- 1 Mayıs 2012
- 5.414
- 8.433
Almanya’da doğum yaptığınızda size karışım bir çay hazırlıyorlar hastanede çok güzel süt yapıyor rezene, anason ve kimyon ve tabi ki bol su farkı göreceksinBen su içmiyorum sanırım bu kadar dikkat edeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almanya’da doğum yaptığınızda size karışım bir çay hazırlıyorlar hastanede çok güzel süt yapıyor rezene, anason ve kimyon ve tabi ki bol su farkı göreceksinBen su içmiyorum sanırım bu kadar dikkat edeceğim
Harikasın canım
Tebrikler canimmGünaydın güzel bayanlar
Cuma günü 74,0
Pazartesi 73,5
Fark -500 gr
Elhan ZincirKirma
Herkes konuşur ama biz yaparız Busra196
Geçmiş olsun canimBenim rahatsızlığımdan dolayı sırt ve bel ağrısı sorunum var son zamanlarda. Pilateste de bazı haraketleri yapamıyorum, o yüzden ben de hepsini yapamam.
Teşekkür ederim kaptanımHarikasın canimm
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canim
Hayırlı olsun canım Başarılar seninle olsun. Bizden ayrılma benceBaşlangıç kilom Busra196
Tebrikler Gönülcüm Çok güzel bir sonuç.Günaydın güzel bayanlar
Cuma günü 74,0
Pazartesi 73,5
Fark -500 gr
Elhan ZincirKirma
Motivasyon için harika bir tercih bitanem spor çok önemli. Cumaya eksiler gelecek inşallahCuma 60.85
Pazartesi 61.0
Fark +150 gr
ZincirKirma Elhan Hadi bakalım spor için bi motivasyon olsun bu bana, aslında spor değil hareket için, spor ağrılarım yeni geçiyor
Yaaa çok mutlu oldum canim oh be artık isteyende gelemezsin 80lere merak etme devam bu şekildeGünaydın hayırlı sabahlar güzeller
Mavi boncuk dağıtacağım güzel bir gün olsun.
Cuma 79.9
Pazartesi 79.4
Fark -500 Gr
Odemdir o cumaya eksi geliyor demekki canım
Geçen haftalarda bende bunalıma girdim 150 gr hicbisey canım cumaya eksi gelir merak etme en kötü sabit kalirsinGünaydın
Cuma 71.6
Pztsi 71.75
Fark +150 gram Elhan ZincirKirma
Regl meselesine bağlıyorum asabım bozuldu
Cumaya eksiyle geliyoruz ozamana deseneCuma 60.85
Pazartesi 61.0
Fark +150 gr
ZincirKirma Elhan Hadi bakalım spor için bi motivasyon olsun bu bana, aslında spor değil hareket için, spor ağrılarım yeni geçiyor
Süpersin canim valla tebrikler devamGünaydın güzel bayanlar
Cuma günü 74,0
Pazartesi 73,5
Fark -500 gr
Elhan ZincirKirma
Harika bir sonuç daha eriyoruz resmen
Özür dileyecek bisey yok canım yedik gitti pişmanlık yok direk cumaya odaklaniyoruz. Çünkü ayni şeyleri yaşadım anlıyorum seni olan oldu cumaya konsantre oluyoruz seviliyorsungünaydın kızlar
dün akşam acayip bir patlama yaşadım, çok yorgundum, çok gergindim, çokça da mutsuzdum ne yazık ki
akşam akşam saldırdım yemeklere, biliyorum pazartesi öncesi hiç ama hiç olmadı ama yemezsem daha da mutsuz olacak gibiydim, değişik bir ruh halindeydim
özür diliyorum kaptanım ZincirKirma ne yazık ki artıyım bu sebeple
geçen cuma: 60,65
bugün: 61,75
fark: +1,1 kg
Elhan
anlayışın için teşekkürler canım kaptanımmTebrikler canim süpersin
Özür dileyecek bisey yok canım yedik gitti pişmanlık yok direk cumaya odaklaniyoruz. Çünkü ayni şeyleri yaşadım anlıyorum seni olan oldu cumaya konsantre oluyoruz seviliyorsun
Rezene anason ve kuşburnu içeren bir çay içiyorum aklıma gelirse. Çevremde şöyle söylüyorlar su içersen sütün su olur suya şeker at diyorlar biliyorum saçma olduğunu bazende vicdan yapıyorum çayıma şeker falan atıyorum saçma sapan bir dönemdeyim. Doğumdan sonra 78 kiloya düşmüştüm geri kilo almışım şaka gibi 84 kiloyumAlmanya’da doğum yaptığınızda size karışım bir çay hazırlıyorlar hastanede çok güzel süt yapıyor rezene, anason ve kimyon ve tabi ki bol su farkı göreceksin
Sonuna kadar Karatay, Aidin Salih ve ApacıyımDoğru ogretmissin. Hamur işleri , rafine şeker , yoğun meyve şekeri değil bu enerji kaynakları. Bilgine saygım sonsuz ama yıllarını harcamış bir tip insanı Canan Karatay bir şeyi yapma diyorsa bütün diyetisyenleri karşıma alırım kuzum. O kadar hekim , diyetisyen eninde sonunda onun dediğine geliyor. Kadın pandemi dönemi vücudunuza sıvı almayın diye bağırdı noldu .
Tellioğulları tarafıElhan ben şimdi kimin tarafindayim