nöbet günüme kadar iyilesirim
sen bir ara ne güzel tabak fotoları atıyordun. çok güzeldi yine yapsana. hem seni de motive eder canımAbla beni bi kendime getirir misinizElhan
@sara_28 @Jou @Akrrepblonde ambition ve diğer arkadaşlarım ben niye böyle oldum yaa lütfen beni kendime getirin
Canim bu gibi durumlarla.hepimiz karsilasabiliriz önemli olan bunlara rağmen az yemeyi basarmakBugün aslında hiç planında olmayan bir şey oldu
Ben yumurta diyetine başlayacaktır hatta sabahtan yumurtaları haşlayıp gittim okula ama okulda öğrencilerim bir sürü yiyecek hazırlamış. Borek kek salata tatlı ama hiçbirinden yemedim
Hatta bana sormadan tabagimi hazırlamışlar önüme getirdiler ama ben tartıya çıkmadığım için yemedim
Eve getirdim
Sonra hasladigim 3 yumurta ile onların birazını yedim
Sagolasin canimcimgeçmiş olsun canım
Aynen yaafiyet olsun. tam gün menüsü olmuş
İnşallah sagolasin sen de iyice dinlenToparlarsin inşallah canım. Dikkat edin kendinize. Geçmiş olsun canım tekrardan
geçmiş olsun canımMenüm
Sabah 1 ısırık haşlanmış yumurta 3 lokma ekmek veled yumurtama göz koyduhayır demedim tabi ehhehe yemedim yedirdim diycem
4 gibi 1 elma bol çay
Akşam 1 kaşık kıymalı yumurta 1 dlm ekmke
İstahsızım bugünbademcikerden mütevellid bari kilo versem
Evet haklısın yememeliydim ama biraz gözüm döndü çok aç kaldım son 2 haftadır ac kalmamaya dikkat ediyordum ama inşallah cuma eksi gelicem ve inşallah artık 63 olacagim ;(Canim bu gibi durumlarla.hepimiz karsilasabiliriz önemli bunlara rağmen az yemeyi basarmak
Şaka mı yaptin bize yoksa şaka deBugünkü menum
3 yumurta
Yarım kaşarlı tost
1 küçük börek
1 küçük köstebek pasta
1 kaşık makarna salatası
1 kaşık patates salatası
Yarım kakaolu kurabiye
2 3 kaşık ağlayan pasta
Kendime hazırladığım hastalık çayı
Elhan ZincirKirma
Demeyi isterdimŞaka mı yaptin bize yoksa şaka de
Hilal15 e yazdım ama mesajı alıntilanamiyor ilginç
Allah kabul etsin canımİftarı mi.actim orucluydum yatanakadar devam ederim şu içmeye artık
Kız ben onu su olarak algilamadim bı şey yazacaksın da eksik kalmis diye dusundumİftarı mi.actim orucluydum yatanakadar devam ederim şu içmeye artık
Afiyet olsun canimm. Olsun omurgan kadar sağlamsin ve sagliklisin ,en önemlisi oSelamlar umarım herkes için güzel başlamıştır hafta :)
Pazartesi
Saat: 10.30
2 yumurta
Peynir zeytin
1 elma
14.00
Zuber
Saat 16.00
Yemek yoktu spora gideceğim için saçma bisiler yedim
Kaşar peyniri
Karadut pekmezi
Kete
( Sahne bı karışim )
Saat 19.30
1 kaşık makarna
Busra196 Elhan
Spor olarak pilatese başladım ama şu anda omurga sağlığı çalışıyoruz zayıflama , sikilasmaya çok bir faydası yok