Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben karbonhidrat tüketmeyince daha çok yiyorum. Sıfır karbonhidrat diyeti yaptım resmen gözüm döndü. Ekmek börek istedi hep canım, kaldı ki börek sevmem. Her öğün 1 dilim ekmek yemek beni daha dengeli yapıyor.

Ben su içmiyorum sanırım bu kadar dikkat edeceğim

Hevesli bezelye hem palamut olmamış canım cumaya kadar sebze ağırlıklı beslenmeyi dene

Genel olarak söylenilen de şu basit şeker yani ekmek, makarna gibi yiyecekler kan şekerini hızla yükselttiği için vücudun dengesini bozuyor bunları çok tüketmeyin demek istiyor aslında hem diyetisyenler hem de Canan Karatay

Harikasın . Farkı 10 günde hissetmiştim ben süper bı şey. Zorlanmama hareketleri tam yapamama rağmen incelmisti belim sirtim
Benim rahatsızlığımdan dolayı sırt ve bel ağrısı sorunum var son zamanlarda. Pilateste de bazı haraketleri yapamıyorum, o yüzden ben de hepsini yapamam.

günaydın kızlar

dün akşam acayip bir patlama yaşadım, çok yorgundum, çok gergindim, çokça da mutsuzdum ne yazık ki

akşam akşam saldırdım yemeklere, biliyorum pazartesi öncesi hiç ama hiç olmadı ama yemezsem daha da mutsuz olacak gibiydim, değişik bir ruh halindeydim

özür diliyorum kaptanım ZincirKirma ne yazık ki artıyım bu sebeple

geçen cuma: 60,65
bugün: 61,75
fark: +1,1 kg

Elhan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…