Kaptanim baya leslie yapmışsın 3 mil leslie de daha cok adimin olması lazım acaba saati filan takmadın mi afiyet olsunBende menümü yazayım
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
1 bardak kiraz saplı çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+1incir
Akşam
2 havuç+1kirmizi pancar rendeleyip salata
3 kaşık da normal çoban salata
Ara öğün
Kayısı çayı
İki parça cevizli üzüm sucugu
3 mil Leslie
3000 adım
Gün içerisinde Dukan yaptım tükettim.
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
Yaa hayırlı olsunnnn tebrikk ederimmm
oy canım kızlar çokkk teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun canım alıntılarda yeni gördüm.Sağ salim sağlıkla al bebeğini kucağına
Yok canım o adımlarım onun dışındaki adımlar. İkisi ayrı ayrıKaptanim baya leslie yapmışsın 3 mil leslie de daha cok adimin olması lazım acaba saati filan takmadın mi afiyet olsun
Ama nedeeen işte vücut bu hiç belli olmuyor aslinda sık tartilmamak lazım işte bu yüzdenKızlar bize yarın kilo bildirimini mecburimiydi . Önceki gün +500gr bugün +1kg yarın tartilmak istemiyorum. Cumartesiye geçer diye umuyorum
Hmm yani adımların içinde hesaplamiyor muyuz onu da anladımYok canım o adımlarım onun dışındaki adımlar. İkisi ayrı ayrı
Canım size yok tartı. Sadece kaptanlara var.Kızlar bize yarın kilo bildirimini mecburimiydi . Önceki gün +500gr bugün +1kg yarın tartilmak istemiyorum. Cumartesiye geçer diye umuyorum
Yok Leslie yaparken almadım yanıma. Ben zaten ayrı ayrı hesapliyorum. Yürüyüş yaptığımda da ayrı ayrı bildiriyorumHmm yani adımların içinde hesaplamiyor muyuz onu da anladım
Ama nedeeen işte vücut bu hiç belli olmuyor aslinda sık tartilmamak lazım işte bu yüzden
Canım size yok tartı. Sadece kaptanlara var.
Hıı ondan demek o olur canım cumartesiye bise kalmazReglinin ilk günleri ben çok şişiyorum o yüzden canim yoksa diyet devam
Hıı ondan demek o olur canım cumartesiye bise kalmaz
Canım tebrik ederimiyi akşamlar fıstıklar,
bugünkü menüm:
11:00- 2 göz yumurta, lor peyniri, 3 parça sucuk, tam buğday unundan ev yapımı bazlama 1/4 tane
16:30- tavuk döner servis, 4 ince dilim lavaş, ayran
17:30- çikolatalı tatlı yarım porsiyon (tatlı yedim diye vurmayınnnn eşim kutlama tatlısı ısmarladı, gebelik testim pozitif çıktı
spor- şimdiye kadar 8800 adım, 45 dk ağırlık antrenmanı
su- 2 lt şimdiye kadar. bugünlük yeme ve spor kapandı benim için herkese saygılar
sibel_84 LenaG Boncuk2307
İşleyen demir ışıldar tatlım, abin extra yorulmuş, devir eski devir deyil, biraz dinlese iyi olurMaalesef öyle bir insan ki deli gibi çalışır vucudunu dinlemez bile hem de öğretmen okulda kantini n sorumluluğunu almış. Yetmiypr her sabah hayvancılık yapıypr okuşa gitmeden ahıra gidiyor geliypr duş alıhor okula okuşdan geliypr ahıra gidiyor. 2 haftador böyle kanıyormuş ara ara ama gitmemiş önce baş ağrısı sonra burun kanaması. Mıhtemelen tansiypnu yükselio sonra burnu kanıyordu ama hiç gitmemiş dün ben orada olmasam yine gitmezdi benim inatçılığımla baş edemedi
Masterfit 143.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
|
|
@Ilyusa |
|
@Sitare55 |
@arke |
@s i d e l y a |
@Makaron23 |
@Faunaaa |
@Queen-zen |