- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Şaka gibi ne saçma bir yorumRezene anason ve kuşburnu içeren bir çay içiyorum aklıma gelirse. Çevremde şöyle söylüyorlar su içersen sütün su olur suya şeker at diyorlarbiliyorum saçma olduğunu bazende vicdan yapıyorum çayıma şeker falan atıyorum saçma sapan bir dönemdeyim. Doğumdan sonra 78 kiloya düşmüştüm geri kilo almışım şaka gibi 84 kiloyum
Herkes bisey diyor canım gerçekten çok böyle bunalıyorum bildiğin diyetisyenden yqrdim al benim şimdiki aklım olsa doğum sonrası mutlaka diyetisyenden yqrdim alırdım hersey online olmuş zaten tavsiyeRezene anason ve kuşburnu içeren bir çay içiyorum aklıma gelirse. Çevremde şöyle söylüyorlar su içersen sütün su olur suya şeker at diyorlarbiliyorum saçma olduğunu bazende vicdan yapıyorum çayıma şeker falan atıyorum saçma sapan bir dönemdeyim. Doğumdan sonra 78 kiloya düşmüştüm geri kilo almışım şaka gibi 84 kiloyum
Ben bu şekilde kendime not olarak yazmıştım zaten almak isteyen alır almak istemeyen diyetine devam eder mutlu mesut yaşar canlarAç gezdiğim günlere ithafen Aşağıdaki yazıyı bırakıyorum...
İnsanın kendini bilmesi ne güzelCuma 77.100
Bugün 78.200
Fark + 1.100
Elhan Busra196
Tahmin etmiştim, dünkü yemekten sonra içtiğim su ve dukan beni terketmedi( toplamı 1 lt), sabah yüzük parmağıma oturmuş ve perşembeden beri wc yok
Buda demek oluyorki, bugün ödem hapı alınacak, kahve yağlı içilecek, akşam salataya sinameki konacak
Cuma seçmelerine katılman için biraz beklemek iyi. Şu anda takımların sayısı eşit
Tebrikler canım daydayim
Regl dönemi şiskinlik çok normal. Moral bozmadan sağlıklı menülere devam et canımcumaya dek 76 olmam lazim.. REGL oldum bugün.. artı geldim..
Daha dün 76,7 ydim..:)
regl patlamasi diyelim.:)
yılbaşına hedefim 70:)
Sağlıkla büyüsün yavrucugun. Nice yaşlara inşallahgünaydınnn
sabah yazdım sanıyordum unutmuşum bildirim yapmayı..
cuma 65.0
pazartesi 65.3
fark +300 gr
hafta sonu oğlumun 1 yaş doğum gününü kutladık.. orda yediğim hurmalar... beni biraz sıkıntıyı sokmuş..ama pes etmek yok cuma günü 64 ü ucundan da olsa göreceğim inşallah
Tebrikler aşkitom güzel başladın maşallah
Takma canimm. Neler yapacağını biliyorsun zaten cumaya bomba gibi geleceksin senCuma 77.100
Bugün 78.200
Fark + 1.100
Elhan Busra196
Tahmin etmiştim, dünkü yemekten sonra içtiğim su ve dukan beni terketmedi( toplamı 1 lt), sabah yüzük parmağıma oturmuş ve perşembeden beri wc yok
Buda demek oluyorki, bugün ödem hapı alınacak, kahve yağlı içilecek, akşam salataya sinameki konacak
O zaman önce psikolojik diyet yapıp odemlerden kurtuluyoruz casminim.günaydın kızlar
dün akşam acayip bir patlama yaşadım, çok yorgundum, çok gergindim, çokça da mutsuzdum ne yazık ki
akşam akşam saldırdım yemeklere, biliyorum pazartesi öncesi hiç ama hiç olmadı ama yemezsem daha da mutsuz olacak gibiydim, değişik bir ruh halindeydim
özür diliyorum kaptanımZincirKirma ne yazık ki artıyım bu sebeple
geçen cuma: 60,65
bugün: 61,75
fark: +1,1 kg
Elhan
Şimdi daha iyimisingünaydın kızlar
dün akşam acayip bir patlama yaşadım, çok yorgundum, çok gergindim, çokça da mutsuzdum ne yazık ki
akşam akşam saldırdım yemeklere, biliyorum pazartesi öncesi hiç ama hiç olmadı ama yemezsem daha da mutsuz olacak gibiydim, değişik bir ruh halindeydim
özür diliyorum kaptanımZincirKirma ne yazık ki artıyım bu sebeple
geçen cuma: 60,65
bugün: 61,75
fark: +1,1 kg
Elhan
Vay süpersin gelsin 80 ler
Kaptanım biz bomba gibiyiz sen nasılsınYaaa çok mutlu oldum canim oh be artık isteyende gelemezsin 80lere merak etme devam bu şekilde
Odemdir o cumaya eksi geliyor demekki canım
Geçen haftalarda bende bunalıma girdim 150 gr hicbisey canım cumaya eksi gelir merak etme en kötü sabit kalirsin
Cumaya eksiyle geliyoruz ozamana desene
Canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.Cuma 73.1
Bugün 73.9
Fark 0.8
Dün en son 5 de ywdim ama sindirm sisremim eror verdi sanırım. Midem fena oldu bağırsaklar korkunç ishal oldu sabaha kadar wc ye taşındım. Karnım şiş garip. Çok fena oldum
Elhan
Aleykümselam canım. Hamdolsun iyiyim sen nasılsınSelam Day Day nasılsın canım?