Süpersin xanim bol su ve erken yemekle eksiye düşersinKızlar bugün sabah tartildim cuma ile aynı kilodayim bu iyi haber :)
Eğer bugün dikkat edip akşam yemeğini pas geçersem yarın sabah güzel eksi görürüm insallah
Ekledim canım fotolarınıCanim yumurta diyeti mi? Nasıl oluyor
1 koli yumurta aldım ben de yapabilirim
Kaptanım çok güzel bir menü.Kahvaltı 10.15 resimdeki+1 dl tb ekmek
Ekstra
1 tkpuding muzlu hurmali
3 kaju
13.30 Öğle nescafe şekersiz
1 muz tarçınlı
18.00 Akşam kavurma +söğüş
Ve oruç
Şimdiye kadar 1.5 litre bitti akşama 2.5 olur
Elhan
Iyiyimm kuzumm bulantılarım bitiyo sanırım ya dunden beri pek bulantım yokİyiyim bitanem sen nasılsın bebislerin nasil
Her yolu deneriz artık Allah kimsenin başına vermesinde
Çok teşekkür ederimMutlu bir annelik dönemi gecirmeni dilerim Ahsencim.
Merhaba hoşgeldinBende şuanda 84 kiloyum bugunden itibaren olabildiğince dikkat edeceğim Birgün boyunca yaptıklarınızı akşam mı yazıyorsunuz ertesi gün mü nasıl oluyor
Git git ayıp olur gitmezsenPazartesi salı Çarşamba yumurta yapacağım Perşembe de hurma yapıp cumaya güzel bir eksi görmek istiyorum. Salı günü akşam okulun yemeği var. Gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
Waaaoow gaza getirilmeler başlanmış. Gidiyorum menümü belirledim bile.Git git ayıp olur gitmezsen
Birşeyler atistir yat. Miden kötü olmasın canımBissürü yürüdüm geldim biraz kitap okuyup uyuyacağım
Su içtim ohhh dopdolu oldu midemBirşeyler atistir yat. Miden kötü olmasın canımac aç uyuyamazsin
Şaka şaka çok açım ama kaldı 3 saatSu içtim ohhh dopdolu oldu midem
Su doyurmaz ki iyice acikirsin. Keşke kahve icseydin. Yatarken kalori yakardın..Su içtim ohhh dopdolu oldu midem
Offf kalmış üç saat gelsin tatlılar dolmalar bulgur bak özellikle belirtiyorum. Bulgur pilavı çok tok tutuyor haberin olsun canımŞaka şaka çok açım ama kaldı 3 saat
Aman uyuyamadım zatenSu doyurmaz ki iyice acikirsin. Keşke kahve icseydin. Yatarken kalori yakardın..
Gelse de sana yollasamOfff kalmış üç saat gelsin tatlılar dolmalar bulgur bak özellikle belirtiyorum. Bulgur pilavı çok tok tutuyor haberin olsun canım
İnşallah kaptanım sanada kolaylıklar diliyorumKaptanım çok güzel bir menü.
Afiyet olsun bol eksiler getirsin inşallah