Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Allah kabul etsin kaptanim. İftar için niye kısır tercih ettin. Sebzesi bol diyorsun yine de endişeleniyorum. Pazartesi takımında güçlü biri çikarsa diğer kaptan onu transfer edebilir, yarın için tehlike yaşayabilirsin. Pazartesi kaptanlarin günü. Takımını korumak için en fazla eksi yuzdesine sahip olmalı. Hatırlatayım dedim ZincirKirma kaptanım da biliyor olabilir.
Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Sarımsak ve tuz oranına dikkat et. Ödem yapmasın.

Ben onu bilmiyordum desem o zaman yürüyüşe cikiyorum birazdan balım . 10 bin adım atmadan gelmek yok ve bol su kiraz sapı çayı da içerim sabah da yeşil çay atarım Allah'ın izniyle ödemi

Canım çok istedi valla sebep o ama şöyle söyleyeyim 2 kaşık bulgur anca vardır kalanı yemeyim diye komşuya gönderdim. Yoksa fotoğrafını çekerdim çoğunluğu marul maydonoz salatalık domatesti. Benim tartilmam okuldan sonra olduğu için 12 . 30 1 civarı . O zamana kadar kalmaz bı şey inşallah canım yaa

Ben onu bilmiyordum desem o zaman yürüyüşe cikiyorum birazdan balım . 10 bin adım atmadan gelmek yok ve bol su kiraz sapı çayı da içerim sabah da yeşil çay atarım Allah'ın izniyle ödemi
Canım kaptanım tahmin ettim geçen hafta da Zayif bir Dombili kaptanım bilmiyormuş yürüme bence kasların dinlensin. Sadece ödem atıcı çaylar içsen yeterli.

Oy kuzum dediğin gibi olur inşallah Biz önümüzü kış tutalım isterse yaz gelsin

Dünden beri canım ıspanaklı börek istiyor

Allah kabul etsin canım, kiti ne oluyor

Allah'ım ne güzel bir menü
Afiyet olsun kuzucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…