- 10 Aralık 2014
- 4.527
- 16.172
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel bazen banada oluyorZincirKirma kaptanım bravo güzel kilo vermişsin:)
Ben de regl oldum ama canim ne tatlı istiyor bu sefer ne de şiş hissediyorum geçen sefer böyle olmamıştı çok tatlı yemek istiyordum
İnşallah verecegizİnşallah kilo veririz kaptanım
Hadi ya bak şimdi merak ettim yilbasinda yapimKuruyemişci de yokmu.
Yeşil elma yada mandalina olabilir
Dur o videoyu bulayım size
Canım çocuklar havada kaptı. Tabakta son 1 tane vardı. Kardeş payı yaptım. Birbirlerine girdiler
sibel_84
canım direk senin diyetin olmasa da beslenme şekliyle ilgili bilgi veriyor. 4.10 6.10 ve 8.12 olan dakikalarda günlük öğünler hakkında bilgi veriyor
Hım tamamdır o zamanSeferler iptal tatlım
Oyuyy oyyyy loveni seveyim senin.Fesang loves nutella
Waaaoowwww bugün sen yarın ben yiyeceğim. Afiyet olsunSabahtan beri sular kesik psikolojik sıkıntılar yaşıyorum veletliğimden beri en büyük korkum susuzluktur arkadaşlar bugün diyet off ZincirKirma mecbur dışarıdan söyleyeceğiz
Kuruyemisciye de baktım bir tane. Onda da yoktu. Vakitte geç olmuştu bakamadım dahaKuruyemişci de yokmu.
Yeşil elma yada mandalina olabilir
Dur o videoyu bulayım size
Canım çocuklar havada kaptı. Tabakta son 1 tane vardı. Kardeş payı yaptım. Birbirlerine girdiler
sibel_84
canım direk senin diyetin olmasa da beslenme şekliyle ilgili bilgi veriyor. 4.10 6.10 ve 8.12 olan dakikalarda günlük öğünler hakkında bilgi veriyor
sibel_84
Bunda da 6.06 dakikada paylaşıyor.
Farklı pencereler bakış açını rahatlatır
Şimdiden kolay gelsin
Bide şu kadar kiloya takılma hepimizin metabolizması farklı biliyorsun
Noldu canım. Sorun ne mutlaka içinden çıkamayacağın sıkıntıların var.Abla beni bi kendime getirir misiniz Elhan
sara_28 Jou Ellssa blonde ambition ve diğer arkadaşlarım ben niye böyle oldum yaa lütfen beni kendime getirin
Tatlışımın gülmeye ihtiyacı var.Abla beni bi kendime getirir misiniz Elhan
sara_28 Jou Ellssa blonde ambition ve diğer arkadaşlarım ben niye böyle oldum yaa lütfen beni kendime getirin
Teşekkür ederim . ❤Doğum günün kutlu olsun canım
Kaptanım şahane spor tebrikler
Afiyet olsun canım, baya baya Cuma menüsü olmuş
Hoşgeldin canım. Cuma ve Pazartesi tartı günleri.
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım komşunun adresini alabilir miyim
Afiyet olsun canım, daha ben bu seviye menüye geçemedim
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım ❤Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun yıllar dilerim, doğum günün kutlu olsun
NolduuuuAbla beni bi kendime getirir misiniz Elhan
Geçmiş olsun canımO kadar hastayım ki butun vucudum agriyor...