Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yok ya doyumluk yemedim Tadımlık yedim kimseye diyet yaptığımı söylemediğim için bu yiyeceklere maruz kaliyorum söylesemde stres oluyorum
söyleyince de gözlerini dikiyorlar değil mi ne yiyor yemiyor diye. ben de takip edilmekten hoşlanmıyorum stres oluyorum.

O döngüyü kırmamız lazım iyice ölçüp tartıp düşünerek evdekilere yemek hazırlayacağız çöpe gitmemesi için ve yememek için elimizden geleni yapacağız.
Kız zaten elim terazi gibi hep iki kişilik yemek yapıyorum diyorum bazen çok yapıyım yarında yeriz yok olmuyor o günlük yapıyorum hep ama eşim bazen pilav ekmek vs bıraktığında yiyorum ama daha dikkatli olucam zorla ona yedireyim

Ne güzel yazmışsın kaptanım eline sağlık

Bütün maddeler tamam annecim.
Kendimi bağışlamayi unutmuşum
İcabına bakarım kaptanım. Herkesin anladığı dil farklı benimki böyle bagışlanmayi seviyor.

Her şey istediğin gibi gelişsin tatlım.

Burda sokak hayvanı yok, anca fare gelir, onuda biz istemeyiz

Aaaa evet kayınbiraderim demişti, onlar da Almanya’da yaşıyorlar, kafe tarzı bi yerleri var yemek artığı çok oluyor diye üzüldüğü bi gün ona da aynı öneriyle gitmiştim ama yokmuş kedi köpek öyle sokaklarda

Yok ya doyumluk yemedim Tadımlık yedim kimseye diyet yaptığımı söylemediğim için bu yiyeceklere maruz kaliyorum söylesemde stres oluyorum
Bak çok güzel birşey dedin çevremize hısım akrabamıza diyette olduğumuzu söylemeyeceğiz bence de bu sefer yorum yapma hakkı doğuyor sinirleniyorum ( seni gazlamak için dedim yani zaten geçemezsin de )

Afiyet olsun kaptanım

Tatlım nereden takip edeceğiz instigram dan mi
O döngüyü kırmamız lazım iyice ölçüp tartıp düşünerek evdekilere yemek hazırlayacağız çöpe gitmemesi için ve yememek için elimizden geleni yapacağız.
Ben artık ögrendim az yapmayı ama kendim yememeyi ogrenebilsem birde
Burda olabildigince fazla ben köpekleri çok severim ama.gecen gün hemde çocuk parkından geçtim saat biraz erkendi 3 köpek saldirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…