Afiyet olsun canim. Bayagidir ciğer yemedigimi farkettim çok özlemişimBugünkü menümü yazayım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir porsiyon ciğer sote
Salata
Ayran
Akşam
İki tane lahmacun
Salata
Ayran
Su 2 litre spor bir saat tempolu yürüyüş
Elhan Busra196 @Efenin_Annesi
Afiyet olsun canımZincirKirma Elhan
08 Aralık 2023
sabah 1 fincan yeşil çay
öğlen 12.00
1 mandalina
4-5 çatal tavuk
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe çorba
2 yk yoğurt
ara 15.30
1 mandalina
1 tutam kuruyemiş
2-3 lokma simit
akşam 19.15
etli bulgurlu kuru dolma
4 yk ev yoğurdu
biraz turşu
1 taze soğan
1 fıstıklı çikolata
ara
6-7 orta boy kestane
şimdi tarçınlı yeşil çay içeceğim.
Olmaz olur mu hem de süper şahane bir kaptan olur senden canım maviş kaptanımmMAVİ TAKIM
ZincirKirma Kaptan
menekse_kokusu
CordeLia
Mthn83
fesang
Beth18
Jasminium84
sibel_84
Nergis 35
Gonul83
diyetkolikmom
Ruveyda-
badem000
sudansebep
95. Etap Masterfit yarışmamız hayırlı olsun.
Selam kızlar şimdiden özür dilerim 2 kilo almış birinden Kaptan olmaz ama mecbur kaldık ne yazık ki .
Umarım MAVİ takımda olmaktan pişman değilsinizdir bol ekşili haftalar
Ellerine sağlık cancağızımLİG SIRALAMASI 08.12. 2023 ( En Güncel )
60' LAR LİGİ
KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Ruveyda- 60.6 Elhan 71.0 Jasminium84 60.65 @sibel_84 71.25 @sudansebep 60.85 @fesang 71.6 @Limoni026 61.24 @Ozzybal 71.95 @pastelfit 62.3 @blonde ambition 72.6 @TemelinSafinazi 63.45 @Akrrep 73.1 Beth18 64.2 @Gonul83 74.0 @Nergis 35 64.4 @Tesnim1903 75.0 @menekse_kokusu 65.0 @gezegenfeza 77.1 @minerva1988 65.9 @Hayalkuran 78.25 Zayif bir Dombili 66.5 Busra196 79.3 @Aomine Daiki 68.55 @Mthn83 79.9
80'LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO ZincirKirma 82.7 60kiloyum 90.9 @Tutku44 83.5 @Pinkharleyquinn 94.9 @CordeLia 87.0 @Meryem1306 89.2
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @Efenin_Annesi.............. 100.6 @muhendishanim98 59.0 sara_28 105.1 @kelebek19 59.7 @diyetkolikmom 107.9
Ödül bu ama ondan cuma ödülüOh menüye gelll, oldukça çılgın bir menüyarın telafi istiyorum canimm
Anladım canım . Olsun varlığın bizimle olsun. Geçmiş olsun kuzuya daCanimmmmmm kusura bakma lutfen
Çok gec girebildim malesef
Sagol canim
Eline saglik canim
Kızlar lütfen kusura bakmayın okuldan eve gelir gelmez yemek yapmaya koyuldum sonra çocuklar gelince kızımın kulağı ağrıyordu Ona yemek yedirip ağrı kesici içirdim O yüzden hiç buraya bakamadım mavi kaptanlığı kabul etmememin sebebini elhana açıkladım çok Ciddiye alıyorum çok kilo verip sağlığındam oluyorum çok fazla aç kalıyorum Bu nedenle bu ara kaptanlık istemedim Lütfen beni mazur gorun
Haftaya bende afilli bı ödül patlatacammÖdül bu ama ondan cuma ödülü
Afiyet olsun canım ekmek türlerini olabildiğince öğle menüde bulundur sonrasında sebze ve ete yoğunluk verirsin kahvaltını biraz erkene çekebilir misinZincirKirma Elhan
08 Aralık 2023
sabah 1 fincan yeşil çay
öğlen 12.00
1 mandalina
4-5 çatal tavuk
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe çorba
2 yk yoğurt
ara 15.30
1 mandalina
1 tutam kuruyemiş
2-3 lokma simit
akşam 19.15
etli bulgurlu kuru dolma
4 yk ev yoğurdu
biraz turşu
1 taze soğan
1 fıstıklı çikolata
ara
6-7 orta boy kestane
şimdi tarçınlı yeşil çay içeceğim.
Kendin için en doğru kararı verdin canım. Mazur görülecek bir şey yok. Mesajını ben de geç gördüm pazara gitmiştim.Canimmmmmm kusura bakma lutfen
Çok gec girebildim malesef
Sagol canim
Eline saglik canim
Kızlar lütfen kusura bakmayın okuldan eve gelir gelmez yemek yapmaya koyuldum sonra çocuklar gelince kızımın kulağı ağrıyordu Ona yemek yedirip ağrı kesici içirdim O yüzden hiç buraya bakamadım mavi kaptanlığı kabul etmememin sebebini elhana açıkladım çok Ciddiye alıyorum çok kilo verip sağlığındam oluyorum çok fazla aç kalıyorum Bu nedenle bu ara kaptanlık istemedim Lütfen beni mazur gorun
Geçsin valla güzel bir haftaya ihtiyacım varOlmaz olur mu hem de süper şahane bir kaptan olur senden canım maviş kaptanımmhaftamız mükemmel geçsin inşallah
Ellerine sağlık cancağızım
Sagol canim kaptanligin hayırlı olsun. Bu arada beni mavi kaptanlığa layık gördüğün için teşekkür ederimAnladım canım . Olsun varlığın bizimle olsun. Geçmiş olsun kuzuya da
Rica ederim canımOlmaz olur mu hem de süper şahane bir kaptan olur senden canım maviş kaptanımmhaftamız mükemmel geçsin inşallah
Ellerine sağlık cancağızım
Evet iltihaplidir kesin çünkü salıdan beri hasta burun akıntısı öksürük hepsi var aslında doktora goturecektim çok ağladı götürme diye ben de agri kesici icirdim bakalım iyi şimdi uyuyorKendin için en doğru kararı verdin canım. Mazur görülecek bir şey yok. Mesajını ben de geç gördüm pazara gitmiştim.Kızına geçmiş olsun. Boğazı iltihaplanmis olabilir baktın mı?
Ne dmeek canım. Seninle kapışmak çok keyif verici olurdu. Beni spor konusunda hirslandiriyorsun. Başka zaman inşallahSagol canim kaptanligin hayırlı olsun. Bu arada beni mavi kaptanlığa layık gördüğün için teşekkür ederim
Bak rakip kaptan olmasakta yine kapışalım ben şimdi yürüyüş yapcam yürüyüş bandında istersen sende kendine bir spor bul evde yapabileceğin durumun müsaitse??Ne dmeek canım. Seninle kapışmak çok keyif verici olurdu. Beni spor konusunda hirslandiriyorsun. Başka zaman inşallah
harikaaaaaaa
Bu nasıl bir müjde böyle
Çok şükür bitanemAllah yüzünü güldürdü. Nasıl sevindim anlatamam. Degerin de çok güzel. Kendine çok çok dikkat et. Sağlıklı bir gebelik surecin olsun inşallah. Gelişmeleri yine bizimle paylaş. Dualarımız seninle ve bebişle Darısı bebek bekleyen bütün arkadaşlarimizin başına inşallah
geçmiş olsun canım. çabucak iyileşir inşallahEvet iltihaplidir kesin çünkü salıdan beri hasta burun akıntısı öksürük hepsi var aslında doktora goturecektim çok ağladı götürme diye ben de agri kesici icirdim bakalım iyi şimdi uyuyor
sabah kahvaltı yapmıyorum canım. çalıştığım için öğle yemeğini 12.00 dan sonra yiyorum.Afiyet olsun canım ekmek türlerini olabildiğince öğle menüde bulundur sonrasında sebze ve ete yoğunluk verirsin kahvaltını biraz erkene çekebilir misin
Sağlığın her şeyden önemli canım . Leslie boosted 30 dk ve ebru şallı 12 dakika da 15 cm incel videosunu yapmayı düşünüyorum canim . Ve atlayabildigim kadar ip . Komşumla anlaştık haftada 2 gün eve yakın komlekse gidip yürüyüş yapacaz. Şimdilik bunlar var aklimdaBak rakip kaptan olmasakta yine kapışalım ben şimdi yürüyüş yapcam yürüyüş bandında istersen sende kendine bir spor bul evde yapabileceğin durumun müsaitse??
Gecem hafta çok kötü oldum canim saglig etkilendim ayağa kalkamadim açlıktan ondan olmadım yoksa ben de senle yarışmayı isterdim
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun Saracim.Harika bir menü.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim. Bayagidir ciğer yemedigimi farkettim çok özlemişimbizim cigerimiz meshurdr malum keşke yedirebilsem size de bir lezzetliii, lahmacun 1 tane olsaydı süper olurdu. Ben sanki katı bir kaptan olacam yavv