Yokuş iyiymiş . Telafi için güzel bir yol bebeğim.Teşekkür ederim kaptanımciğeri bende çok seviyorum ve çoktandır yemiyordum iyi oldu veee lahmacun konusunda çok haklısın bende çok aç olduğum için yedim ama yedikten sonra keşke bir tane yeseydim dedim ama şunuda ekleyeyim yedikten sonra yokuş tırmandım ve yürüyüş yaptım
Dün 3.5 litre içmiştim ama bugün 2 litrede kaldım canım şimdide acılı ananaslı yeşil çay içiyorumSuyunu arttırmışsın bitanem
Hadi inşallah canım bende yeniden 100 lü rakamlardan kurtulmak ve fit olmak istiyoruminşallah bu sefer daha iyi olur saracım. sanki biraz daha motiveyim. sabahı zaten bir süredir kaldırmıştım. şimdi sıra akşam yemeği sonrası gece yemelerimi kaldırmak. artık şu 9 lu rakamlardan kurtulayım
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsinHerkese selammmmmm hayırlı akşamlar nasılsınız hatunlaaarrrrrrrElhan abla'cımmmmmm bu defa oldu sanırım gebeyim iki gün erken verdim kan testi 58 çıktı
Afiyet şifa olsun canım benimDün 3.5 litre içmiştim ama bugün 2 litrede kaldım canım şimdide acılı ananaslı yeşil çay içiyorum
Yarışıyor muyduk kız
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınHerkese selammmmmm hayırlı akşamlar nasılsınız hatunlaaarrrrrrrElhan abla'cımmmmmm bu defa oldu sanırım gebeyim iki gün erken verdim kan testi 58 çıktı
Bak Elhancim paylaşmış kiloları yakın olanlar yarışıyorYarışıyor muyduk kız
Çok iyi yapmışsın yanina arkadaş alarak öyle daha keyifliSağlığın her şeyden önemli canım . Leslie boosted 30 dk ve ebru şallı 12 dakika da 15 cm incel videosunu yapmayı düşünüyorum canim . Ve atlayabildigim kadar ip . Komşumla anlaştık haftada 2 gün eve yakın komlekse gidip yürüyüş yapacaz. Şimdilik bunlar var aklimda
Görmedim ki yoğun geçti günüm tam okuyamadım. Kaç kilosun ?Bak Elhancim paylaşmış kiloları yakın olanlar yarışıyor
79,3 canımGörmedim ki yoğun geçti günüm tam okuyamadım. Kaç kilosun ?
Bu hafta yarışalım mı79,3 canım
Her zaman hazırım canımBu hafta yarışalım mı
Tamam o zaman anlaştıkHer zaman hazırım canımregl olacam bu hafta ama spora yüklenecem biraz metobllizmam ve ödem için bakalım nasıl olcak
Bugün her uzandığımda uyuyorumSupersin . Devamı gelsin inşallah. Daha iyi misin canim?
Kızına geçmiş olsun canım, kızının kulağına sarımsak koymanı tavsiye ederim, çok rahatlatıyor, iltihabı akıtıyorCanimmmmmm kusura bakma lutfen
Çok gec girebildim malesef
Sagol canim
Eline saglik canim
Kızlar lütfen kusura bakmayın okuldan eve gelir gelmez yemek yapmaya koyuldum sonra çocuklar gelince kızımın kulağı ağrıyordu Ona yemek yedirip ağrı kesici içirdim O yüzden hiç buraya bakamadım mavi kaptanlığı kabul etmememin sebebini elhana açıkladım çok Ciddiye alıyorum çok kilo verip sağlığındam oluyorum çok fazla aç kalıyorum Bu nedenle bu ara kaptanlık istemedim Lütfen beni mazur gorun
Tebrik ederim canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinİnşallah çok çok teşekkür ederim