Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ha bana yapar yaniiiiiiiiiii
Yok bence sana da yapmaz yapmamalı yani
Sütte laktoz var canisi
Başlarda öyleydi dediğin gibi ama sonra biraz abarttım ve vücudum kaldirmadi
Bunu yazan kişi her şeyden önce eksik yazıyor kuzum.. Sağlıksız karbonhidrat aldığı için de beyni çalışmıyor calişsa yazmazdi zaten. Karatay gibi bir hatun varken inanma ona.
Ay diyetisyen ama ya kime inancaz biz

Ben kirayim diye belimden oldum cumadan beri her yerim ağrıyor
Spor bana yaramıyor
Geçmiş olsun canım bende diyorum sporumu arttirayim şok diyet yapamam ben bana göre degil
Geçen cuma: 58.40
Pzt: 58.10
Fark: -300 gram
Yüzde: 0.51
Busra196 Elhan
İstediğim kilo tebrikler canim
Benim de 2 hafta falan sabit kaldı resmen şimdi azalmaya başlayacak artık diye düşünüyorum pes etme canım
Yok yok pes asla etmem yoksa 70 ler ligine yol alirim aslaaa

Ben sabah tartilmadim öğleye doğru eve gidicem diye eve girer girmez ilk işim tartışmak
Okuldan aradilar kızım hastalanmış
Onu alıp eve gecicem inşallah

Bugun sibel_84 un yaptığı yumurta diyetine baslicam sibel_84 evde erik yok kuru erik yazmış o yoksa diye, bende kuru erikte yok kuru incir mi dograsam acaba o da çok şekerli gelir sen nasıl yapacaksın?

Geçmiş olsun canım bende diyorum sporumu arttirayim şok diyet yapamam ben bana göre degil

İstediğim kilo tebrikler canim

Yok yok pes asla etmem yoksa 70 ler ligine yol alirim aslaaa
Ben sabit kalınca yemeği artirdim farklı şeyler denedim belki o faydalı oldu kendimi mutlu etmem lazimdi bilmiyorum

Geçmiş olsun canım benim insalahhh hafif bir seydir
Ben sabit kalınca yemeği artirdim farklı şeyler denedim belki o faydalı oldu kendimi mutlu etmem lazimdi bilmiyorum
Onuda denedim canım bi ara doktora gidicem olmassa tiroit lere baktirayim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…