Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hım tamamdır o zaman

Oyuyy oyyyy loveni seveyim senin.

Waaaoowwww bugün sen yarın ben yiyeceğim. Afiyet olsun

Kuruyemisciye de baktım bir tane. Onda da yoktu. Vakitte geç olmuştu bakamadım daha

Yedim canım şu an midem de yulaf ezmesi

Ya bir kirabilsem insem 69 karı ucundan da görsem rahatlayacagim.
En tatlı rakip sensin 💕💕

Günün yüklemesi fıstıkti glutensizden sonra üç yemek kaşığı yemisimdir
11 Aralık
11.30 bir sucuklu yumurta, iki dilim ekmek, biraz peynir
16.00 bir cennrt hurmali puding, iki ceviz
17.30 küçük tabak türlü yemeği, bir dilim ekmek, dünden az brokoli kalmıştı,bol tursu biraz da yoğurt
Leslie yaptım
Lily bacak yapmak da istiyorum
Busra196 Busra196 Elhan Elhan
Hasta olucam sanırım boğazım ve başım ağrıyor..

Kankalara duyrulur ❤️
images (3).jpeg

Elhan Elhan Kaptanım ben izine ayrılmak ıstiyorum bu sıralar günlerim yoğun geçecek yediklerime dikkat edeceğim ama sayfaya giremiyorum girsem okuyamıyorum belki bazen menümü yapamayacağım aklım fikrim sizde olacak fırsat buldukça uğramaya çalışacağım takımı da zora sokmak istemiyorum
Musaden olursa
Tatlişim nasıl istersen. 🥺 Çok özletme olur mu 🥴Günlük yaşamında kolaylıklar seninle olsun kankişim. :dua::KK60:

Aramızda kalsın kankam gel sarılalım tüm hastalıklara şifadır kalpten sarılmak 😘
:KK19::KK60:
Ay ne kadar tatlısın çok teşekkür ederim bak ağrılarım geçti sagol :)
Gizlerim doldu :cry:
Al benden de o kadar. Bugün nobetciydim de. Tır çarpmış gibiyim.

Sende öylesin canım 🥰🥰
Geçmiş olsun canim benim. İnşallah ben de nöbet günüme kadar iyilesirim

Allah şifa versin canım.🙏Okul , çocuklar , hastalık 🥺Seninle ilgilenecek , çorba , çay yapacak biri var mı ?
Bugün öğleye kadar okul, sonra çocuğu okuldan aldım onunla oyun sonra diğer çocuğun etkinliği eve gel yemek koy sofraya vallahi pilim bitti. Allah razı olsun eşimden ondan baska kimsem yok yanımda. O şimdi hem mutfağı topluyor hem de çay yapıyor bana sagolsun...

11 Aralık
17.30 küçük tabak türlü yemeği, bir dilim ekmek, dünden az brokoli kalmıştı,bol tursu biraz da yoğurt
Leslie yaptım
Afiyet olsun canım 😘 sevdiğin bir çayi iç inşallah boğazına iyi gelir . Allah şifa versin. 🙏

Bugün öğleye kadar okul, sonra çocuğu okuldan aldım onunla oyun sonra diğer çocuğun etkinliği eve gel yemek koy sofraya vallahi pilim bitti. Allah razı olsun eşimden ondan baska kimsem yok yanımda. O şimdi hem mutfağı topluyor hem de çay yapıyor bana sagolsun...
Çok şükür eşinin evde olması çok iyi. :dua:

Bugün aslında hiç planında olmayan bir şey oldu :KK43:
Ben yumurta diyetine başlayacaktır hatta sabahtan yumurtaları haşlayıp gittim okula ama okulda öğrencilerim bir sürü yiyecek hazırlamış. Borek kek salata tatlı ama hiçbirinden yemedim
Hatta bana sormadan tabagimi hazırlamışlar önüme getirdiler ama ben tartıya çıkmadığım için yemedim
Eve getirdim :KK43:
Sonra hasladigim 3 yumurta ile onların birazını yedim :KK43:

11 Aralık
Leslie yaptım
Afiyet olsun canim. Gelmeden geçsin inşallah

geçmiş olsun canım

X