Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun canım benim insalahhh hafif bir seydir

Onuda denedim canım bi ara doktora gidicem olmassa tiroit lere baktirayim bende
Bende de hipotiroidi var. Bu ay bir doktorlar çalıştım ilaç kullanmadım bakalım nasıl değişti değerlerim haftaya tahlil vericem. Tsh, t3,T4,anti tpo hepsine baktır canim

Beynin karbonhidrata ihtiyacı yok gibi konuşuyor ama kitaplarda yazan böyle değil tüm lise öğrencilerine ogrettiklerim ve mühendislik eğitimim boyunca beynin 1.cil enerji kaynağı hatta vücudun birincil enerji kaynağı karbonhidrat diye öğrendim ogrettim
Bence kesin karbonhidrat tüketmeliyim diye düşünmeyin demek istiyor. Vücut ikincil enerji kaynağı olarak yağları tüketir, eğer fazla kilonuz varsa zaten onlara geçip karbonhidrata çevirip tuketecegi için ekstra alım yapmaniza gerek yok yeterince protein tuketince olarak anlıyorum ben

Beynin karbonhidrata ihtiyacı yok gibi konuşuyor ama kitaplarda yazan böyle değil tüm lise öğrencilerine ogrettiklerim ve mühendislik eğitimim boyunca beynin 1.cil enerji kaynağı hatta vücudun birincil enerji kaynağı karbonhidrat diye öğrendim ogrettim
Doğru ogretmissin. Hamur işleri , rafine şeker , yoğun meyve şekeri değil bu enerji kaynakları. Bilgine saygım sonsuz ama yıllarını harcamış bir tip insanı Canan Karatay bir şeyi yapma diyorsa bütün diyetisyenleri karşıma alırım kuzum. O kadar hekim , diyetisyen eninde sonunda onun dediğine geliyor. Kadın pandemi dönemi vücudunuza sıvı almayın diye bağırdı noldu . 🥺

Ben sabah tartilmadim öğleye doğru eve gidicem diye eve girer girmez ilk işim tartışmak
Okuldan aradilar kızım hastalanmış
Onu alıp eve gecicem inşallah

Bugun sibel_84 sibel_84 un yaptığı yumurta diyetine baslicam sibel_84 sibel_84 evde erik yok kuru erik yazmış o yoksa diye, bende kuru erikte yok kuru incir mi dograsam acaba o da çok şekerli gelir sen nasıl yapacaksın?
Canım erik yada yeşil elma yada greyfurt portakal gibi asitli yiyecekler öneriyor diyetisyen

Bence kesin karbonhidrat tüketmeliyim diye düşünmeyin demek istiyor. Vücut ikincil enerji kaynağı olarak yağları tüketir, eğer fazla kilonuz varsa zaten onlara geçip karbonhidrata çevirip tuketecegi için ekstra alım yapmaniza gerek yok yeterince protein tuketince olarak anlıyorum ben
Evet ben de öyle anlıyorum yani basit şeker almayın alabiliyorsaniz kompleks karbonhidrat alın ama illa da almayın diyor doğru ben de öyle düşünüyorum
Doğru ogretmissin. Hamur işleri , rafine şeker , yoğun meyve şekeri değil bu enerji kaynakları. Bilgine saygım sonsuz ama yıllarını harcamış bir tip insanı Canan Karatay bir şeyi yapma diyorsa bütün diyetisyenleri karşıma alırım kuzum. O kadar hekim , diyetisyen eninde sonunda onun dediğine geliyor. Kadın pandemi dönemi vücudunuza sıvı almayın diye bağırdı noldu . 🥺
Ben de saygı duyuyorum canim aynı düşünüyoruz aslında bence diyetisyenin dediği de o tarz Bi şey yani alacaksanız kompleks karbonhidrat alın diyor
Canım erik yada yeşil elma yada greyfurt portakal gibi asitli yiyecekler öneriyor diyetisyen
Yesil elma alayım erik yoktur artık zaten kuru erik belki yarın öbür gün alirim

Afiyet olsun canım 😘
Teşekkürler hocam
Allah kolaylık versin canım :dua:Arada bir takılabilirim sana. :21:Ne yapsam eksi göremiyorum şoklanmak istiyor zalım:KK62:
Gel takıl bana beraber verelim o kilolari
Toprağız heralde :63:
Topraaaamm :KK19:
Yaw boşver mideni bozarsın 🤣🤣🤣🤣
Midem şu an gayet iyi. İki yumurta yememe ragmen
İnşallah kolaylaşır sağlıklı bol eksiler🤲❤️
İnşallah canım
Çok etkili diyetler hadi iraden güçlü olsun 🙏💙🙏
Amin canım. Yarın akşam protein alırım ama
Afiyet olsun canim güzel menu💙🤩
Teşekkürler canım
Ben sabah tartilmadim öğleye doğru eve gidicem diye eve girer girmez ilk işim tartışmak
Okuldan aradilar kızım hastalanmış
Onu alıp eve gecicem inşallah

Bugun sibel_84 sibel_84 un yaptığı yumurta diyetine baslicam sibel_84 sibel_84 evde erik yok kuru erik yazmış o yoksa diye, bende kuru erikte yok kuru incir mi dograsam acaba o da çok şekerli gelir sen nasıl yapacaksın?
Benim evde de kalmamış. Okul çıkışı markete uğrayacağım. Bulursam alırım. Bulmaz isem kuru kayısı

Bende de hipotiroidi var. Bu ay bir doktorlar çalıştım ilaç kullanmadım bakalım nasıl değişti değerlerim haftaya tahlil vericem. Tsh, t3,T4,anti tpo hepsine baktır canim
Tamam canım sagolasin
Pes edecek canım kankişim. Pazartesi+100 iyi gittiğini gösteriyor. Cumaya istediğin olacak inşallah 🙏🌹❤️
Her pazartesi aynı şeyi düşünüyorum ama.olmadi kaç haftadır ama beslenme saatimi degistircem artık dedim ya annem geldi kış boyunca bende o Sabah geç kalktığı için kahvaltı 11 . 11.30 gibi olacak açlık süresi uzayacak diğer türlü eşimle erkenden yapıyorduk bakalım şimdiki umudum bu ve porsiyonnumuda annemin ki gibi yapcam ona uyucam o kuş gibi yiyor haydi bismillah 🙏🤲

Gunoooo
10.12 pazar
Hafta sonları eşim çok geç uyanıyor ve düzenim bozuluyor

Sabah
Biraz bisküvi fln elime gitti :KK43: normalde hiç yemem usengeclik ve açlık aedf

Saat 12.30
Menemen
1 dilim ekmek
Tahin pekmez
Peynir zeytin domates

Akşam 17.30
Köfte patates
1 dilim ekmek
Bir kaç tane cips
Az meyve

Busra196 Busra196 Elhan Elhan

X