Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Türkiyedeysem öyle yapıyorum seve seve yetmez gibi mama ve su da koyuyorum ayrıca ama Almanya’da yaşıyorum burada sokakta hayvan yaşamıyor. Aslında bizi kilo aldıran şey bu “artıkları yemek” ve yemek hazırlarken veya kahvaltı hazırlarken atıştırmak aralarda birşeyler yemek yani benim yaptığım yanlışlar bunlar
Ooo ne güzel ülkedaşım var, bende almanyadayım, aşağı Saksonya, sen nerdesin canım?

O döngüyü kırmamız lazım iyice ölçüp tartıp düşünerek evdekilere yemek hazırlayacağız çöpe gitmemesi için ve yememek için elimizden geleni yapacağız. :KK5:
Çocuklar büyüyünce olamıyor, 3 kişilik yapıyorum oğlanların hakkı kalıyor, eşimde az yap 2 gündür bana yediriyorsun diyor, kalan gidiyor.
Tek kişilik yapıyorum, yemek varmı diyorlar, yok diyorum, ya Nutella yiyorlar ya kellogs 😔

Dünkü menum
Biraz abarttım her cuma olduğu gibi
Sabah
1 yumurta
Yarım dilim ekmek
Biraz kaşar peyniri

Öğlen
5 6 kaşık mantı
Yqrim tabak Firinlanmis sebze
Yarım tabak beyaz lahana yemegi(pirincsiz)

Aralarda
2 3 tane kurabiye
1 meyveli soda(kalorisi 80 kcal)
4 5 tane galeta
1 Türk kahvesi
Kahve yanina 5 kucuk kahve çekirdekli cikolata

Akşam
2 kaşık pilav
2 kepçe susuz nohut yemeği

Ara
Bir çorba kasesinde patlamış misir

ZincirKirma ZincirKirma Elhan Elhan

Dünkü menum
Sabah
1 yumurta
Yarım dilim ekmek
Biraz kaşar peyniri

Öğlen
5 6 kaşık mantı

Aralarda
2 3 tane kurabiye
4 5 tane galeta
1 Türk kahvesi

Akşam
2 kaşık pilav

Ara

Ne yicegine karar veremeyip hepsinden yiyim demiş gibisin canim yarın ozaman bol su ve hareket demekki yarın dikkat ederiz💙😚👍

Kızlar 2-3 gündür dünyayı yedim 🤤 ve hala yiyorum 🙊🙈 😊 Akşam da yediklerime devam edeceğim çünkü Bu gün benim doğum günüm 🎉🎁🥰
Yaaaaaa doğum günün kutlu olsu güzeller güzelimm, şahane geçireceğin, mükemmel bir yaş dilerim 🌸🥳😍 sağlık, huzur, mutluluk, başarı ve aşkkk yakanı hiç bırakmasın 🙏🏻🥳😍🥰🥰

Hiç sorma vallahi korkar olduk belediye ye haber verdik sadece alıp kupe taktilar eeee şimdi saldirmayacaklar ne oldu çocuklara yazık yaaa Hiç gecemiyorlar

Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun canim benim

Gerçekten kolay değil kuzumm
Haklısın sonu da yok nereye kadar

Kankişimin dediği gibi bir duş bir kahve uzat ayaklarını mis gibi olmuştur eline sağlık

🥰

Teşekkür ederim canım benim balık menusu var ama belki azcık helva yerim damat yapacak aka bir yana çok da güzel yapıyor
Daha yeni Keçiören’de bir çocuğa saldırdı da öldü çocuk 🥺 Allah korusun hem kıyamıyorum üzülüyorum hallerine ama çok da korkuyorum 🥺

Sağlıklı, huzurlu, hayatında hep iyi insanların olduğu cok güzel bir ömrün olsun canım arkadaşım. :dua::KK200::dua:
Mutlu yıllar ve yarınlar dilerim. İyi ki dogmuşsun :KK36::KK36::KK36: blonde ambition blonde ambition
Bu dünyanın bütün kahrını biz mi çekeceğiz paylaşmak lazım di mi 😅
Şaka şaka doğum gününe böyle laflar edilir mi kahirsiz bir ömrün de olsun kuzucum. :dua::dua::dua::dua::dua:

Hiç sorma vallahi korkar olduk belediye ye haber verdik sadece alıp kupe taktilar eeee şimdi saldirmayacaklar ne oldu çocuklara yazık yaaa Hiç gecemiyorlar

Kankişimin dediği gibi bir duş bir kahve uzat ayaklarını mis gibi olmuştur eline sağlık

🥰

Teşekkür ederim canım benim balık menusu var ama belki azcık helva yerim damat yapacak aka bir yana çok da güzel yapıyor

Sağlıklı mutlu yaşların olsun canım 😘

Mutlu yıllar blondeee 🥰

Yaaaaaa doğum günün kutlu olsu güzeller güzelimm, şahane geçireceğin, mükemmel bir yaş dilerim 🌸🥳😍 sağlık, huzur, mutluluk, başarı ve aşkkk yakanı hiç bırakmasın 🙏🏻🥳😍🥰🥰

Daha yeni Keçiören’de bir çocuğa saldırdı da öldü çocuk 🥺 Allah korusun hem kıyamıyorum üzülüyorum hallerine ama çok da korkuyorum 🥺
Hepinize çoooookkkkk teşekkür edeim kızlar :KK68: iyi ki varsınız. O Güzel dilekleriniz sizide bulsun. 🙏🏻

çocuk ölmedi canım. ağır yaralıymış ve yoğun bakımda. ama bugün durumu iyiye gidiyor dendi. Rabbim cümlemizi korusun 🤲🏻

Kızlar Yarin annem geliyor kış süresince bende kalacak artık hergun kızım az yedin kızım bundan da ye bi hapsirayim bakkkk gordunmu az yiyorsun hasta olacaksın
Ama baştan konuşacağım bakalım anne sen ye bana bakma deme birsey
Ve kendi 78 yaşında 56 kilo masalahhh
Sağlıklı çok güzel ömrü olsun annenin. :dua:Canim diyet yapıyorum deme bunları yediğimde bana dokunuyor, midem rahatsız oluyor, gece uyutmuyor gibi şeyler söyle. Kan değerlerim değişiyor gibi ekle işte. Zayıflamak için yemiyorum dersen yandın hiç kimse kurtaramaz seni :skandal:

Dünkü menum
Sabah
1 yumurta
Yarım dilim ekmek
Biraz kaşar peyniri

Öğlen
5 6 kaşık mantı

Aralarda
2 3 tane kurabiye
4 5 tane galeta
1 Türk kahvesi

Akşam
2 kaşık pilav

Ara

Afiyet olsun canım 😘 İki üç kurabiyeden başka sıkıntı yok. Patlamış mısır yagsizsa diyet döneminde sakınca görmüyorlar ama emin değilim.

9 Aralık menum

Sabah
08.00 1 çay bardağı yoğurt Yarım elma 2 kayısı 1 çay kaşığı tarçın

Ara 11.00
15 fındık fıstık çiğ

Öğle 14.30
Peynirli yeşil salata
1 kase çorba
1 köfte

Akşam 18.30
2 dilim ekmek
6 kaşık mercimek yemeği

Ara 21.30
1 portakal
2 litre su

Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma
Afiyet olsun kordişim. :KK60: Çok güzel bir menü.

Sıcak bir duş sonrası kahve :21::21::21:
Ellerine sağlık canım 😘
Kayınvalidemler geldi

🥰

Duş işi şimdilik yattı canım. Alıp yatarım artık.kahve değilde bitki çayı içer sonra kahvemi yudumlarim

Dün akşam 6 da aralıklı oruca başladım. Akşam 10da komşum kendi yaptığı çiğ köfteyi tattırmak için getirdi. 1 çay kaşığı yedim. O saatten beri açım. Çay kahve ve su. Bol bol diyemiyorum belki ucundan kıyısından 2 lt olmuştur. Annemlere gidiyoruz dürüm yiycem akşam yemeği.
Afiyet olsun canım 😘 Dürüm geç saate kalmaz inşallah 🙏

X