Teşekkürler kraliçemAfiyet olsun kordişim.Çok güzel bir menü.
Allah kabul etsin kaptanim.İftarımi açtım şükür çok acikmistim.
5 yemek kaşığı kısır( tuzu çok az koydum acılı yaptım. Yeşilliği bol ben salatalık domates fln da koyuyorum tarife ek )
2 bardak ayran
1 salatalık bir kiti turşusu
Spor yok şuan yapabilir miyim emin değilim , ağırlık çöktü .
Su şuan yarım litre 1, 5 litreye kadar içmeyi düşünüyorum inşallah
Elhan
Afiyet olsun canım
Ben onu bilmiyordum desemAllah kabul etsin kaptanim.İftar için niye kısır tercih ettin. Sebzesi bol diyorsun yine de endişeleniyorum. Pazartesi takımında güçlü biri çikarsa diğer kaptan onu transfer edebilir, yarın için tehlike yaşayabilirsin. Pazartesi kaptanlarin günü. Takımını korumak için en fazla eksi yuzdesine sahip olmalı. Hatırlatayım dedim ZincirKirma kaptanım da biliyor olabilir.
Afiyet olsun.
Benim yaş 38 olacak yakında genetik dolayısıyla henüz yok beyaz bakalımBende beyazlar çok
Yaş kırk diyecem psikolojim bozuldu
Kaşı kirpiği unutmaAman uyuyamadım zatenkuaföre geldim saçlarımı kestiricem tartıda az çıkarım hahaha
Kaş tamam da kirpiği ne edeyim fezoooomKaşı kirpiği unutma
Canım çok istedi valla sebep oAllah kabul etsin kaptanim.İftar için niye kısır tercih ettin. Sebzesi bol diyorsun yine de endişeleniyorum. Pazartesi takımında güçlü biri çikarsa diğer kaptan onu transfer edebilir, yarın için tehlike yaşayabilirsin. Pazartesi kaptanlarin günü. Takımını korumak için en fazla eksi yuzdesine sahip olmalı. Hatırlatayım dedim ZincirKirma kaptanım da biliyor olabilir.
Afiyet olsun.
Perşembe git, cumaya eksi çıkarsınAy benim de gitmem lazım. Hem kesim hem boya.
Bana gelinceye kadar soğur canım. Sen yiyiver.
Canım kaptanım tahmin ettim geçen hafta daBen onu bilmiyordum desemo zaman yürüyüşe cikiyorum birazdan balım . 10 bin adım atmadan gelmek yok ve bol su kiraz sapı çayı da içerim sabah da yeşil çay atarım Allah'ın izniyle ödemi
Tamam canim . Bitki çayı koyuyorum hemenCanım kaptanım tahmin ettim geçen hafta daZayif bir Dombili kaptanım bilmiyormuş yürüme bence kasların dinlensin. Sadece ödem atıcı çaylar içsen yeterli.
Oy kuzum dediğin gibi olur inşallahCanım çok istedi valla sebep oama şöyle söyleyeyim 2 kaşık bulgur anca vardır kalanı yemeyim diye komşuya gönderdim. Yoksa fotoğrafını çekerdim çoğunluğu marul maydonoz salatalık domatesti. Benim tartilmam okuldan sonra olduğu için 12 . 30 1 civarı . O zamana kadar kalmaz bı şey inşallah canım yaa
Dünden beri canım ıspanaklı börek istiyorKahvaltı 11.00
3 sosis
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Yağlı biber turşusu
Ara
1 kare bitter
2 ceviz
2 gün kurusu
Akşam 17.30
2 tane ıspanaklı peynirli gözleme (ay şeklinde olan, hamurunu kendim açarak yaptım)
Haklısın bebeğim . 2. Kez kaptan olunuyor mu? O zaman dhsa dikkatli olcamOy kuzum dediğin gibi olur inşallahBiz önümüzü kış tutalım isterse yaz gelsin
Allah kabul etsin canım, kiti ne oluyorİftarımi açtım şükür çok acikmistim.
5 yemek kaşığı kısır( tuzu çok az koydum acılı yaptım. Yeşilliği bol ben salatalık domates fln da koyuyorum tarife ek )
2 bardak ayran
1 salatalık bir kiti turşusu
Spor yok şuan yapabilir miyim emin değilim , ağırlık çöktü .
Su şuan yarım litre 1, 5 litreye kadar içmeyi düşünüyorum inşallah
Elhan
Allah'ım ne güzel bir menü10 Aralık cumartesi
Sabah 10.00
Pırasalı peynirli çörek otlu omlet
Bir dilim ekşi maya
Ceviz yeşil minik zeytin ve biraz çeçil
Ara 16.00
1 hindi füme içine biraz çeçil
Akşam 17.00
Tavuklu sebze yemeği içine 1 adet wasa parçaladım
1.5 kase yoğurtZincirKirma
Vallah ben de beğendimAllah'ım ne güzel bir menü
Afiyet olsun kuzucum.
Tabi ki en çok kiloyu veren kırmızı kaptan diğerleri yani biz de mavi kaptan adayiyiz.Haklısın bebeğim . 2. Kez kaptan olunuyor mu? O zaman dhsa dikkatli olcam