- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Yok canım endüstri mühendisiyim. Fen lisesi mezunuyum, hala iyidir fen bilimleri derslerim.Sen gida mühendisi misin?
Evet öyle :) bunu çok kişi bilmez de
Bende de hipotiroidi var. Bu ay bir doktorlar çalıştım ilaç kullanmadım bakalım nasıl değişti değerlerim haftaya tahlil vericem. Tsh, t3,T4,anti tpo hepsine baktır canimGeçmiş olsun canım benim insalahhh hafif bir seydir
Onuda denedim canım bi ara doktora gidicem olmassa tiroit lere baktirayim bende
Beynin karbonhidrata ihtiyacı yok gibi konuşuyor ama kitaplarda yazan böyle değil tüm lise öğrencilerine ogrettiklerim ve mühendislik eğitimim boyunca beynin 1.cil enerji kaynağı hatta vücudun birincil enerji kaynağı karbonhidrat diye öğrendim ogrettim
Pes edecek canım kankişim. Pazartesi+100 iyi gittiğini gösteriyor. Cumaya istediğin olacak inşallah
Haftasonu hiç dikkat etmedim ve fazlaca hamurişi tükettim.. Buna rağmen artmaması bile bir başarı benim için.. Haftaiçi daha iyi olacak inşallah kaptanımHani eksiiiii??? Kilonu koruman da iyi canim haftasonu sıkıntılı oluyor
Ne güzel bende gida mühendisiyimYok canım endüstri mühendisiyim. Fen lisesi mezunuyum, hala iyidir fen bilimleri derslerim.
Çok geçmiş olsun kızın için de
Bence kesin karbonhidrat tüketmeliyim diye düşünmeyin demek istiyor. Vücut ikincil enerji kaynağı olarak yağları tüketir, eğer fazla kilonuz varsa zaten onlara geçip karbonhidrata çevirip tuketecegi için ekstra alım yapmaniza gerek yok yeterince protein tuketince olarak anlıyorum benBeynin karbonhidrata ihtiyacı yok gibi konuşuyor ama kitaplarda yazan böyle değil tüm lise öğrencilerine ogrettiklerim ve mühendislik eğitimim boyunca beynin 1.cil enerji kaynağı hatta vücudun birincil enerji kaynağı karbonhidrat diye öğrendim ogrettim
Doğru ogretmissin. Hamur işleri , rafine şeker , yoğun meyve şekeri değil bu enerji kaynakları. Bilgine saygım sonsuz ama yıllarını harcamış bir tip insanı Canan Karatay bir şeyi yapma diyorsa bütün diyetisyenleri karşıma alırım kuzum. O kadar hekim , diyetisyen eninde sonunda onun dediğine geliyor. Kadın pandemi dönemi vücudunuza sıvı almayın diye bağırdı noldu .Beynin karbonhidrata ihtiyacı yok gibi konuşuyor ama kitaplarda yazan böyle değil tüm lise öğrencilerine ogrettiklerim ve mühendislik eğitimim boyunca beynin 1.cil enerji kaynağı hatta vücudun birincil enerji kaynağı karbonhidrat diye öğrendim ogrettim
Canım erik yada yeşil elma yada greyfurt portakal gibi asitli yiyecekler öneriyor diyetisyenBen sabah tartilmadim öğleye doğru eve gidicem diye eve girer girmez ilk işim tartışmak
Okuldan aradilar kızım hastalanmış
Onu alıp eve gecicem inşallah
Bugunsibel_84 un yaptığı yumurta diyetine baslicam sibel_84 evde erik yok kuru erik yazmış o yoksa diye, bende kuru erikte yok kuru incir mi dograsam acaba o da çok şekerli gelir sen nasıl yapacaksın?
Hayırlı olsun Migi.
Evet ben de öyle anlıyorum yani basit şeker almayın alabiliyorsaniz kompleks karbonhidrat alın ama illa da almayın diyor doğru ben de öyle düşünüyorumBence kesin karbonhidrat tüketmeliyim diye düşünmeyin demek istiyor. Vücut ikincil enerji kaynağı olarak yağları tüketir, eğer fazla kilonuz varsa zaten onlara geçip karbonhidrata çevirip tuketecegi için ekstra alım yapmaniza gerek yok yeterince protein tuketince olarak anlıyorum ben
Ben de saygı duyuyorum canim aynı düşünüyoruz aslında bence diyetisyenin dediği de o tarz Bi şey yani alacaksanız kompleks karbonhidrat alın diyorDoğru ogretmissin. Hamur işleri , rafine şeker , yoğun meyve şekeri değil bu enerji kaynakları. Bilgine saygım sonsuz ama yıllarını harcamış bir tip insanı Canan Karatay bir şeyi yapma diyorsa bütün diyetisyenleri karşıma alırım kuzum. O kadar hekim , diyetisyen eninde sonunda onun dediğine geliyor. Kadın pandemi dönemi vücudunuza sıvı almayın diye bağırdı noldu .
Yesil elma alayım erik yoktur artık zaten kuru erik belki yarın öbür gün alirimCanım erik yada yeşil elma yada greyfurt portakal gibi asitli yiyecekler öneriyor diyetisyen
Teşekkürler hocamAfiyet olsun canım
Gel takıl bana beraber verelim o kilolariAllah kolaylık versin canımArada bir takılabilirim sana. Ne yapsam eksi göremiyorum şoklanmak istiyor zalım
TopraaaammToprağız heralde
Midem şu an gayet iyi. İki yumurta yememe ragmenYaw boşver mideni bozarsın
İnşallah canımİnşallah kolaylaşır sağlıklı bol eksiler
Amin canım. Yarın akşam protein alırım amaÇok etkili diyetler hadi iraden güçlü olsun
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim güzel menu
Benim evde de kalmamış. Okul çıkışı markete uğrayacağım. Bulursam alırım. Bulmaz isem kuru kayısıBen sabah tartilmadim öğleye doğru eve gidicem diye eve girer girmez ilk işim tartışmak
Okuldan aradilar kızım hastalanmış
Onu alıp eve gecicem inşallah
Bugunsibel_84 un yaptığı yumurta diyetine baslicam sibel_84 evde erik yok kuru erik yazmış o yoksa diye, bende kuru erikte yok kuru incir mi dograsam acaba o da çok şekerli gelir sen nasıl yapacaksın?
tamam abla akşama fotograflı atacagim :)Hayırlı olsun Migi.Günlük menülerini bekleriz.
Tamam canım sagolasinBende de hipotiroidi var. Bu ay bir doktorlar çalıştım ilaç kullanmadım bakalım nasıl değişti değerlerim haftaya tahlil vericem. Tsh, t3,T4,anti tpo hepsine baktır canim
Her pazartesi aynı şeyi düşünüyorum ama.olmadi kaç haftadır ama beslenme saatimi degistircem artık dedim ya annem geldi kış boyunca bende o Sabah geç kalktığı için kahvaltı 11 . 11.30 gibi olacak açlık süresi uzayacak diğer türlü eşimle erkenden yapıyorduk bakalım şimdiki umudum bu ve porsiyonnumuda annemin ki gibi yapcam ona uyucam o kuş gibi yiyor haydi bismillahPes edecek canım kankişim. Pazartesi+100 iyi gittiğini gösteriyor. Cumaya istediğin olacak inşallah
tamam abla akşama fotograflı atacagim :)
instagramada atiyorum.
hedef 10 bin adim:)