Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Benimde sevdiğim bir arkadaş kendisi @Iron Butterfly
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Aynı tüp bebek topigindeydik.
Hoşgeldin canım. Anca mesajlara bakabildim . Hayırlı olsun. Kendini en iyi hissettigin bedene sağlıkla gelmen dileğiyle her şeyin en hayırlısı ,gönlünden geçen ne ise o olsun inşallah

Ooo sen nediyorsun kızıkamı yetisemiyorumm benii yoruyo komando gibi ordan oraya atlıyo kosuyo ama cidden kocam olunca ben dinlenmiş oluyorum onunla daha cok vakit geciriyo ve ben birseyde edemiyorum onunla halim darma duman bu hamiş beni yoracak gibi tv yi cok seviyo çokta sıkılıyo oyuncakalrıyla cok oynamıyo bende adapte olamıyorum iyi degilim şu sıra sanırım sekerim çıktı bugün makarnayı cok abarttım hic yapmazdım

Kızlar 1 mil Leslie cik yaptım nefes nefese kaldım. İyice kendimi hareketsiz bıraktım herhalde.
Bundan sonra karar aldım hergün sabah 15 dk Leslie yapıcam sonra arttırırım inşallah.

Benimde sevdiğim bir arkadaş kendisi @Iron Butterfly
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Aynı tüp bebek topigindeydik.
Evlat sevgisi isteyen herkese nasip olsun.
Pazartesi ilk bildirimi bekliyorum o zaman. Yeni katılan üyelerimiz fotoğraflı ( üzerine küçük bir kağıt üzerine tarih nick belirterek) tartısini paylaşıyor.

Zormuş senin isin de canim yaa çok geçmiş olsun canım uzan dinlen hemen

Canım bı yesen bayilirsin biliyo musun benim dışardan atanıp gelen çok arkadaşım oldu . İyy ogggh yaptılar . Sonra yedirince lezzetine doyamadilar. Keşke gelseniz Diyarbakır'a bulusabilsek de hem cigerimiz hem de mumbari tattirabilsem

Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ve keyfiniz yerindedir ben cok yorgunum bütün gün ev temizliği yaptım dip bucak sil süpür toz al banyoları lavabolari yıka çamaşır yıka katla az önce bir sepet ütü bitirdim ve şu anda yorgunluk çayı demledim oturdum çay içecem tvdede güzel bir film açtık eşimle onu izleyecez bu yüzden menümü yazıp kaçıyorum herkese iyi geceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…