Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım benim kararların sana mutluluk getirir umarım hayatla ilgili köklü kararlar insanı yıpratır ama güneş doğduğunu görünce hepsi geçer umarım güneşin doğar kararlarinla ilgili

Herkese selammmmmm hayırlı akşamlar nasılsınız hatunlaaarrrrrrr Elhan abla'cımmmmmm bu defa oldu sanırım gebeyim iki gün erken verdim kan testi 58 çıktı
Bu nasıl bir müjde böyle
Çok şükür bitanem Allah yüzünü güldürdü. Nasıl sevindim anlatamam. Degerin de çok güzel. Kendine çok çok dikkat et. Sağlıklı bir gebelik surecin olsun inşallah. Gelişmeleri yine bizimle paylaş. Dualarımız seninle ve bebişle Darısı bebek bekleyen bütün arkadaşlarimizin başına inşallah

Hadi deniyoruz 1 haftacik zaten hemen geçer senle daha güzel geçer hadi

Yeni takımımız hayırlı olsun kaptanım

LİG SIRALAMASI 08.12. 2023 ( En Güncel )

80'LER LİGİKİLO90'LAR LİGİKİLO
ZincirKirma 82.7 60kiloyum 90.9
Tutku44 83.5 Pinkharleyquinn 94.9
Cordelia 87.0
M Meryem1306 89.2

ALTIN LİG KİLOÇITIRLAR LİGİKİLO
Efenin_Annesi ..............100.6 M muhendishanim98 59.0
sara_28 105.1 kelebek19 59.7
diyetkolikmom 107.9

ZincirKirma Elhan

08 Aralık 2023

sabah 1 fincan yeşil çay

öğlen 12.00
1 mandalina
4-5 çatal tavuk
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe çorba
2 yk yoğurt

ara 15.30
1 mandalina
1 tutam kuruyemiş
2-3 lokma simit

akşam 19.15
etli bulgurlu kuru dolma
4 yk ev yoğurdu
biraz turşu
1 taze soğan
1 fıstıklı çikolata

ara
6-7 orta boy kestane

şimdi tarçınlı yeşil çay içeceğim.

Takımlara girmene sevindim canım hoşgeldin yeniden

Canimmmmmm kusura bakma lutfen
Canım napsak ses yok Beth18 cigimden . Benim minikler uyanırsa iş yaş
Çok gec girebildim malesef
Beth18 tebrikler canım. Basarilar diliyorum Kırmızı ve mavi kaptanlarim.
Sagol canim

Eline saglik canim

Kızlar lütfen kusura bakmayın okuldan eve gelir gelmez yemek yapmaya koyuldum sonra çocuklar gelince kızımın kulağı ağrıyordu Ona yemek yedirip ağrı kesici içirdim O yüzden hiç buraya bakamadım mavi kaptanlığı kabul etmememin sebebini elhana açıkladım çok Ciddiye alıyorum çok kilo verip sağlığındam oluyorum çok fazla aç kalıyorum Bu nedenle bu ara kaptanlık istemedim Lütfen beni mazur gorun

Takımlara girmene sevindim canım hoşgeldin yeniden
inşallah bu sefer daha iyi olur saracım. sanki biraz daha motiveyim. sabahı zaten bir süredir kaldırmıştım. şimdi sıra akşam yemeği sonrası gece yemelerimi kaldırmak. artık şu 9 lu rakamlardan kurtulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…