Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Haftada 2 gün mü ?
İki günden birini mi tercih edeceğiz

Sen hiç bulastin mi
Görseli hoşuma gitmiyor aslında yiyebilirim de
yok ben bulaşmadım bulaşmaya da niyetim yok çok lazım değil ama o bölgenin insanı bayılıyor. bizim gibi alakası olmayanlardan yiyenler özel bir yiyecek değil diyorlar.
ben işkembe çorbasını bile üniversiteye giderken ilk defa içtim. hatta ilk içtiğimi abim yapmıştı. şu ünlü bir marka var ya adını unuttum onun hazır işkembesini yapmıştı. hoşuma gitmişti. o günlerde ani bir kararla hiç yemediğim iki yiyeceği yemeye karar vermiştim. biri yumurtanın beyazı, diğeri de işkembe çorbası

Busra196 Elhan

7’den 12’ye kadar sadece yarım litre su

Kahvaltı 12.00
1 h yumurta 3 d hindi füme
3 zeytin 3 d domates
1 dilimden az beyaz peynir
1 dilimden az mozarella
1 dilim beyaz ekmek ( başka yoktu)
1 bardak portakal nar greyfurt suyu

Akşam 17.00
Bir servis tabağı salata içinde 1 diilim somon füme ve 1 dilim kurutulmuş tambuğdaylı bol lifli falan ekmek

Ara 20.30
Limonlu yeşil çay
Muz

Su 1,5 litre içmeye devam ediyorum
Adımım şu an 7 bin olmak üzere

Safransari grup kurallarımız bunlar. Katılımcı olmak için öncelikle formu dolduruyoruz.

Afiyet olsun canım

Haftada 2 gün mü ?
İki günden birini mi tercih edeceğiz
Merhabalar,
Sayfamızda iki takım var. İki takım yarışarak kilo vermeye çalışıyoruz.
O hafta hangi takım daha çok kilo verdiyse şampiyon oluyor.
Evet arkadaşımızın dediği gibi iki tartimiz var. Pazartesi tarti bildirimimiz fotoğrafsız.
Cuma tartimiz fotoğraflı paylaşılıyor. Günlük menü yazmak zorunlu. Sayfamızda kalmak isterseniz sizi Hazırlık grubuna yazıyoruz. Orada bu görevlerinize devam ediyorsunuz. Bir haftalik bekleme süreniz var. Bu sürede bizi gozlemlersiniz hoşunuza giderse bizimle devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…