Ben karbonhidrat tüketmeyince daha çok yiyorum. Sıfır karbonhidrat diyeti yaptım resmen gözüm döndü. Ekmek börek istedi hep canım, kaldı ki börek sevmem. Her öğün 1 dilim ekmek yemek beni daha dengeli yapıyor.Beynin karbonhidrata ihtiyacı yok gibi konuşuyor ama kitaplarda yazan böyle değil tüm lise öğrencilerine ogrettiklerim ve mühendislik eğitimim boyunca beynin 1.cil enerji kaynağı hatta vücudun birincil enerji kaynağı karbonhidrat diye öğrendim ogrettim
Sen tarafsızsin
cumaya dek 76 olmam lazim.. REGL oldum bugün.. artı geldim..Sen tarafsızsin
Selam Day Day nasılsın canım?
Hayırlı olsun canim insallah hedefine ulaşırsıncumaya dek 76 olmam lazim.. REGL oldum bugün.. artı geldim..
Daha dün 76,7 ydim..:)
regl patlamasi diyelim.:)
yılbaşına hedefim 70:)
Aşkitom akşam yemeği niyetine yedim. Baya vardı saymadımAfiyet olsun aşkitom.Kestane müthiş kilo aldırıyor Kasede kaç tane vardı
Var benEmziren anne var mı acaba aramızda
Ben su içmiyorum sanırım bu kadar dikkat edeceğimSürprizsabah tartilmadim canım. Anca evden atiyirum kendimi 13 gibi Elhan cigima atcam . Spoiler yok
Canım süt için bol su iç. En işe yarar şey o ve protein ağırlıklı beslen . Benim hep sütüm çok olmuştur . 3 litrenin altında su icmezdim ve arada rezene çayı içerdim.
Hevesli bezelye hem palamut olmamış canım cumaya kadar sebze ağırlıklı beslenmeyi deneİyiaksamlar bugün yoğun bir gün oldu hiç giremedim
Sabah
Çeyrek simit
2 çeri domates
3 zeytin
Öğle
1 adet cennet hurması
1 mandalina
Akşam
4 kaşık etli bezelye yemeği
2 kaşık pilav
Salata
1 dilim palamut
Elhan ZincirKirma
Su 2.litre
Spor yok
Genel olarak söylenilen de şu basit şeker yani ekmek, makarna gibi yiyecekler kan şekerini hızla yükselttiği için vücudun dengesini bozuyor bunları çok tüketmeyin demek istiyor aslında hem diyetisyenler hem de Canan KaratayBen karbonhidrat tüketmeyince daha çok yiyorum. Sıfır karbonhidrat diyeti yaptım resmen gözüm döndü. Ekmek börek istedi hep canım, kaldı ki börek sevmem. Her öğün 1 dilim ekmek yemek beni daha dengeli yapıyor.
Benim rahatsızlığımdan dolayı sırt ve bel ağrısı sorunum var son zamanlarda. Pilateste de bazı haraketleri yapamıyorum, o yüzden ben de hepsini yapamam.Harikasın . Farkı 10 günde hissetmiştim ben süper bı şey. Zorlanmama hareketleri tam yapamama rağmen incelmisti belim sirtim
Harikasın canimm