Hoşgeldin canım. Anca mesajlara bakabildim . Hayırlı olsun. Kendini en iyi hissettigin bedene sağlıkla gelmen dileğiyleBenimde sevdiğim bir arkadaş kendisi @Iron Butterfly
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Aynı tüp bebek topigindeydik.
Ooo sen nediyorsun kızıkamı yetisemiyorumm benii yoruyo komando gibi ordan oraya atlıyo kosuyo ama cidden kocam olunca ben dinlenmiş oluyorum onunla daha cok vakit geciriyo ve ben birseyde edemiyorum onunla halim darma duman bu hamiş beni yoracak gibiYok aşkım ya . Hiç korkulacak bi şey yok. başta huni takip geziniyorsun ama sonra düzen oturuyorbı de benim ilk çocuk çok aşırı hareketli . Uyandığı saatten yatacağı saate kadar oyuncak sevmez. TV de ben izletmiyorum . Akşama kadar inan pesindeyim. Eşim gelince rahatlıyorum dinleniyorum biraz senin ilki o kadar zor bı bebek değilse huni geçmişin de olmaz
Evlat sevgisi isteyen herkese nasip olsun.Benimde sevdiğim bir arkadaş kendisi @Iron Butterfly
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Aynı tüp bebek topigindeydik.
Zormuş senin isin de canimOoo sen nediyorsun kızıkamı yetisemiyorumm benii yoruyo komando gibi ordan oraya atlıyo kosuyo ama cidden kocam olunca ben dinlenmiş oluyorum onunla daha cok vakit geciriyo ve ben birseyde edemiyorum onunla halim darma duman bu hamiş beni yoracak gibitv yi cok seviyo çokta sıkılıyo oyuncakalrıyla cok oynamıyo bende adapte olamıyorum iyi degilim şu sıra sanırım sekerim çıktı bugün makarnayı cok abarttım hic yapmazdım
GIrecem yatağa gönül dagıyıda tekbaşima izleyemiyorum kocamda işteZormuş senin isin de canimyaa çok geçmiş olsun canım uzan dinlen hemen
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah11.30 çeyrek simit 1 dlm ekmek 1 kk peynir 5 zeytin 1 TK çikolata 1 TK bal
Ara 1mandalin 1 havuç
Akşam16.00 2 kase tarhana çorbası 1 dlm ekmek 1 baklava
Sonra yemedim artık
Elhan @kayipdunya
EvetAfiyet olsun canımKarbonhidrati çok olmuş.
Çok teşekkür ederimHoşgeldin canım. Anca mesajlara bakabildim . Hayırlı olsun. Kendini en iyi hissettigin bedene sağlıkla gelmen dileğiyleher şeyin en hayırlısı ,gönlünden geçen ne ise o olsun inşallah
E yat uyu işte ne güzel firsatin varsa . Ben uykuya çok hasretimGIrecem yatağa gönül dagıyıda tekbaşima izleyemiyorum kocamda işte
Yaaaaa uyumuyomu paşalarr birde hicbirseyde yemedi kızıkam aç uyudu gece cok uyanacak memeyeE yat uyu işte ne güzel firsatin varsa . Ben uykuya çok hasretim
Uyuyorlar da arada uyaniyorlar kesik kesik uyku da beni mutlu etmiyor . Nerde o bekarligimizdaki vur kafayı yat sabaha kadar olayıYaaaaa uyumuyomu paşalarr birde hicbirseyde yemedi kızıkam aç uyudu gece cok uyanacak memeye
Sende beni eski motivasyonuma döndür canım zira buna çok ihtiyacım varTamam ablacim
Beni eski motivasyonuma döndür sarahadi bismillah tamam etiketlicem cnm
Yaaww senii severimmm
Hayırlı olsun cnm kaptanlığın güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
Afiyet olsun cnm
Canım bı yesen bayilirsin biliyo musunyok ben bulaşmadımbulaşmaya da niyetim yok çok lazım değil ama o bölgenin insanı bayılıyor. bizim gibi alakası olmayanlardan yiyenler özel bir yiyecek değil diyorlar.
ben işkembe çorbasını bile üniversiteye giderken ilk defa içtim. hatta ilk içtiğimi abim yapmıştı. şu ünlü bir marka var ya adını unuttum onun hazır işkembesini yapmıştı. hoşuma gitmişti. o günlerde ani bir kararla hiç yemediğim iki yiyeceği yemeye karar vermiştim. biri yumurtanın beyazı, diğeri de işkembe çorbası
Biri mumbarmı dedi bayılırımCanım bı yesen bayilirsin biliyo musunbenim dışardan atanıp gelen çok arkadaşım oldu . İyy ogggh yaptılar . Sonra yedirince lezzetine doyamadilar. Keşke gelseniz Diyarbakır'a bulusabilsek de hem cigerimiz hem de mumbari tattirabilsem
Amaaannn bitti o iş bendede oluyo zaten habu bebeler ergene girene kadar uyku yokUyuyorlar da arada uyaniyorlar kesik kesik uyku da beni mutlu etmiyor . Nerde o bekarligimizdaki vur kafayı yat sabaha kadar olayı
Ben de ben de .Oyle seviyorum ki yapmayı öğrendimBiri mübarek mi dedi bayılırım