Afiyet şeker olsun canim kolay gelsin10 Aralık Menü
11.00 Bir yumurta, salata, peynir ,ceviz
13.00 Kahve
15.30 Bir kepçe mercimek çorbası, iki parça tavuk ızgara, bir servis kaşığı pilav ,salata
Su bilmiyorum
Spor birazdan başlayacak evi temizleyeceğim.
Busra196
Diyetisyene mi gidiyorsun canimşimdi de çay saatimazcık dizi bakayım. akşam menüsü belli zaten.
Afiyet olsun kaptan ev temizliği en güzel spor10 Aralık Menü
11.00 Bir yumurta, salata, peynir ,ceviz
13.00 Kahve
15.30 Bir kepçe mercimek çorbası, iki parça tavuk ızgara, bir servis kaşığı pilav ,salata
Su bilmiyorum
Spor birazdan başlayacak evi temizleyeceğim.
Busra196
Ay benim de gitmem lazım. Hem kesim hem boya.Aman uyuyamadım zatenkuaföre geldim saçlarımı kestiricem tartıda az çıkarım hahaha
Bana gelinceye kadar soğur canım. Sen yiyiver.Gelse de sana yollasam
yok canım kafama göre takılıyorumDiyetisyene mi gidiyorsun canim
iş olunca öyle oluyor canım. onunla uğraş bununla uğraş derken zaman geçiyor.Selam hanımlar
Sabahtan beri elli kere girdim okudum ama yazmaya fırsat bulamadım, evi topla temizle yemek yap, pişir taşır derken bu saat oldu
Beyazım çıkana kadar tövbe ettim boyaya, kestirdim rahatladım azıcıkAy benim de gitmem lazım. Hem kesim hem boya.
Bana gelinceye kadar soğur canım. Sen yiyiver.
Bende beyazlar çokBeyazım çıkana kadar tövbe ettim boyaya, kestirdim rahatladım azıcık
Ellerine sağlık canım afiyet olsuniş olunca öyle oluyor canım. onunla uğraş bununla uğraş derken zaman geçiyor.
bizim yemek hazır sayılır. basit birşey yaptık akşam için. ondan dolayı rahatım.
Teşekkür ederim kaptanım.Afiyet şeker olsun canim kolay gelsin
Afiyet olsun canımKahvaltı 11.00
3 sosis
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Yağlı biber turşusu
Ara
1 kare bitter
2 ceviz
2 gün kurusu
Akşam 17.30
2 tane ıspanaklı peynirli gözleme (ay şeklinde olan, hamurunu kendim açarak yaptım)
Teşekkürler tatlım geçme zaten ben mecbur geçtim 90 laea gidiyorumDoğum günün kutlu olsun canım
Kaptanım şahane spor tebrikler
Afiyet olsun canım, baya baya Cuma menüsü olmuş
Hoşgeldin canım. Cuma ve Pazartesi tartı günleri.
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım komşunun adresini alabilir miyim
Afiyet olsun canım, daha ben bu seviye menüye geçemedim
Afiyet olsun canım
Benim sabahki menü belli kaptanım. Diyetisyen yogurt yazmiş 5 gunEkmek hakkını sabah kullansaydı süper menüyü ama böylede çok güzel afiyet olsun