Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yok ya doyumluk yemedim Tadımlık yedim kimseye diyet yaptığımı söylemediğim için bu yiyeceklere maruz kaliyorum söylesemde stres oluyorum
söyleyince de gözlerini dikiyorlar değil mi ne yiyor yemiyor diye. ben de takip edilmekten hoşlanmıyorum stres oluyorum.

O döngüyü kırmamız lazım iyice ölçüp tartıp düşünerek evdekilere yemek hazırlayacağız çöpe gitmemesi için ve yememek için elimizden geleni yapacağız. :KK5:
Kız zaten elim terazi gibi hep iki kişilik yemek yapıyorum diyorum bazen çok yapıyım yarında yeriz yok olmuyor o günlük yapıyorum hep 😁 ama eşim bazen pilav ekmek vs bıraktığında yiyorum ama daha dikkatli olucam zorla ona yedireyim 😂

@deli bir dombili
@Ozzybal
Tesnim1903 Tesnim1903
@Akrrep
@Limoni026
@minerva1988
@Meryem1306
@Efenin_Annesi
pastelfit pastelfit
@sara_28
@gezegenfeza
Hayalkuran Hayalkuran
@muhendishanim98
Elhan Elhan
Canım takım arkadaşlarım, eminim hepiniz bunları biliyorsunuz ama bir hatırlatma yapmak istedim .🤗

1 . Neden Kilo Vermek İstediğinizi Dürüstçe Tespit Edin.

2.Gerçekçi Hedefler Belirleyin

3.Sonuca Değil Süreçteki Hedeflerinize Odaklanın

4.Yaşam tarzınıza uyan bir plan seçin

5.Kilo Verme Günlüğü Tutun

6.Başarılarınızı Kutlayın

7.Kendinize Sosyal Destek Bulun( bir grup olabilir ya da bir komşunuz . Bu sıkılmamanizi sağlar.)

8.Olumlu Düşünün ve Olumlu Konuşun

9.Mükemmeliyeti Hedeflemeyin ve Kendinizi Bağışlayın

10.Keyifle yapabileceğiniz bir egzersiz bulun.

Herşey harika olacak citirlarim ama spor spor diyorum ben .özellikle direnç kiloda olanlar ya yürüyüş ya Leslie ya ip atlama ya da kendi seçeceği bir spor yapsın lütfen. Sizleri seviyorummm♥️🥰
Ne güzel yazmışsın kaptanım eline sağlık 🥰

@deli bir dombili
@Ozzybal
Tesnim1903 Tesnim1903
@Akrrep
@Limoni026
@minerva1988
@Meryem1306
@Efenin_Annesi
pastelfit pastelfit
@sara_28
@gezegenfeza
Hayalkuran Hayalkuran
@muhendishanim98
Elhan Elhan
Canım takım arkadaşlarım, eminim hepiniz bunları biliyorsunuz ama bir hatırlatma yapmak istedim .🤗

1 . Neden Kilo Vermek İstediğinizi Dürüstçe Tespit Edin.

2.Gerçekçi Hedefler Belirleyin

3.Sonuca Değil Süreçteki Hedeflerinize Odaklanın

4.Yaşam tarzınıza uyan bir plan seçin

5.Kilo Verme Günlüğü Tutun

6.Başarılarınızı Kutlayın

7.Kendinize Sosyal Destek Bulun( bir grup olabilir ya da bir komşunuz . Bu sıkılmamanizi sağlar.)

8.Olumlu Düşünün ve Olumlu Konuşun

9.Mükemmeliyeti Hedeflemeyin ve Kendinizi Bağışlayın

10.Keyifle yapabileceğiniz bir egzersiz bulun.

Herşey harika olacak citirlarim ama spor spor diyorum ben .özellikle direnç kiloda olanlar ya yürüyüş ya Leslie ya ip atlama ya da kendi seçeceği bir spor yapsın lütfen. Sizleri seviyorummm♥️🥰
Bütün maddeler tamam annecim. :KK5:
Kendimi bağışlamayi unutmuşum :sopa::sopa:
İcabına bakarım kaptanım. Herkesin anladığı dil farklı benimki böyle bagışlanmayi seviyor. :KK59:

Dun bir arkadaşım kahvaltiya gittim 12-13 arasi yaptik kahvaltıyı börek poğaça vardi ama o zamandan beri bisey yemedim bu akşamda yeğenimin doğum günü var oraya davetliyim orada da atistiririm
Tek ogunle atlaticam hafta sonunu bazı yasaklı.seyler yesemde yakarım diye dusunuyorum en fazla ödem olur Elhan Elhan Busra196 Busra196
Her şey istediğin gibi gelişsin tatlım. :dua::KK200::dua:

Burda sokak hayvanı yok, anca fare gelir, onuda biz istemeyiz

Türkiyedeysem öyle yapıyorum seve seve yetmez gibi mama ve su da koyuyorum ayrıca ama Almanya’da yaşıyorum burada sokakta hayvan yaşamıyor. Aslında bizi kilo aldıran şey bu “artıkları yemek” ve yemek hazırlarken veya kahvaltı hazırlarken atıştırmak aralarda birşeyler yemek yani benim yaptığım yanlışlar bunlar
Aaaa evet kayınbiraderim demişti, onlar da Almanya’da yaşıyorlar, kafe tarzı bi yerleri var yemek artığı çok oluyor diye üzüldüğü bi gün ona da aynı öneriyle gitmiştim ama yokmuş kedi köpek öyle sokaklarda ☺️

Yok ya doyumluk yemedim Tadımlık yedim kimseye diyet yaptığımı söylemediğim için bu yiyeceklere maruz kaliyorum söylesemde stres oluyorum
Bak çok güzel birşey dedin çevremize hısım akrabamıza diyette olduğumuzu söylemeyeceğiz bence de bu sefer yorum yapma hakkı doğuyor sinirleniyorum :duduk:( seni gazlamak için dedim yani zaten geçemezsin de :dondurma:)

Bugünkü menum
Çocuklar saolsun erken uyandım erken başlayıp kapattım günü
10.10
Tavada az yağda 3 yumurta ,1dilim peynir ,1,5 dilim kadar tandır ekmeği( kayınvalidem yapıyor,yollamış Batman'dan )
13.30 1 avuç dakota çekirdek
Su ve spor daha sonra paylasacam inşallah. Daha fazla ekleme olmasın bugün diye erkenden yazdım🤗.yumurta sayım da spora çok yuklenecegimden fazla ve sağlıklı doyurucu💃 Elhan Elhan
Afiyet olsun kaptanım 🧿

Arkadaşlar 4. Apayrı yaşam öze dönüş yolculuğu kayıtları 25 aralıkta başlıyor
O vakte kadar araştırıp katılmak isteyenlerin katılmasını şiddetle tavsiye ederim, açlıklardan korkacak bişey yok. İnanın ilk yaptığım yaklaşık 4 sene önce 7 yaşında çocuk ve 72 yaşlarında beyefendiler vardı, obezler vardı, inşaat işçileri vardı.
Herkesin yapabileceği bir program, üstelik hem kilo verilip hem hastalıklardan kurtulacaksınız
Tatlım nereden takip edeceğiz instigram dan mi
O döngüyü kırmamız lazım iyice ölçüp tartıp düşünerek evdekilere yemek hazırlayacağız çöpe gitmemesi için ve yememek için elimizden geleni yapacağız. :KK5:
Ben artık ögrendim az yapmayı ama kendim yememeyi ogrenebilsem birde
Aaaa evet kayınbiraderim demişti, onlar da Almanya’da yaşıyorlar, kafe tarzı bi yerleri var yemek artığı çok oluyor diye üzüldüğü bi gün ona da aynı öneriyle gitmiştim ama yokmuş kedi köpek öyle sokaklarda ☺️
Burda olabildigince fazla ben köpekleri çok severim ama.gecen gün hemde çocuk parkından geçtim saat biraz erkendi 3 köpek saldirdi

X