Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Şaka gibi ne saçma bir yorum buradan kopma bak nasıl kilo vereceksin inancını yitirme

Herkes bisey diyor canım gerçekten çok böyle bunalıyorum bildiğin diyetisyenden yqrdim al benim şimdiki aklım olsa doğum sonrası mutlaka diyetisyenden yqrdim alırdım hersey online olmuş zaten tavsiye

Cuma 77.100
Bugün 78.200
Fark + 1.100

Elhan Busra196

Tahmin etmiştim, dünkü yemekten sonra içtiğim su ve dukan beni terketmedi( toplamı 1 lt), sabah yüzük parmağıma oturmuş ve perşembeden beri wc yok
Buda demek oluyorki, bugün ödem hapı alınacak, kahve yağlı içilecek, akşam salataya sinameki konacak

İnsanın kendini bilmesi ne güzel Yapacakların şifa olsun fezocum. Odemlerin geçeceğini biliyorum.

günaydınnn
sabah yazdım sanıyordum unutmuşum bildirim yapmayı..
cuma 65.0
pazartesi 65.3
fark +300 gr
hafta sonu oğlumun 1 yaş doğum gününü kutladık.. orda yediğim hurmalar... beni biraz sıkıntıyı sokmuş.. ama pes etmek yok cuma günü 64 ü ucundan da olsa göreceğim inşallah

Sağlıkla büyüsün yavrucugun. Nice yaşlara inşallah Cumaya kadar eksiye geçersin menekşem.

Takma canimm. Neler yapacağını biliyorsun zaten cumaya bomba gibi geleceksin sen

O zaman önce psikolojik diyet yapıp odemlerden kurtuluyoruz casminim.
Dertlere yapiyoruz canı ....
Güzellikler , huzur seninle olsun. Sıkıntılı zamanlarda bir rahatlama çayı yapıp meditasyon yapsan çok iyi hissedebilirsin. Hoş kokulu bir mumla karanlıkta kalbinin sesini dinle onu ne mutlu ediyorsa onu düşün.

Şimdi daha iyimisin
Günaydın kızlarrr

Cuma 90.9
Bugün 90.2
Fark -0.7

ZincirKirma Elhan
Vay süpersin gelsin 80 ler
Cok sevindim canım cumaya süper geliyorsun
Kaptanım biz bomba gibiyiz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…