Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Safransari grup kurallarımız bunlar. Katılımcı olmak için öncelikle formu dolduruyoruz.

YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 1.58
KİLONUZ: 58-60 arası
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tüp bebek tedavisi (başarısız sonuçlandı )
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilomum yüzde 80 ninin popo ve üst bacakta toplanması

Kızlar ben uzun yıllardır burda başka bir gruptaydim. Kilom çok değişken devamlı kontrollü olmam gerekiyor ondan hedef kiloya gelsem de kontrollü ilerlemek için menü yazmaya devam ediyorum. Vermem gereken 4-5 kilo var. Biraz da zor kilo veren biriyim. İnşallah bunda kısa sürer korumaya gecmem.

Hoşgeldin

Hoşgeldin
eline emeğine sağlık kaptanellam

Teşekkür ederim safransari.
Sayfamıza tekrar hoş geldiniz
Daha dün bir arkadaşimiz çok uzun bir tüp bebek tedavisi süreci sonunda hamilelik müjdesi verdi. Iron Butterfly . lütfen umudunuzu yitirmeyin . Üzüldüm parantez içini okuyunca. İnşallah her türlü hedeflerinize ulaşmak nasip olsun.

Süpersin canimm . Menun suyun ve adımın harika , afiyet olsun

Tuz konusuna dikkat edebilir miyim bilemiyorum ama evet midem çöp değil.ona iyi bakacağım söz .sağlıklı yiyecekler i hakediyorum

Gece vakti tadım yaptığı için kızacak misin sana mı davet edeceksin
Öğle tarhana çorbası içtim

ara da tabi kacamak

Akşama doğru cennet hurması muzlu kakaolu puding

Aralarda bol bol bitki çayı limonlu
2.5 litre su
Gün boyu yatakta yatis hareket yok
Elhan
Canım bu puding ve kacamakta işlenmiş şeker varmiydi

Saol tatlim . Ebru sallinin videosunu daha önce 10 gün yapmıştım. Karnım belim çok güzel incelmisti çok da kısa Zamanda . Zamanı olmayanlara şiddetle öneririm

Geçen paylaştigin Tiffany videolarından birini dun akşam yaptım. Çok zorlanmadım. Ama onun kadar aktifte değildim. Bugün bütün gün kaburgalarım ağrıdı. Gerçekten fark etmeden hiç hareket etmeyen bölgeleri çalıştırıyor onu fark ettim. Hafta ortasında 10 dj bı videosunda popo krampı yaşadım resmen
Ama kendime şunu gördüm videolar kısa olduğu için ısınma hareketleri bana yeterli gelmiyor. Kadınin mesleği bu o önden isiniyordur demi

Hahahahahahaha çokta şey etme kahkaha attım şurda gözümü korkutma
Yok aşkım ya . Hiç korkulacak bi şey yok. başta huni takip geziniyorsun ama sonra düzen oturuyor bı de benim ilk çocuk çok aşırı hareketli . Uyandığı saatten yatacağı saate kadar oyuncak sevmez. TV de ben izletmiyorum . Akşama kadar inan pesindeyim. Eşim gelince rahatlıyorum dinleniyorum biraz senin ilki o kadar zor bı bebek değilse huni geçmişin de olmaz

Benimde sevdiğim bir arkadaş kendisi Iron Butterfly
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Aynı tüp bebek topigindeydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…